Artsen geven onheilspellende waarschuwingen over coronavirus over Trump Rally: ‘A Setup For Disaster’

Artsen geven onheilspellende waarschuwingen over coronavirus over Trump Rally: ‘A Setup For Disaster’

13 juni 2020 0 Door Indignatie redactie

‘De president houdt een bijeenkomst in een hete zone. Zo propageer je de pandemie. ‘

Artsen hebben de mogelijke gezondheidsrisico’s in verband met de aanstaande rally van president Donald Trump in Tulsa, Oklahoma, uiteengezet tijdens de coronaviruspandemie tijdens interviews op vrijdag op kabelnieuws.

De indoor rally van volgende week in het BOK Center met een capaciteit van 19.000 kan een superspreid evenement worden, waarschuwden twee medische professionals en merkten op hoe de Trump-campagne een juridische disclaimer  op haar website heeft toegepast die mensen vertelt dat ze tickets willen die ze niet kunnen vervolgen als ze een contract hebben de besmetting daar.

Oklahoma heeft  de afgelopen dagen een stijging gezien in bevestigde gevallen van COVID-19, de ziekte die door het virus wordt veroorzaakt.

MSNBC-presentator Chris Hayes stelde Dr. Kavita Patel , een huisarts, voor dat “een overvolle overdekte faciliteit met mensen die zonder maskers naast elkaar schreeuwen en juichen” een “worstcasescenario was voor een superspreidend evenement” en vroeg of het “een eerlijke lezing van de wetenschap” was.

‘Dat is niet alleen redelijk gelezen, maar we hebben ook bewijs dat dit precies de manier is waarop we deze’ super spreader’-evenementen krijgen, of het nu in een koor is, in een kerk, op een feest ‘, antwoordde Patel. “We weten dat dit slechts een ramp is.”

Lees ook:  Rechtsgeleerde: "uitgaansverboden zijn dictatoriaal en ongrondwettelijk!"

“Laat de bijeenkomsten maar buiten”, zei Hayes, die erkende niet te weten welke maatregelen de Trump-campagne van plan was te nemen om de mogelijke verspreiding van het virus tijdens de bijeenkomst te stoppen. Bekijk het interview hieronder. 

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenDe campagneleider van Trump, Brad Parscale, heeft beweerd dat er  300.000 tickets zijn geregistreerd voor het evenement. Vrijdag kondigde de president aan dat de rally met één dag zou worden verplaatst, zodat deze niet op juni zou vallen.

Cardioloog Dr. Jonathan Reiner,  die  voormalig vice-president Dick Cheney behandelde , stelde ondertussen voor om de bluf van de Trump-campagne op te heffen.

“Ik denk dat als het risico laag is en als het veilig is om in grote getalen bijeen te komen op een politieke bijeenkomst, ik de president gewoon zou uitdagen om die disclaimer te laten vallen, die voorwaarde aan de aanwezigen te laten vallen”, vertelde hij CNN’s Erin Burnett.

‘Waarom vraagt ​​de president de aanwezigen een risico te nemen?’ hij voegde toe. ‘Kijk, de CDC heeft vandaag richtlijnen gegeven over grote bijeenkomsten en ze hebben ervoor gewaarschuwd. Tulsa is een plaats die vandaag de dag een recordaantal gevallen had. De president houdt dus een betoging in een hete zone. Zo propageer je de pandemie. ‘

No Title

No DescriptionLees ook:  Wanneer is een vredesovereenkomst geen vredesovereenkomst? Als het een oorlogsdeal is

Comments

comments