Uncovered: linkse terrorist ANTIFA gaat naar Syrië voor militaire training

Uncovered: linkse terrorist ANTIFA gaat naar Syrië voor militaire training

10 juni 2020 0 Door Indignatie redactie

Antifa-leden uit Duitsland en het Westen krijgen een militaire training in Syrië. Ze doen gevechtservaring op en keren terug naar hun thuisland. Een voormalige CIA-officier vraagt: “Wat zijn ze van plan?” Zijn er nu dreigementen om Duitse politici te vermoorden?

Het is eigenlijk geen geheim dat niet alleen IS-terroristen, maar ook Antifa-leden uit Europa en de VS sinds 2013 naar Syrië zijn verhuisd om militaire training te krijgen. De Antifa-leden deden dit onder het mom van ISIS-strijd van de kant van de Koerdische militie YPG. Ze vochten onder de overkoepelende organisatie “International Freedom Battalion”.

antifa

Sommige informatie kan worden verzameld op een Facebook-pagina van het Antifa-bataljon in Syrië. Internationale jagers van Antifa zijn te zien op een foto. Ze lijken op IS-strijders, maar ze zijn van Antifa. Daaronder staat op een muur geschreven: “Met het bloed van de martelaren wordt onze vlag rood”.

International Freedom Battalion- IFB

Heval Tekoşer Pilîng (Lorenzo Orsetti), an anarchist internationalist from Italy, fell şehid in Bahoz the 18th of March. Heval Tekoşer fought on several fronts, he was part of the resistance in Afrin and participated in the operations for liberating the Deir ez Zor region from Daesh.

Ze krijgen het vermeende succes in de strijd tegen de terroristische militie IS , waarbij de VS IS in Oost-Syrië decimeert.

Antifa brengt de binnenlandse veiligheid van Duitsland in gevaar

Maar voor Antifa zijn niet alleen IS en rechtsextremisten, maar ook ‘kapitalisme’ en de Duitse autoriteiten een vijand. Dit artikel gaat daarom alleen over de binnenlandse veiligheid van Duitsland. De enige vraag is: hoe moet Duitsland omgaan met linkse extremisten die met het wapen in het buitenland zijn opgeleid en zo een onmiddellijke bedreiging vormen voor de binnenlandse veiligheid?

Lees ook:  'Vergrendeld en geladen' voor oorlog tegen Iran

“De ‘antifascistische strijd’ van linkse extremisten is niet alleen gericht tegen daadwerkelijke of vermeende rechtsextremisten, maar geldt ook voor ‘kapitalisme’, aangezien linkse extremisten dit zien als de oorzaak van ‘fascisme’. Tegen de achtergrond wordt deze strijd alleen als voldoende en doeltreffend beschouwd als ze zich richt op de veronderstelde sociale omstandigheden en deze aanvalt:, (…) de strijd tegen het fascisme wordt alleen gewonnen als het kapitalistische systeem wordt verpletterd en een klassenloze samenleving wordt bereikt is. ‘ (Homepage, antifascistische structuur van München, 23 februari 2018) ”, zegt het Federaal Bureau voor de Bescherming van de Grondwet (BfV) .

antifa

Voormalig CIA-officier Brad Johnson wijst Fox News erop dat Antifa-terugkeerders uit Syrië een bedreiging vormen voor westerse samenlevingen. ‘Wat wil Antifa met een paar ervaren gevechtsveteranen? Waarom hebben ze dit nodig als aanvulling op hun beweging? “

De vraag wat ze precies gaan doen, moet worden besproken. Velen zijn teruggekeerd naar hun thuisland. Antifa-strijders gaan naar Syrië, krijgen training over machinegeweren, raketwerpers, bommen en andere wapens en keren vervolgens terug naar hun thuisland. Er is een bepaalde structuur te zien. Dit probleem moet worden gezien in de Europese en Amerikaanse context.

Veiligheidsdiensten in verschillende landen ondernemen nu actie tegen IS-cellen en extreemrechtse groepen. Maar hier zijn enkele belangrijke vragen die gesteld moeten worden: zijn Antifa-terugkeerders uit Syrië, die een duidelijk vijandige houding hebben tegenover staatsinstellingen en Duitse politieagenten, minder gevaarlijk dan IS-terugkeerders ? Is een teruggekeerde Antifa uit Syrië echt ongevaarlijker dan een lid van een extreemrechtse cel?

Het veiligheidsprobleem voor Duitsland , dat voortkomt uit de band van Antifa met Syrië, moet door de politiek en de veiligheidsautoriteiten worden besproken. De RAF had al laten zien hoe dodelijk links-extremisme kan zijn. Duitsland heeft geen nieuwe RAF nodig. Nooit meer!

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Het vervelende geheim achter Aramco, ISIS en Trump in Syrië

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Waarom de Amerikaanse revolutie niet op de televisie komt
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments