Er is een ‘strijd van bijbelse proporties’: aartsbisschop verzekert Trump in een gevaarlijke open steunbrief

Er is een ‘strijd van bijbelse proporties’: aartsbisschop verzekert Trump in een gevaarlijke open steunbrief

13 juni 2020 1 Door Indignatie redactie

Aartsbisschop Carlo Maria Viganò heeft een open brief aan president Trump geschreven. Daarin spreekt de minister over de “kinderen van het licht” die vechten tegen de “kinderen van de duisternis” en verzekert Trump van zijn steun.

Voormalig Vaticaan-ambassadeur in de Verenigde Staten, aartsbisschop Carlo Maria Viganò, schreef een open brief aan president Donald Trump. Viganò heeft de brief op zondag (7 juni) gepubliceerd.

Daarin omschreef de predikant de botsingen van de afgelopen maanden als een ‘strijd van bijbelse proporties’. De meerderheid van de “kinderen van licht” vecht tegen de minderheid van de “kinderen van duisternis”. Deze hebben “strategische posities in regeringen, politiek, bedrijfsleven en de media” – zijn daarom vertegenwoordigers van de “staat in de staat” (diepe staat).

Deze mensen vochten bitter tegen Trump en zouden hun ware bedoelingen hebben getoond in de corona-crisis. “In deze enorme actie van sociale manipulatie zijn er mensen die het lot van de mensheid hebben besloten en het recht veronderstellen om op te treden tegen de wil van de burgers en hun vertegenwoordigers.” Dit heeft geleid tot de recente sociale onrust in de Verenigde Staten, hun Het uiteindelijke doel is om president Trump omver te werpen.

Nadat de brief was gepubliceerd, nam Trump contact op met Twitter. Op woensdag (10 juni) schreef de president dat hij “vereerd was door de ongelooflijke brief van aartsbisschop Viganò”. Trump voegde eraan toe: “Iedereen, of hij nu gelooft of niet, moet het lezen!”

No Title

No Description

Meneer de President,

De afgelopen maanden zijn we getuige geweest van een formatie van twee tegengestelde zijden, die ik bijbels zou willen noemen: de kinderen van licht en de kinderen van duisternis. De kinderen van licht vertegenwoordigen het meest opvallende deel van de mensheid, terwijl de kinderen van duisternis een absolute minderheid vertegenwoordigen. Maar de eersten zijn onderhevig aan een vorm van discriminatie die hen in een situatie van morele minderwaardigheid plaatst ten opzichte van hun tegenstanders, die vaak strategische posities innemen in de regering, politiek, bedrijfsleven en de media. Op een ogenschijnlijk onverklaarbare manier worden de goede gegijzeld door de slechteriken en degenen die hen helpen, hetzij uit eigenbelang of uit angst.

Deze twee kanten, die een bijbels karakter hebben, volgen de duidelijke scheiding tussen de afstammelingen van de vrouw en de afstammelingen van de slang. Aan de ene kant zijn er mensen die, hoewel ze duizend tekortkomingen en zwakheden hebben, worden geïnspireerd door het verlangen om goed te doen, om eerlijk te zijn, een gezin te stichten, te werken, rijkdom te brengen naar hun thuisland, om mensen in nood te helpen en in gehoorzaamheid aan de wet van God te leven en uiteindelijk naar het koninkrijk van de hemel te komen. Aan de andere kant zijn er mensen die zichzelf dienen, die de morele principes niet hooghouden, die familie en natie willen vernietigen, die arbeiders uitbuiten om zichzelf ongepast rijk te maken, die interne verdeeldheid en oorlogen voeden, en die macht en geld vergaren:

In de samenleving, meneer de President, bestaan ​​deze twee tegengestelde realiteiten naast elkaar als eeuwige vijanden, net zoals God en Satan eeuwige vijanden zijn. En het lijkt erop dat de kinderen van de duisternis – die we gemakkelijk kunnen herkennen aan de diepe staat waarmee u wijselijk wordt geconfronteerd en die tegenwoordig een bittere oorlog tegen u voert – hebben besloten hun kaarten als het ware op tafel te leggen door: onthul nu hun plannen. Ze lijken er zo zeker van te zijn dat ze al alles onder controle hebben, dat ze de voorzichtigheid die tot nu toe ten minste gedeeltelijk hun ware intenties heeft verdoezeld, terzijde hebben geschoven. De lopende onderzoeken worden de echte verantwoordelijkheid van degenen die de Covid-noodsituatie hebben veroorzaakt, niet alleen op het gebied van gezondheidszorg, maar ook in de politiek, Ontdek economie en media. We zullen waarschijnlijk ontdekken dat er in deze kolossale operatie van social engineering mensen zijn die het lot van de mensheid hebben besloten door het recht te veronderstellen om op te treden tegen de wil van burgers en hun vertegenwoordigers in de regeringen van verschillende landen.

Lees ook:  Amerikaanse ontkenning van soevereiniteit

We zullen ook zien dat de rellen tegenwoordig zijn uitgelokt door degenen die, gezien het feit dat het virus onvermijdelijk afneemt en de sociale zorgen over het afnemen van de pandemie, burgerlijke onrust hebben moeten veroorzaken omdat ze zouden worden gevolgd door repressie, wat ze deden zijn legitiem, maar kunnen worden veroordeeld als ongerechtvaardigde agressie tegen de bevolking. Hetzelfde gebeurt in Europa, perfect synchroon. Het is heel duidelijk dat het gebruik van straatprotesten de doelen dient van degenen die wensen dat bij de komende presidentsverkiezingen iemand moet worden gekozen die de doelen van de ‘diepe staat’ belichaamt en die deze doelen getrouw en overtuigend uitdrukt. Het zal geen verrassing zijn

Hoewel het misschien verontrustend lijkt, zijn de tegengestelde oriëntaties die ik heb beschreven ook te vinden in religieuze kringen. Er zijn trouwe herders die voor de kudde van Christus zorgen, maar er zijn ook ongelovige huurlingen die proberen de kudde te verdrijven en de schapen naar de vraatzuchtige wolven te werpen. Het is niet verwonderlijk dat deze huursoldaten bondgenoten zijn van de kinderen van duisternis en de kinderen van licht haten: net zoals er een ‘diepe staat’ is, is er ook een ‘diepe kerk’ die haar plichten verraadt en doet alsof ze haar werkelijke verplichtingen nakomt God doet afstand. Op deze manier wordt de onzichtbare vijand waartegen goede heersers in openbare aangelegenheden vechten, ook bestreden door goede herders in de kerk. Het is een spirituele strijd waar ik het in mijn recente oproep over had

Voor het eerst hebben de Verenigde Staten een president in u die moedig het recht op leven verdedigt, die zich niet schaamt om de vervolging van christenen over de hele wereld aan de kaak te stellen, die spreekt over Jezus Christus en het recht van burgers om hun religie vrij te beoefenen. Uw deelname aan de “Mars voor het Leven” en meer recentelijk uw verkondiging van de maand april als de nationale maand ter voorkoming van kindermishandeling zijn acties die bevestigen aan welke kant u wilt vechten. En ik durf te geloven dat we allebei aan dezelfde kant staan ​​in deze strijd, zij het met verschillende wapens.

Daarom ben ik van mening dat de aanval waaraan u bent blootgesteld na uw bezoek aan het nationaal heiligdom van Johannes Paulus II deel uitmaakt van het geënsceneerde mediaverhaal, dat niet tracht racisme te bestrijden en sociale orde te scheppen, maar om de situatie te verergeren; niet om gerechtigheid te creëren, maar om geweld en misdaad te legitimeren; niet om de waarheid te dienen, maar om een ​​politieke groepering te begunstigen. En het is verontrustend dat er bisschoppen zijn – zoals degenen die ik onlangs heb veroordeeld – die hun woorden gebruiken om te bewijzen dat ze aan de andere kant staan. Ze zijn onderworpen aan de ‘diepe staat’, het globalisme, het geallieerde denken, de Nieuwe Wereldorde, die ze in toenemende mate oproepen in de naam van een universele broederschap die niets christelijks heeft,

Het Amerikaanse volk is volwassen en heeft nu begrepen hoeveel de reguliere media de waarheid willen verbergen en proberen haar de mond te snoeren en te vervormen door de leugen te verspreiden die nuttig is voor de doeleinden van haar meesters. Het is echter belangrijk dat de goeden – die de meerderheid uitmaken – wakker worden van hun traagheid en niet accepteren dat ze worden misleid door een minderheid van oneerlijke mensen met onvermijdelijke bedoelingen. Het is noodzakelijk dat de goede, de kinderen van het licht, samenkomen en zich laten horen. Welke effectievere manier is er, meneer de president, dan door te bidden door de Heer te vragen, u, om de Verenigde Staten en de hele mensheid te beschermen tegen deze enorme aanval van de vijand? Vóór de kracht van het gebed zullen de misleidingen van de kinderen van de duisternis instorten, hun samenzweringen zullen worden onthuld, hun verraad zal worden onthuld, hun angstaanjagende kracht zal in niets eindigen, aan het licht worden gebracht en ontmaskerd voor wat het is: een helse misleiding.

Mijnheer de Voorzitter, mijn gebed is altijd gericht tot de geliefde Amerikaanse natie, waar ik het voorrecht en de eer heb gehad om door paus Benedictus XVI te worden gegeven. worden verzonden als apostolische nuntius. In dit dramatische en cruciale uur voor de hele mensheid bid ik voor u en voor al degenen die aan uw zijde staan ​​in de regering van de Verenigde Staten. Ik vertrouw erop dat het Amerikaanse volk met mij en u verenigd zal worden in gebed voor de Almachtige God.

Verenigd tegen de onzichtbare vijand van de hele mensheid, zegen ik u en de First Lady, de geliefde Amerikaanse natie en alle mannen en vrouwen van goede wil.

Carlo Maria Viganò

Titular Aartsbisschop van Ulpiana

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Zal Trump echte gevolgen ondervinden voor zijn misdaden? Het antwoord zal de toekomst van Amerika achtervolgen

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Opstapeling doemscenario’s: eendracht maakt macht
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments