President Trump zoekt een ander slachtoffer

President Trump zoekt een ander slachtoffer

13 juni 2020 0 Door Indignatie redactie

Op de laatste kijkdag van George Floyd en de viering van zijn leven (onder toezicht van de Democratische Partij), zoekt de fascistisch ingestelde president Trump een ander slachtoffer! Hij heeft getweet: “De demonstrant van Buffalo die door de politie wordt geduwd, kan een ANTIFA-provocateur zijn. De 75-jarige Martin Gugino werd weggeduwd … hij viel harder dan werd geduwd. … Zou het een opzet kunnen zijn? ‘

Het is absoluut noodzakelijk om te begrijpen dat de tweet van de president niet een wrede aanval is tegen slechts één persoon; wat de tweet propageert, is dat de regering-Trump de laatste waarschuwing afkondigt tegen degenen die durven op te komen voor de vrijheid van meningsuiting, zelfs als de 75-jarige Martin Gugino het er niet mee eens is.

Martin Gugino is een echte vredes- en rechtvaardigheidsactivist, een ouderling die decennialang vocht tegen onrecht, een bescheiden man die volgens zijn vrienden tegen de Amerikaanse militaire gevangenis in Guantanamo Bay was. Ik ken broeder Martin Gugino niet, maar ik weet dat er veel vredesactivisten zijn zoals hij in Houston, waar ik woon.

Het is tijd om te eisen dat Mr. Trump ontslag neemt. Werkende mensen en jongeren moeten de massabeweging leiden om Trump nu te verdrijven! … Voordat het te laat is.

*

Opmerking voor lezers: klik op de deelknoppen hierboven of hieronder. Stuur dit artikel door naar uw e-maillijsten. Crosspost op uw blogsite, internetforums. enzovoort.

Massoud Nayeri levert regelmatig bijdragen aan Global Research.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Dit is het echte leven in de VS ARMOEDE!!!!!!

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Corona-lockdown bevordert psychische aandoeningen en verhoogt zelfmoordcijfers
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments