Europa! Dump Terroristenstaat Amerika!

Europa! Dump Terroristenstaat Amerika!

13 juni 2020 0 Door Indignatie redactie

Als er één negatief gevoel in de maatschappij overheersend is, dan is het angst. Mensen zijn bang voor zowat alles in hun directe omgeving. Politie, Islam, belasting, ontslag, faillissement, huis verliezen, ernstig ziek worden door corona en alles wat er nog niet genoemd is.

Maar de grootste angst in het nu is niet langer geld te hebben voor de oude dag nu pensioenen onder druk staan en naar Europa gaan om andere landen te redden van de miljarden kostende coronacrisis en een Amerikaans president die alleen maar leugens verteld de crisis in zijn eigen land niet aan kan en daarom langzaam bezig is een oorlog tegen China of Rusland te starten.

‘Rationaliseren’ van dit soort angsten omdat iedereen dezelfde angsten heeft, is belachelijk omdat angsten moeten worden weggenomen. In onze jeugd zijn we bang van leraren en dus maken we ons huiswerk. De grote belhamels waarvan we bang zijn laten we links liggen en we hopen door ons zo klein mogelijk te maken dat we niet door hen op de korrel worden genomen voor de rest lopen we er met een grote boog omheen. Later vermijden we de kosten van een boete door dan toch maar onze gordel te dragen om een huis niet te verliezen blijven we maar tegen onze zin werken omdat er nu eenmaal iets anders is of die andere job te weinig betaald.

Wees gerust alles kan anders. Zelf heb ik één en ander op een rijtje gezet waardoor mensen in 2021 angst zouden kunnen hebben.

Zal de wereld ophouden te bestaan in 2021, zal WO III starten, klapt de economie volledig in elkaar, zullen de polen volledig draaien, zal de zon ervoor zorgen dat alle elektriciteit op aarde uitvalt en alle elektronica per direct waardeloos is, wordt Europa fascistisch, zullen we straks zonder eten zitten, zullen GGO’s alles overnemen?

Zijn dit niet de angsten waar u mee zit voor het overgrote deel? Wel die worden voortgebracht door massamedia en alle onzinnige programma’s en vooral reclame die ze uitzenden. We mogen niet vergeten dat de gemiddelde Nederlander ongeveer 40 uur televisie kijkt per week en dat is het equivalent van een werkweek. Dat wil zeggen dat u wordt getraind door de televisie. En ze trainen u in het vasthouden van angst!

Dat is zelfs hun opdracht.

Volgens de ‘heilige reclamegeschriften’ zou televisiereclame blije klanten moeten maken maar in feite bereiken ze het tegenovergestelde. Reclame maakt jaloerse mensen de zich op elk gebied de mindere voelen en volledig inadequaat als het erop neer komt. Ze kunnen die schoen wel kopen maar zullen niet zo knap worden als de persoon in de reclame of diezelfde lijn hebben of zelfs maar zo hard kunnen lopen, geen geld genoeg om ook in een zelfde nieuwe auto te rijden waardoor ze ook de mooie bimbo aan de rechterhand van die reclame pipo mislopen. Deze negatieve gevoelens openen de deur naar pure angst, zeker als er geen heuse waarde wordt gegeven om alle verlangens te vervangen. Mensen die in constante angst leven zijn gemakkelijk te manipuleren. Daarom hebben we ook te maken met een ‘domme’ meute. Niet vanwege het intellect dat ontbreekt maar door ontbrekende puf om werkelijk een keer iets te ondernemen om alle ellende te keren.

Lees ook:  Het haarstylingbezoek van koningin Pelosi, deel II: The Queen strikes back [Video]

Het is angst, gemanipuleerde angst, welke ervoor zorgt dat we alles gelaten over ons heen laten komen. Ondanks dat er nog nooit enig bewijs is geweest voor een terroristische aanval of zelfs dreiging, staan we mooi te wachten in een rij om door allerlei zware controles te gaan voordat we op het vliegtuig stappen. Ja, ik weet het. De staat en de politie noemen het gevaar maar de werkelijke drijfveer is angst, niets meer of minder.

Manipulators zijn de staat omdat ze angst overbrengen op de hele bevolking. De staat is bang voor zijn bevolking en dat zal het volk weten. Maar, dat is een drogreden. Tot nu toe is er geen enkele wet die al iets heeft voorkomen. Alleen al omdat een wet de rijken en machtigen met rust laat of zelfs helpt en zij die aan de zelfkant van de maatschappij staan er geen donder om geven!

Voor oorlogen zien we hetzelfde. Dacht u nu echt dat de oorlogen in Irak en Afghanistan democratie gaan brengen in deze landen? Denkt u echt dat zoiets uit bescherming van de plaatselijke bevolking wordt gedaan? Nee, natuurlijk niet. Oorlogen worden gevoerd uit pure angst, in dit geval is de angst straks geen olie meer te hebben? Of was het omdat Irak, Libië en Iran hadden afgesproken geen dollars meer te aanvaarden voor olie en een eigen oliebeurs te beginnen? In ieder geval Irak en Libië zijn onder de voet gelopen en de NAVO staat op voet van oorlog met Iran. Opvallend. Want de BRIC landen betalen sinds een aantal jaren alle olie in eigen munten en goud. De dollar wordt niet langer geaccepteerd. In ieder geval moet u voor uzelf maar uitmaken wat de waarheid is. Dat wat de staat u vertelt of hetgeen u nu leest en waar deze website vol van staat!

Het systeem voedt ook de angst voor degenen die een andere mening hebben dan de mening van de staat en u omdat ‘uw mening’ is opgedrongen door het ambetante kijkastje waarvoor u veel teveel tijd spendeert. U wordt dagelijks gehersenspoeld en u hebt het niet door! En dat is de enige reden waarom de kudde geen NEE durft te zeggen. U hebt angst om een andere mening te hebben! U hebt angst om NEE te zeggen tegen maatregelen van de staat die tegen uw waarden en normen indruisen en toch laat u het gebeuren.

Lees ook:  Washington's ontmaskerde imperialisme naar Europa en Rusland

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registreren



De televisiemakers feliciteren zichzelf dagelijks omdat heel de idiote televisiekijkende bende volledig naar hun pijpen danst. Ruim 99% is daardoor volledig te manipuleren, te bespelen, te controleren en 100% voorspelbaar. Door televisiekijken hebt u uw laatste restje vrijheid volledig afgestaan. Hitler had om zijn ‘Endlösung‘ af te dwingen massa’s militairen en politie nodig zoals Gestapo, SS en bruinhemden. Tegenwoordig hebben ze niets meer nodig dan een onnozele televisie om hetzelfde effect te scoren.

Door niets te durven zeggen en geen NEE te durven zeggen loopt u uw eigen executie tegemoet zonder dat u het beseft of de moed hebt om voor uzelf op te komen.

Als we bijvoorbeeld naar 11 september kijken of de Londense metro dan zien we een paar gemeenschappelijke overeenkomsten die altijd voor het grote publiek verborgen zijn gebleven.

Er waren geen terroristen van moslim origine. De terroristen waren de geheime diensten van verschillende landen om mensen in angst te houden. Waarom zou een terrorist ophouden op het moment dat hij scoort?

11 september. Twee gebouwen storten in. De zogenaamde terroristen huizen al jarenlang in Amerika. Zou ik als organisator van een dergelijke aanslag maar één aanslag voorbereiden met mensen die bereid zijn te sterven voor hun ‘heilige’ zaak?

Nee, natuurlijk niet! Geen enkele generaal heeft een plan zonder een tweede en derde plan voor het geval er iets mislukt of om door te stoten als het een succes is. Alleen al de onzin van niet één, twee, drie maar zelfs vier gekaapte vliegtuigen die urenlang door het zwaarst bewaakte luchtruim van de wereld vliegen om zich dan in een toren te boren, het Pentagon of gewoon de grond? Denken ze echt dat iedereen in sprookjes gelooft?

Ook de bomaanslag in de Londense metro. Enkele arrestaties, een hoop commotie en daarna geen berichten meer dat ze alle gearresteerden terug hebben moeten laten lopen.

Of de moord op Kennedy. Gepensioneerde FBI agenten hebben de waarheid volledig blootgelegd. Wordt verzwegen. Zonder medeweten van CIA, FBI en zijn eigen Secret Service zou niemand zelfs ooit de mogelijkheid hebben gehad om maar een schijn van een schot te hebben gelost. De Secret Service zelf, zijn bodyguards dus, hebben de mogelijkheid geschapen Kennedy te vermoorden.

En dan hebben we nog de setup van Pearl Harbor. De grootste leugen van WO II. Man, Amerika is de grootste oplichter, dief en oorlogszuchtige maniak van de wereld en weet u, onze regeringen doen mee met die kwasten!

En kijk nu Trump is in paniek waarom?, zijn totale economie en daarmee de imago van the orange man klapt door de covid-19 als een kaarten huis in elkaar. Ondanks de vele doden en nog stijgende lijn van dagelijkse besmettingen en doden gaat de president zijn volk dwingen om aan het werk te gaan en dreigt met keiharde maatregelen.

Lees ook:  Boris Johnson verschuift COVID-19-schuldspel naar het publiek

Waarom?

Mooie baantjes, dikke betalingen?

Waarom?

Onze regering bestaat uit onbekwame pipo’s die niets te zeggen hebben, niets weten, niets kennen en niets kunnen. We zouden zoiets kunnen vertalen in: ze staan onder curatele!‘ De vraag is alleen van wie? Wel, dat kunt u hier op onze ‘website wel bij elkaar gelezen krijgen!

In ieder geval zijn ze bang van mensen die ‘wakker‘ worden. Tenslotte kun je geen zeven miljard mensen controleren met een zweep maar wel met angst. Weet u, de Franse Revolutie is ook begonnen doordat graan, en eten in het algemeen, in grote schuren werd opgeslagen zodat boeren zelf niets meer hadden om te verkopen. Wat denkt u dat ze nu doen. Ze maken u bang want er zou straks wel eens geen eten meer kunnen zijn. Nu heb ik enkele vragen:

1) Gelooft u dat? Want die praktijken draaien om vasthouden en speculeren. Hoe langer men bepaalde voeding vasthoudt hoe duurder ze worden. Er is bijvoorbeeld genoeg graan op de wereld. Er is genoeg rijst. Maar door lang vasthouden van deze producten in grote silo’s schept men een virtueel tekort waardoor prijzen omhoog gaan. Geloof dus niet in deze praktijken en stop met kopen van deze overmaatse producten. Granen is niet alleen brood. Ook gebak, pizza en dat soort zaken. Stop met dat gezwets te kopen en te eten. Nu al!

2) Zal de energiemaatschappijen straks bepaalde wijken, dorpen of steden zonder stroom zetten? Luister, alle verschillende ‘leveranciers’ die u stroom geven hebben dezelfde ‘hoofdleverancier’ . Als er straks niet genoeg stroom is zal NUON eerst aan zijn eigen klanten denken, dus JA, er is een mogelijkheid dat u zonder stroom komt te zitten. Hebt u er al wat aan gedaan? Hebt u reeds een aggregaat aangeschaft?

3) Als Europa zachtjes aan fascistisch wordt is het omdat de grote zwijgende meute zijn mond blijft houden. Ze kunnen en mogen u met stilzwijgende toestemming van uzelf waarschijnlijk, terwijl u daarvoor ook nog eens dik betaald via uw kabelabonnement, blijven hersenspoelen. Wel trek het u niet aan. U bent alvast dood, hoewel u het nog niet beseft!

4) WO III kan alleen starten als wij belasting blijven betalen en onze kinderen laten vertrekken. Denk daar een keer aan! Misschien wordt het tijd dat we een degelijke actie op touw beginnen te zetten. U kunt altijd contact met ons opnemen.

Ditzelfde geldt idem voor GGO’s en alle andere zaken waarvoor u bang bent. Indien er niets wordt ondernomen zal er niets veranderen. Wij kunnen het, als een paar simpele schrijvende zielen, echt niet veranderen.

Denk u hier maar eens over na!



Comments

comments