Hobby-viroloog Heiko Maas wordt gek: het coronavirus is racistisch!

Hobby-viroloog Heiko Maas wordt gek: het coronavirus is racistisch!

11 juni 2020 0 Door Indignatie redactie

De meest ondiplomatieke chef-diplomaat in Duitsland sinds Joachim von Ribbentrop, chef van het ministerie van Buitenlandse Zaken Heiko Maas, is inmiddels opgeleid om via Twitter veel porselein op het internationale toneel te breken, de geallieerden te beledigen en het Amerikaanse buitenlandse beleid waar mogelijk te verslaan. Gezien de Amerikaanse onrust verkeert hij echter in topvorm.

In slechts één tweet kan de provinciale politicus van Saarland, die de ministeriële waardigheid heeft bereikt door een grimmige, ironische stemming van het lot, bewijzen dat hij de Amerikaanse geschiedenis en virologie net zo goed begrijpt als het buitenlands beleid.

No Title

No Description

Dankzij Klein-Heiko leren we dat de burgerrechtenactivist Martin Luther King, die in 1968 werd neergeschoten, kennelijk een profeet was – omdat hij volgens Maas blijkbaar al sprak over de longziekte Covid-19 , het ‘leven, gezondheid en welvaart, vooral de zwaksten’ tijdens zijn leven dreigen. Dit citaat van King is nooit bekend geweest bij hedendaags onderzoek.

Natuurlijk komen deze ‘woorden van Martin Luther King’ niet echt van hem – al was het maar omdat dit retorische genie zichzelf geen semantische onzin zou hebben toegestaan ​​zoals de bedreigde ‘welvaart van de zwaksten’ als hij bijna 60 jaar geleden uit Corona was gekomen zou hebben geweten.

Da capo: Maasafval speciaal

Maar Maas is nog veel erger – vandaar dat hij het virus onmiddellijk de schuld geeft van de sociale plagen van ‘racisme’ en – als we er al zijn – ‘antisemitisme’ – en hij doelde waarschijnlijk niet op de omstandigheden dat George Floyd post-Corona positief werd getest. Corona – het eerste racistische virus in de geschiedenis!

Sars-CoV2 zou dan de eerste ziekteverwekker zijn die officieel door de federale regering is verklaard om de ontheffing van zwarte mensen en joden te bevorderen. In de nabije toekomst is er hoop voor alle slachtoffers van deze verschijnselen: want als het vaccin komt, zal Corona ook blij zijn – dankzij Maas – zullen racisme en antisemitisme verdwijnen …

Met zoveel intellectuele verspilling in één enkele tweet, doet de gênante hashtag “blacklivesmatter”, waarmee de Duitse minister van Buitenlandse Zaken zijn solidariteit betuigt met een plunderende, geweldverheerlijkende lynchbende, er nauwelijks toe. Men zou denken dat de Fremdschäm-benchmark voor deze minister van Buitenlandse Zaken al onderhevig is aan een algemeen effect en helemaal niet kan worden verhoogd – maar Maas verrast eigenlijk altijd met nieuwe.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Na de aankondiging van Turkije Illegale immigratie: Griekenland stuurt oorlogsschepen

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Cruiseschip Horror: bevestigde en potentiële coronavirusgevallen op 4 verschillende schepen veroorzaken over de hele wereld een razernij van paniek
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments