Politie, de blauwe bende die Amerika terroriseert

Politie, de blauwe bende die Amerika terroriseert

9 juni 2020 0 Door Indignatie redactie

Eén ding is duidelijk: een meerderheid van de Amerikaanse bevolking is niet bereid de brute moord op Afro-Amerikanen door de politie te accepteren. Wat ook duidelijk is, is dat een minderheid, en het is een sterke en zeer goed bewapende, zij het onwetende en meedogenloze minderheid, die misdaden van de politie aanmoedigt en van wie de politie te vaak wordt gerekruteerd.

De explosie die nu in de VS plaatsvindt, werd voorspeld, sinds 9/11 is het Amerikaanse volk ‘terreurverdachten’ geworden in hun eigen land, een natie die niemand erkent, een bewakingsstaat, een politiestaat, een natie die verdrinkt in corruptie en nu één geregeerd door een dictator.

Het is tegenwoordig populair geworden om Israëli’s en joodse organisaties de schuld te geven voor het veranderen van Amerikaanse politiemachten in gemilitariseerde misdadigers. De NAACP (National Association for the Advancement of Coloured People) heeft zojuist verzocht dat Amerikaanse joodse organisaties stoppen met het ondersteunen van de Israëlische militaire training voor de Amerikaanse politie, een belangrijke bron van inkomsten voor Israël.

Dit is een factor geweest, waarbij de politie was opgeleid om burgers als terroristen te behandelen, wat leidde tot militaire aanvallen op vreedzame protesten in tientallen Amerikaanse steden. Erger nog, natuurlijk probeerde Trump de strijdkracht te ontketenen die Amerika gebruikte om Irak op het Amerikaanse volk te verpletteren en stopte alleen toen hij werd geconfronteerd met een mogelijke militaire staatsgreep.

Hoe gemakkelijk Trump ook is of Israël de schuld geeft, het Amerikaanse probleem met politiegeweld is niet alleen een oud probleem, maar ook een probleem dat verband houdt met bredere problemen van brede corruptie binnen de Amerikaanse sociale en economische levenswijze die teruggaat tot de vroegste dagen van de republiek.

Vandaag

We kijken naar Amerikanen in het hele land in aantallen onvoorstelbaar tegen politiegeweld. Elke Amerikaan die niet rijk en machtig is, riskeert gevangenisstraf, mogelijk hoewel volledig onschuldig.

Amerikaanse rechtbanken dienen de rijken, rechters worden aangesteld door de rijken, de politie is er om de rechtbanken te vullen en particuliere “met winst” gevangenissen te vullen die geld storten in dezelfde mensen die de rechters benoemen.

Nation of Crooks?

Bijna de helft van de Amerikanen heeft een soort strafblad, niet zozeer omdat ze feitelijk een crimineel zijn, maar eerder vanwege de overdaad aan wetten in Amerika.

Elk jaar worden duizenden wetten aangenomen, eindeloze duizenden, alles wordt gecriminaliseerd, tenminste voor de armen.

Amerika valt uit elkaar. Het is niet Trump, hoewel zijn presidentschap met 110.000 doden door de verkeerde behandeling van een pandemie en nog eens 100.000 stervenden, verbrijzeld is, net als de natie die hem toestond de macht te grijpen.

De politie is nu officieel de vijand, maar de Amerikanen zijn eindelijk een paar dingen aan het uitzoeken. Steden als Flint, Michigan en anderen hebben politiediensten die zich bij demonstranten voegen. Anderen, ze zijn iets anders, en het is het falen, niet van de politieagenten zelf, maar van de inherente corruptie van het Amerikaanse regeringssysteem.

Corruptie en wreedheid door de politie hebben van Amerika een riool gemaakt voor degenen die leven met beperkte middelen, die aan de rand van de Amerikaanse wetten leven, voor degenen die zichzelf niet kunnen isoleren van het doelwit.

Kleur en ras, etniciteit, zijn grote factoren in Amerika. ‘DWB’ wordt ‘Driving While Black’ genoemd, en elke gekleurde persoon die in een auto in Amerika heeft gezeten, weet wat dit betekent, je reist niet terwijl je ‘zwart’ bent zonder te worden tegengehouden door de politie en te worden uitgescholden of zelfs mishandeld en gearresteerd.

Te vaak eindigt “DWB” met een moord door de politie.

“Witte blindheid” kan eindigen

Het is voor iemand die niet van kleur is onmogelijk te begrijpen. Ik kijk naar mijn eigen beperkte ervaringen terwijl ik aan anderen probeer uit te leggen wat ik voor mezelf amper begrijp. Mijn eerste penseel met discriminatie was in de jaren zestig, toen ik tijdens de oorlog in Vietnam (en in Vietnam) in het Korps Mariniers diende.

Lees ook:  Economie van het legaliseren van cannabis - prijsstelling en politie zijn cruciaal

Als het in uniform was, hier in de VS, werd het vaak gepest door voorbijrijdende mensen die vaak dingen uit hun auto gooiden. Er was een prikkelend gevoel, een gevoel dat ik nooit had gekend, maar plotseling besefte dat de mensen om me heen van kleur hun hele leven hadden geleden. Ik had het nooit geweten; Ik wist het nog steeds niet, maar ik had een idee en ik vond het helemaal niet leuk.

Na het leger, terwijl ik een afgestudeerde student was, heb ik meer dan twee jaar als politieagent gediend, schijnbaar een heel leven. Sinds die tijd heb ik in tientallen landen met de politie samengewerkt als inlichtingenfunctionaris voor contraspionage / terrorismebestrijding en een kritisch incidentresponsteam geleid dat zaken als terreuraanslagen in Kenia, gasaanvallen in Syrië en luchtvaartongevallen boven Oekraïne onderzoekt.

Wat altijd duidelijk is, is dat de politie het gezicht van de regering is.

In Amerika is de politie in te veel gemeenschappen een niet-vertrouwd gezicht geworden, niet alleen door mensen van kleur, maar ook door anderen.

In feite is het enorme arsenaal aan militaire wapens dat blanke Amerikanen grotendeels beheersen, in belangrijke mate bedoeld als bescherming tegen gemilitariseerde politie.

Dat gezegd hebbende, laten we naar de VS gaan en waarom we niet honderdduizenden maar miljoenen hebben zien marcheren, niet alleen tegen de politie en onrechtvaardigheid, maar ook tegen het Trump-regime en, in het bijzonder, procureur-generaal William Barr.

Een mislukt voorzitterschap als geen ander

T rump en Barr zijn berucht om hun verdeeldheidspolitiek en spelen joden tegen moslims, zwart tegen wit.

Allereerst moet de politie de misdaad beschermen en dienen, misdaden onderzoeken en zichzelf als voorbeeld beschouwen. Velen doen dat, misschien wel de meeste. Dit is een zware klus, emotioneel vermoeiend en vereist uitzonderlijke mentale stabiliteit en interpersoonlijke vaardigheden om te presteren.

Vele duizenden met deze eigenschappen dienen als politie en doen dat met onderscheid. De meesten doen dat echter niet. Velen, heel velen, zijn openlijk corrupt, meedogenloos, onwetend, openlijk bevooroordeeld en diep afgemat.

Landelijk Amerika is altijd een broedplaats geweest voor extremisme, racisme en corruptie. Plattelandsgemeenschappen die vaak omzoomd zijn met kerken en openlijke tekenen van orde, herbergen een subtekst van haat en criminaliteit.

Dit is waar de onbeheerste politie van Amerika vandaan komt, opgevoed door isolatie, onverdraagzaamheid en angst.

Ik zal voorbeelden geven van mijn 20 jaar als onderzoeker bij een advocatenkantoor dat eigendom is van een goede vriend. Onderzoekswerk, anders dan door de overheid, is onbetaalbaar, tenzij, zoals hier het geval was, pro bono (zonder kosten).

Als iemand wordt gearresteerd, kan het bewijs tegen hem, als het door de politie wordt verstrekt, niet worden aangevochten. Weinig rechters dagen de politie uit en brengen het verslag van een corrupte politieagent ter sprake om hun getuigenis in twijfel te trekken.

Eén zaak, die nog steeds in hoger beroep was, gebeurde in Wauseon, Ohio. In één geval raakte een aanrijding op een landelijke snelweg één vrouw dood en twee gewond. Auto’s kwamen met hoge snelheid frontaal in botsing. Een chauffeur, een jonge vrouw, werd gearresteerd en beschuldigd van moord. De politie zei dat ze in slaap viel, een vangrail raakte en dat haar auto met hoge snelheid zijwaarts reed, een draai van 90 graden uitvoerde en een tegemoetkomend voertuig raakte.

Zoals later werd bewezen, was wat de politie beschreef niet alleen vals, hun onderzoekende vermoeden vereiste een regelrechte stopzetting van alle principes van de Newtoniaanse fysica.

De beschuldigde, een jongedame met bescheiden middelen, een ongehuwde moeder, kreeg 20 jaar gevangenisstraf op basis van beweringen van de politie. De politie ter plaatse, die onderzoek deed, rapporteerde de bevindingen van een onderzoek dat nog niet was voorgekomen bij het lokale nieuws dat haar schuldig had verklaard op tv, radio en gedrukte media.

Lees ook:  Dit is waarom mensen in heel Amerika doodsbang zijn om getest te worden op het coronavirus ...

De politie heeft altijd gebruik gemaakt van de media die in bijna alle gevallen verslag doen van wat hen wordt verteld, zonder dat er vragen worden gesteld. De politie in Amerika wordt nooit ondervraagd, ook nooit, pas een paar dagen geleden.

Terwijl de jonge vrouw in haar auto vastzat met verschillende gebroken botten, massaal bloedverlies en andere verwondingen, werd ze door eerstehulpverleners gekastijd en weigerde ze medische zorg, die sowieso pas na 45 minuten arriveerde, iets wat vervalst was in rapporten.

Toen ze op een ICU was, werd ze ondervraagd door de politie terwijl ze in een halfbewuste toestand was op IV Fentanyl. Het was deze getuigenis die de politie gebruikte om later een bewezen neponderzoek te bewijzen. Het getuigenis van medisch personeel dat de jongedame onsamenhangend was en wettelijk niet in staat om zelfs maar medische beslissingen te nemen, werd door een rechter geblokkeerd, er werd geen motivering of jurisprudentie gegeven. Dat is het nooit.

Vervolgens werd een staatsonderzoeker van de Ohio Highway Patrol ingeschakeld, een met indrukwekkende geloofsbrieven en 20 jaar ervaring, en zijn onderzoek bevestigde alles wat aan de pers werd verteld.

Een echt forensisch onderzoek bracht echter iets anders aan het licht dan het praten met getuigen. Er was een derde auto die het toneel ontvluchtte, dat was veelzeggend, maar meer.

Auto’s hebben ‘black box’-recorders die snelheid, besturing en remregistratie registreren. Beide auto’s hadden ze en toen de resultaten werden gedownload en door een in Europa gevestigde fysica-simulator liepen, de meest geavanceerde ter wereld, bleek het wilde verhaal van de onderzoeker 100% verzonnen.

Dit gebeurde met een reeks dramatische animaties en een schat aan gegevens, net zoals het wordt gebruikt bij vliegtuigongevallen.

Het leek erop dat de vrouw in de tweede auto, die het overleefde maar haar passagier werd gedood, een die als slachtoffer werd gezien, op een cocktail van hypnotische sedativa zat, waaronder hoge doses Ambien, verdovende pijnstillers en antipsychotica, genoeg om autorijden te verbieden , en haar wettelijk dronken / gehandicapt maken.

De animaties lieten zien dat haar auto het tegemoetkomende verkeer binnendrong, gebruikmakend van gegevens uit de zwarte doos van haar auto, haar stuur liet zien, de controle verloor en eenvoudig tegen de tegemoetkomende auto ploegde zonder te breken of zelfs het gaspedaal in te trappen.

Dit werd achtergehouden en het bewijs, de fysische analyse, getuigenverklaringen, medische dossiers, toxicologie en door zwarte dozen aangedreven animaties, werden allemaal afgewezen omdat het in tegenspraak was met de getuigenverklaringen van de politie die nu zouden aantonen dat honderden, misschien wel duizenden andere ongevallenonderzoeken waren vervalst.

Een beroep op deze travestie zou, als het niet pro bono was, tienduizenden dollars kosten en meer dan twee jaar in beslag nemen, zoals is bewezen.

Parallel aan het onderzoek naar het ongeval hebben deskundigen de politie en aanklager van Wauseon en de staatsexpert onderzocht.

In de loop der jaren waren duizenden totaal vervalste ongevalsrapporten opgesteld en waren valse getuigenissen talloze malen onder ede afgelegd door ‘experts op het gebied van politieongevallen’.

Wat er bij dit ongeval en andere gebeurde, is ook van toepassing op zowel strafrechtelijke als civiele zaken, elke zaak waarbij de rechtbanken betrokken waren, met of zonder politie of aanklager, werd onderworpen aan vooringenomenheid, of het nu economisch, raciaal of anderszins was.

Rechtvaardigheid stierf simpelweg stilletjes en er was niemand om iets te zeggen.

Onderdrukking van bewijs, vervalsing van bewijs was onderdeel van elke strafzaak in dit rechtsgebied en in bijna alle andere, niet alleen in Ohio, maar in de hele VS.

Lees ook:  Demonstranten verbranden Amerikaanse vlag buiten het Witte Huis na Trump's Fourth July-adres

Laten we, als we hier voorbij zijn, naar een ander probleem kijken. Momenteel onderzoekt de US Civil Rights Commission een landelijk schandaal waarbij Afro-Amerikaanse vrouwen met gearresteerde kinderen betrokken zijn.

Weinigen, eigenlijk bijna niemand, worden ooit berecht, maar pleiten altijd schuldig. Waarom? Allereerst worden hun kinderen meegenomen. Ze worden dan ‘te veel in rekening gebracht’, waarbij aanklagers aanklachten in rekening brengen, zelfs als er weinig bewijs is of zelfs niet bestaat, zoals te vaak het geval is.

De gearresteerden worden vastgehouden in de gevangenis, maanden, zelfs tot een jaar, voor misdaden die in veel gevallen geen enkele straf zouden hebben en hen wordt verteld dat ze alleen kunnen worden vrijgelaten als ze schuldig pleiten.

Onschuldig pleiten voor een Amerikaanse rechtbank kan u een jaar gevangenisstraf opleveren en alleen een schuldig pleidooi kan u vrijlaten. Zou dit kunnen verklaren waarom miljoenen en miljoenen Amerikanen nu veroordeelde misdadigers zijn?

Het antwoord was vanaf 2016 110.000.000 of 44% van de Amerikaanse bevolking.

Conclusie

Wat na 9/11 slecht was geweest, werd erger onder Trump toen extremistische elementen zich gesterkt voelden door racistische retoriek van het Witte Huis. Wat tientallen jaren, zelfs eeuwenlang, werd verbroken, kwam tot een hoogtepunt toen het corrupte en meedogenloze Amerikaanse ongelijke systeem met het Witte Huis de boventoon voerde.

Hierachter schuilt een klimaat van angst, niet van misdaad of armoede, maar van de politie en die angst is, zoals we zien, overal in Amerika.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments