Een schokkend verslag van wat er ECHT gebeurde tijdens de Seattle-rellen

Een schokkend verslag van wat er ECHT gebeurde tijdens de Seattle-rellen

15 juni 2020 0 Door Indignatie redactie

Een  bericht op sociale media  (dat is verwijderd) door een lid van de Washington National Guard is meer dan 7000 keer gedeeld sinds het werd geschreven op 12 juni. Het is een echte opleiding  in mob-mentaliteit.

Zoals Toby Cowern zegt: ‘Kijk eens hoeveel’ andere ‘er al is gedaan. Als dat eenmaal gebeurt, is er een groot probleem. ‘

Hij heeft gelijk – en hier is de schokkende waarheid over wat er echt aan de hand is in Seattle van een persoon die een ticket op de eerste rij had voor de chaos.

Ik zei eerder dat ik veel te zeggen had over mijn ervaringen in het centrum van Seattle [Binnenkomend ZEER lang bericht…]. Toen ik thuiskwam, was ik uitgeput, boos en bedroefd over wat ik had meegemaakt. Ik zei dat ik moest vertellen wat er was gebeurd, maar ik zei ook dat ik wat tijd nodig had om uit te rusten en na te denken. Mijn eenheid is 12 dagen geactiveerd. We maakten lange dagen, maar we bleven toegewijd aan de staat en de missie. Ik kan dat nu niet stoppen. Ik ben de hele nacht opgestaan ​​en heb mijn best gedaan om onder woorden te brengen wat ik heb ervaren en waargenomen. Dit is te belangrijk om te wachten. Ik post zelden op sociale media, maar ik plaats dit bericht, in de hoop dat het degenen bereikt die de waarheid willen weten. Ik kan me voorstellen dat dit bericht, gezien de huidige omgeving, enige controverse kan veroorzaken. Dat is niet mijn bedoeling, wat dan ook. Ik ben het ermee eens dat buitensporig gebruik van geweld in Minnesota onvergeeflijk was, maar reageren met haat en geweld is in tegenspraak met de boodschap van vrede en verandering. Hoe dan ook, mensen moeten weten wat er werkelijk gebeurt onder het mom van deze ‘beweging’. Of het nu gelokaliseerd of genationaliseerd is, wat ik zag, MOET STOPPEN!

Activering:

Ik werkte ‘s nachts en op de dag van mijn telefoontje had ik die ochtend moeite met slapen. Ik had veel aan mijn hoofd en ik besloot dat ik zou blijven en wat tuinwerk zou gaan doen. Terwijl ik me voorbereidde om naar buiten te gaan, begon ik sms-berichten en telefoontjes te ontvangen. ‘We zijn geactiveerd! De slagtijd bij de wapenkamer is 1700! ‘ Ik keek op mijn horloge en ik had misschien een uur voor de hittijd. ‘Nou, ik kom te laat…’ dacht ik. Ik reageerde onmiddellijk op de sms-berichten en telefoontjes en vertelde hen dat ik er zo snel mogelijk zou zijn. Waarom zou ik te laat komen?

Mijn eenheid bevindt zich in West-Washington en ik woon in Zuidoost-Washington … om te rijden, in een tempo dat veel sneller is dan de maximumsnelheid, zou ik het geluk hebben om het binnen drie uur te halen … Zonder aarzelen pakte ik al mijn geënsceneerde militaire uitrusting en gooide het in de achterkant van mijn voertuig. Ik dacht: “Heck, als het een noodgeval is, zullen ze geen tijd hebben om een ​​paklijst op te stellen … dus ik neem het goed om alles mee te nemen.” Terwijl ik militaire uitrusting in mijn voertuig gooide, ontving ik sms-berichten met de mededeling dat ik minstens een week moest inpakken. ‘Wauw, dit is serieus …’ dacht ik. Omdat ik werd geactiveerd en verwachtte dat de missie een week of langer zou duren, waar de activering ook voor was, zou het een zware strijd worden … Ik gooide een paar uniformen en een week lang kleding in mijn rugzak en reed vervolgens naar het arsenaal.

Voorbereiding:

Ik arriveerde ‘s avonds bij de wapenkamer en realiseerde me dat ik nu al meer dan 24 uur wakker was. Ik nam contact op met mijn commandostructuur en besloot dat we om half acht naar Seattle zouden vertrekken. Ik pakte mijn uitgegeven uitrusting, deed die in mijn rugzak en probeerde een dutje van een uur te doen. Ik werd wakker voor mensen die onderweg waren en felle tl-lampen. Het voelde alsof ik net mijn ogen had gesloten, maar het was tijd om te gaan. Ik pakte mijn koffers en ontmoette mijn eenheid op de parkeerplaats van de wapenkamer. Er was geen tijd te verliezen! We laadden elk kinderbedje dat we hadden, al onze persoonlijke tassen en alles wat we snel konden bedenken dat we nodig zouden kunnen hebben. We laadden ons transport en vertrokken in enkele minuten naar Seattle …

De opbouw:

Op weg naar Seattle had ik tijd om stil te staan ​​en na te denken. Wat is er zo onbeheerst dat de bewaker wordt opgeroepen? Wie en / of wat ga ik beschermen? Ga ik rechten, leven, eigendom of al het bovenstaande beschermen? Ik zei tegen mezelf dat ik, wat er ook gebeurt, mijn uiterste best zal doen om onpartijdig te blijven, de grondwet te handhaven, de rechten van de burgers van de Verenigde Staten te beschermen en het leven en eigendom zo goed mogelijk te beschermen. Als soldaat leggen we een eed af om de grondwet van de Verenigde Staten te steunen en te verdedigen tegen ALLE vijanden, zowel buitenlands als binnenlands. Ongeacht het politieke klimaat heeft een soldaat de verantwoordelijkheid om onpartijdig te blijven, ervoor te zorgen dat alle rechten van de burgers worden beschermd en dat de grondwet wordt nageleefd. Toen we Seattle naderden, deed ik dat met een open geest en een sympathiek hart.

Op bevel van de gouverneur van de staat Washington, Jay Inslee, ging de Nationale Garde van het Washington Leger VOLLEDIG ONGEWAPEND Seattle binnen. We hadden GEEN manier om ons te verdedigen en MOETEN vertrouwen op de SEATTLE POLITIE-AFDELING om ons te beschermen … We hadden niet allemaal vesten of platen die geweerkogels zouden stoppen. In het begin hadden de meesten van ons niet eens scheenbeschermers … Een paar soldaten hadden geen wapenstokken … Schilden werden geraakt of gemist, maar uiteindelijk deelden we waar we konden …

De rellen:

Vreemd genoeg was mijn eerste dag een van de moeilijkste dagen. We raakten de grond en werden onmiddellijk naar het Seattle Police Department (SPD) East Precinct gestuurd, vlakbij de kruising van 11th St en Pine St (Capitol Hill). Deze locatie zou voor mij heel bekend worden vanwege alle ‘vreedzame demonstranten’ die hier bijna elke avond in opstand komen … Slechts één andere eenheid arriveerde de dag voordat we dat deden, en ze werden naar Westlake Center gestuurd omdat ze actief werden vernield en vernietigd .

Voordat ik het over de eerste dag heb, moet ik toegeven dat mijn team later naar Westlake is gestuurd. Terwijl ik daar was, zag ik overal restanten van vuur en gebroken glas. Bijna alle glaszones waren dichtgetimmerd en er was geen bedrijvigheid in het gebied. Wat ik, en de meeste niet-lokale bewoners, niet wisten, is dat Westlake een winkelcentrum is. Het is blokken op blokken van populaire bedrijven in het centrum van Seattle. Het is in wezen een openluchtwinkelcentrum … Omdat er geen enkele winkel open was, was ik benieuwd naar de omvang van de schade aan het gebied de avond ervoor. Terwijl ik tijdens een pauze foto’s op Google bekeek, wees een van de politieagenten van de politie van Seattle naar een gebied verderop in de straat en zei: ‘De klootzakken hebben mijn patrouillewagen in brand gestoken.’ Zoals ze dat zei, de krantenkopfoto verlichtte mijn smartphonescherm toen ik demonstranten kon zien vieren rond kapotte bedrijfsramen en een paar voertuigen die in brand stonden. Ik dacht bij mezelf: “Waarom zou iemand dit doen?” Terwijl ik de krantenkoppen las, realiseerde ik me dat er in de bedrijven werd ingebroken, geplunderd en vervolgens in brand werd gestoken … allemaal in de naam van ‘Black Lives Matter’. Ik heb mijn best gedaan om de stippen met elkaar te verbinden … maar hoe verhoudt sociaal onrecht zich tot graffiti, diefstal, kwaadwillig onheil en brandstichting? Als er een specifieke politieke verklaring van deze misdaden was, interpreteerden of begrepen zelfs de nieuwsmedia het niet … het was duidelijk een misdaad van kansen … Ik realiseerde me dat er werd ingebroken in de bedrijven, geplunderd en vervolgens in brand werd gestoken … allemaal in de naam van ‘Black Lives Matter’. Ik heb mijn best gedaan om de stippen met elkaar te verbinden … maar hoe verhoudt sociaal onrecht zich tot graffiti, diefstal, kwaadwillig onheil en brandstichting? Als er een specifieke politieke verklaring van deze misdaden was, interpreteerden of begrepen zelfs de nieuwsmedia het niet … het was duidelijk een misdaad van kansen … Ik realiseerde me dat er werd ingebroken in de bedrijven, geplunderd en vervolgens in brand werd gestoken … allemaal in de naam van ‘Black Lives Matter’. Ik heb mijn best gedaan om de stippen met elkaar te verbinden … maar hoe verhoudt sociaal onrecht zich tot graffiti, diefstal, kwaadwillig onheil en brandstichting? Als er een specifieke politieke verklaring van deze misdaden was, interpreteerden of begrepen zelfs de nieuwsmedia het niet … het was duidelijk een misdaad van kansen …

Terugkerend naar mijn eerste dag in East Precinct, werd ik toegewezen als een van de squadleiders. Mijn ploeg, die voornamelijk uit soldaten van mijn eenheid bestond, was redelijk verschillend. Net als iedereen in mijn eenheid droegen we een zwart vest dat ons onderscheidde van elke andere Guardsman in Seattle. Ik zou kunnen uitleggen waarom, maar het is niet relevant. Als je een bewijs wilt van waar ik was, zoek dan de soldaten met zwarte hesjes in Seattle … Ik was een van hen.

Hoe dan ook …

Op de eerste dag stonden we aanvankelijk op de lijn achter de Seattle Police Officers in het East Precinct. De officieren droegen die dag geen schilden zoals wij. Tijdens de protesten zag ik officieren de hand schudden met degenen die naar hen schreeuwden. Ik zag ook een agent een man naderen die huilde in de menigte. De agent vroeg het mannetje of hij een knuffel wilde en de demonstrant antwoordde: ‘Ja!’ Ik zag hoe de officier de huilende demonstrant omhelsde en troostte. Toen ik deze dingen zag, dacht ik bij mezelf: ‘Waarom ben ik hier? De politie van Seattle heeft duidelijk een band met de bevolking, wat moet ik hier bereiken of voorkomen? ‘ Het duurde niet lang voordat dat veranderde.

De demonstrant schreeuwde en vroeg waarom de officier aan de ‘blanke kant’ stond. Hij noemde de agent een ‘oom Tom’, een ‘pretendent’, een ‘race-verrader’ en een N-woord dat ik liever niet zou gebruiken. Elke vezel van mijn wezen wilde uithalen. Hoe kun je racistische termen gebruiken en tegen racisme protesteren terwijl je het op een denigrerende manier tegenover iemand anders gebruikt? Hoe kun je zelfs maar een fout vinden in iemand die vreedzaam blijft, die je rechten beschermt en die duidelijk bezorgd is voor de gemeenschap ?! Ik was woedend toen de demonstrant de officier bleef uitschelden … We werden toen vervangen door een andere ploeg voor verlichting.

Tijdens hun ‘protest’ zag ik meerdere mensen tegen anderen zeggen dat ze ‘hun mond moesten houden’ vanwege hun ‘blanke voorrecht’. Ik zag ook dat twee demonstranten bijna ruzie kregen omdat men niet ‘de zwarte man liet spreken’. Een andere demonstrant, toen een man een megafoon had, schreeuwde: ‘Luister naar hem! Hij is zwart! ‘ Ik ben opgevoed, in de veronderstelling dat gelijkheid betekent dat iedereen gelijk moet worden behandeld … Race zal pas een probleem zijn als we er niet meer over praten. Al mijn broers en zussen hebben één kleur: groen. Het is cool om je erfgoed te eren, maar niemand krijgt iets speciaals vanwege hun huidskleur … Iedereen wordt hetzelfde behandeld en alles is gelijk. Hoe is dit (gelijkheid) een moeilijk concept?

Ik sprak met mijn soldaten tijdens onze downtime. Ik had een paar Afro-Amerikaanse soldaten in mijn team. Ik wees erop en sprak met hen over wat ik zojuist had opgemerkt. Ik vertelde hen dat ze misschien gefocust waren, dat de racisten in de menigte hen zouden kunnen onderscheiden omdat ze Afro-Amerikaans zijn. Het duurde niet lang voordat we terugkeerden naar de protestlinie.

Ik zou moeten beginnen met gokken, want het duurde niet lang voordat de Afro-Amerikaanse soldaten werden uitgekozen. Ik ga de haat, racisme en ontevredenheid tegen mijn soldaten niet herhalen. Als ze de behoefte voelen om te delen wat de hypocriete ‘demonstranten’ op hen hebben gericht, zullen ze dat doen. Hoe dan ook, elke soldaat in mijn eenheid was fenomenaal. Geen enkele soldaat verloor zijn militaire houding of professionaliteit. Geen enkele demonstrant heeft iemand in mijn team zover gekregen om zijn militaire standpunt te breken … Geen enkele soldaat haalde uit naar de volledige en totale stompzinnigheid van het racisme dat van de huichelaars kwam … Nadat elk van mijn soldaten was gefocust, trok ik ze opzij en prees hen later voor hun militaire houding en discipline. Ik herhaalde aan elk van hen dat de relschoppers hen probeerden uit te lokken om te reageren. Ik zei tegen mijn soldaten dat ze hun discipline moesten handhaven en dat ze zich geen zorgen hoefden te maken dat de demonstranten te ver gingen. Ik vertelde hen dat ik er zou zijn, om demonstranten aan te spreken die hen aanraken of de grenzen verleggen.

Enkele highlights:

‘Jullie allemaal soldaten hadden in Irak moeten sterven!’
‘Je bent niets anders dan een stel Vietnamese baby-moordenaars!’
‘Je weet alleen wat je moet doen, mensen vermoorden!’
‘Alle mensen moeten bang voor je zijn, je bent niets anders dan moordenaars!’
‘Jullie moeten klaarstaan ​​om mensen te doden met je kungfu-handschoenen.’
‘Ik ben echt bang voor jullie, want je weet alleen wat je moet doen om te doden.’
‘Wie ben je hier precies om te beschermen?’
‘Je beschermt liever eigendommen dan mensen!’
‘Je zou wapens op de politie moeten richten!’
‘Je staat aan de verkeerde kant, racisten!’
‘Stop met het volgen van bestellingen en doe mee!’
‘Je bent te dom om je eigen mening te vormen.’
“Wat er toe doet? Black Lives Matter … Ben je te dom om dat te snappen? ‘
‘Jullie moeten stoppen met mensen neer te schieten.’
‘Jullie moeten stoppen met ons te vergassen.’

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Het westen in gevaar?: Een waarschuwing voor ex-moslims ... "Doe jezelf een plezier en lees dit"

(We hadden NOOIT vuurwapens, Oleoresin Capsicum [OC], CS “traangas” of andere “wapens”) –
Sommige van deze opmerkingen werden tegen ons gemaakt terwijl we gewoon in een gebied stonden, weg van een “protestlijn” zonder relschild …

Op die eerste dag bleven ze proberen een reactie van de Officieren en de Garde op te roepen. Niemand heeft een reactie gegeven. Ik was aan de lijn, vlakbij het centrum rechts. Ik herinner me dat er een plastic waterfles over de lijn werd gegooid door de ‘demonstranten’ aan mijn rechterkant naar een politieagent. Kort daarna belandde er een fles aan de linkerkant, vlak achter onze lijn. Ik schreeuwde “SHIELDS UP!” Zonder aarzeling ging onze HELE LIJN van Garde naar voren en plaatste ons tussen de relschoppers en de politieagenten.

De ‘demonstranten’ begonnen met het gooien van stenen, glazen flessen en stukken beton. Ik was de hele dag daar. Er was geen constructie aan de gang. Er was nergens een stapel beton of stenen te zien. Alles wat ik zag waren jongere mensen met zware rugzakken. ZE HEBBEN BEGONNEN BETON UIT HUN RUGZAKKEN OM ONS TE GOOIEN. Waarom is dat belangrijk? Waarom zou je stukken beton meenemen naar een protest? Omdat je van plan bent het beton te gebruiken / te gooien … Toen het beton op ons begon te regenen, kwam het uit ALLE richtingen. Wat betekent dat? Het was gecoördineerd. Ze waren van plan ons met beton te vragen. Ik besefte het pas later, maar ik moet je vertellen … het maakte me echt kwaad toen ik nadacht over de situatie die ik zojuist had meegemaakt. Terwijl ze deze items aan het gooien waren, probeerden de officieren ons te beschermen met minder dodelijke middelen (OC / CS / etc). GEEN LETHAL FORCE WERD GEBRUIKT. Zou de politie van Seattle in die situatie dodelijk geweld kunnen gebruiken? Absoluut … een stuk beton op het hoofd kan iemand DODEN …

Wat niemand beseft, omdat de media vooringenomen zijn als de hel, raakten die dag minstens drie politieagenten gewond voordat SPD minder dodelijke middelen gebruikte om de situatie te escaleren. Een officier nam een ​​stuk beton naar zijn rechteroog … als laatste hoorde ik dat hij zijn oog zou VERLIEZEN. Ik heb een video opgehaald van die confrontatie met de ‘demonstranten’. U kunt items naar ons zien vliegen terwijl SPD OC (pepperspray) inzet. Let op het tweede gebruik van OC, de lange burst? Dat zat over mijn rechterschouder naast mijn hoofd. Daar kreeg ik wat OC-besmetting van, wat goed was omdat ik ervoor was opgeleid … De menigte bleef beton gooien. Minstens twee stukken beton raakten mijn schild. Ik nam later een foto van mijn schild, dat gloednieuw was, om te laten zien hoe onzin naar ons wordt gegooid.

Op een gegeven moment keek ik naar voren en zag een vrouw een zwarte pijp naar mij wijzen. Mijn gedachte op dat moment: “Je maakt een grapje … gebruiken ze ook aardappelgeweren ?!” Toen ze naar rechts draaide, merkte ik dat het een bladblazer was. Een “PROTESTER” bracht een bladblazer om CS-gas naar ons toe te blazen … (Het was niet alsof ze dat verwachtten, toch ?!) Terwijl de wolken van CS gingen scheiden vanwege haar inspanningen, zag ik een man … met een zwarte hoodie op, met de hoodie omhoog, een bandana, een zwarte broek en een zwarte rugzak in een werppositie. Ik zag hoe hij een groot stuk beton (minstens 5 “x 5”) gooide, dat in een driehoek was gevormd, direct naar me toe. Toen het mijn schild raakte (let op de witte inslagmarkering op de foto), dacht ik bij mezelf … als ik gewapend was, had ik hem neergeschoten … De wolk van CS haalde me in. Terwijl ik worstelde om te ademen, Ik keek naar links en er was niemand. Ik keek naar rechts en zag slechts ÉÉN ANDERE SOLDAAT. Ik begon terug te vallen toen een zee van marineblauw naar voren stormde. SPD en de Washington State Patrol schieten te hulp! Ik keerde terug naar een verzamelpunt, liet mijn schild vallen, zette mijn gasmasker op en begon andere soldaten te helpen die aan de lijn waren geweest. Toen de rook begon te verdwijnen, nam ik een paar foto’s om me dit moment en de woede te herinneren die mijn emoties overspoelden.

De week ging verder en we werden gestuurd waar SPD ons nodig had. Er werd ons verteld dat we begonnen waren een reputatie op te bouwen bij SPD. Onze acties, toen we bij East Precinct waren, lieten zien dat we op ons konden vertrouwen en dat we er waren om te helpen. De Garde was gearriveerd en wij zouden daar staan, schouder aan schouder met SPD, tegen deze anarchistische / communistische relschoppers in Seattle. We hebben de ‘oorzaak’ van de demonstrant doorzien. Ze gebruikten de vreselijke situatie die zich in Minnesota voordeed als een gelegenheid om chaos te veroorzaken, te plunderen en te stelen, en om alles op hun manier te vernietigen om vaart te krijgen in hun ‘revolutie’. De groep werd snel geïdentificeerd als Antifa, een communistische actiegroep die door de opperbevelhebber werd bestempeld als een terroristische organisatie.

Ik hou niet van politiek en ik ga het niet over politiek hebben. Als je in het leger zit, geef je die luxe op. Het is iets dat ik niet erg vind om op te geven, aangezien het discussiëren over politiek net zo zinloos is als een koppig persoon overtuigen dat ze ongelijk hebben. Het is allemaal een mening en mensen hebben meestal al een besluit genomen. Ruzie krijgen over politiek eindigt meestal in een escalatie en persoonlijke aanvallen, vooral wanneer besproken tussen twee mensen die al hartstochtelijk een besluit hebben genomen.

Onnodig te zeggen dat ik erg boos was. Ik ben van nature een beschermer. Als iemand een andere persoon probeert te kwetsen, en dat doet hij als die persoon zichzelf niet kan verdedigen, word ik erg overstuur. Mensen die dat doen, zijn criminelen. Ze zijn het uitschot van de samenleving. Ze jagen op de zwakken en weerloos voor hun eigen persoonlijk gewin. Dit zijn de zogenaamde ‘vreedzame demonstranten’ van Seattle. Ik ben het eens met het recht van iedereen om te protesteren, maar op het moment dat ze iemand proberen aan te vallen, zou IEDEREEN een probleem moeten hebben met hun acties. Waarom de media ze blijven verdedigen, het laat alleen maar zien hoe bevooroordeeld en onbelangrijk de media is en het irriteert me.

Al na een paar dagen werd het grootste deel van mijn eenheid naar huis gestuurd. Waarom? De Garde wilde COVID-19-voedselbanken, testcentra herplaatsen en de fulltime soldaten terugsturen naar hun normale baan … Dus een groot deel van onze eenheid werd teruggetrokken en we bleven achter met iets meer dan een dozijn soldaten. Het peloton was verdicht en andere eenheden werden aan onze gelederen toegevoegd om in te vullen voor degenen die uit ons peloton werden getrokken. We werkten heel goed samen en bleven vooruitgaan, waarbij we het beste uit de situatie haalden, aangezien we voortdurend de opdracht kregen van SPD.

Ik heb mijn commandostructuur een paar keer gevraagd om ons te bewapenen, maar het werd keer op keer doorgegeven dat gouverneur Inslee de wacht niet zou toelaten ons te verdedigen of de strijd aan te gaan met de vijand (Antifa). De gouverneur liet ons vertrouwen op SPD om ‘ons te beschermen’. Dat beperkte de reikwijdte van onze reactie en beperkte onze rol als “schilden” en “lichamen” op het spel voor SPD … Terwijl SPD-officieren en Guardsman gewond raakten bij East Precinct, werd het steeds frustrerender … Het bewapenen van de Nationale Garde is een risico , en sommige Antifa-leden zouden waarschijnlijk zijn neergeschoten, maar de situatie zou snel zijn opgelost met een ZEER ander resultaat.

Dus, dezelfde escalerende confrontaties met Antifa duurden bijna twee weken … De “demonstranten” zouden SPD-officieren aanvallen en Garde en SPD zouden MINDER-LETHALE middelen gebruiken om de rel te verspreiden. De relschoppers gebruikten vervolgens de politiek in hun voordeel. Ze begonnen een verzoekschrift in te dienen bij de burgemeester van Seattle, Jenny Durkan. Durkan, in al haar wijsheid, gaf toe aan alle eisen … de avondklok werd opgeheven en ze VERBODEN het gebruik van CS-gas, het ENIGE dat de gewelddadige confrontaties snel de-escaleerde … SPD had geen andere keus dan CS-gas als een laatste te beschouwen resort, alleen te worden ingezet door SWAT.

Snel vooruit naar de dag voordat het meest vernederende en DEMORALISERENde ding dat Durkan had kunnen doen …

SPD moet een heel goede intelligentie hebben gehad, anders anticipeerden ze op Antifa’s reactie op concessies van Durkan. Ze installeerden permanente metalen barrières op de kruising van 11th St en Pine St. Er was ook een tweede rij barrières tussen ons en de eerste barrières op de kruising. Alles begon zoals gewoonlijk, waarbij de ‘demonstranten’ ons probeerden uit te lokken met hun woorden, paraplu’s en borden. Deze keer hebben we ze echter geen publiek gegeven. We bleven allemaal binnen de East Precinct, zoals ze hun normale agitatiemethoden bij de eerste barrière deden.

Plots kregen we te horen dat de ‘demonstranten’ de eerste barrière begonnen te springen, op ons af. We haastten ons naar de weg en reden ongeveer 1/3 van het blok vanaf de kruising van 11th St en Pine St, waardoor een grote veiligheidsbuffer ontstond tussen ons en de ‘demonstranten’ die over het hek waren gesprongen. Ze werden gewaarschuwd om over de slagboom terug te keren, wat ze niet deden. Vervolgens begonnen ze de barrière te demonteren. Ze werden gewaarschuwd de slagboom niet te demonteren, maar gingen door. Ze liepen toen naar ons toe. Ze werden gewaarschuwd om te stoppen, maar dat deden ze niet. Ze liepen verder naar ons toe. Ze werden opnieuw gewaarschuwd, maar gingen door. Ze bereikten de tweede barrière.

We kwamen er later achter dat ze een plasmasnijder (zaklamp) hadden meegenomen om door de barrières te snijden … (niet dat ze de provocateurs zijn of van plan zijn te escaleren, toch ?!)

Ze begonnen barrières door te snijden, zodat ze als wapens tegen ons konden worden gebruikt. Ze werden gewaarschuwd voor het doorbreken van de barrières, maar gingen door. Vervolgens pakten ze de tweede slagboom op en begonnen naar ons toe te lopen. Ze werden opnieuw gewaarschuwd de slagbomen niet te verplaatsen, maar gingen door. Vervolgens zijn ze over de laatste barrière gesprongen. Ze werden opnieuw gewaarschuwd om terug te keren, maar gingen verder naar ons toe. Terwijl ze naderbij kwamen, werden ze voortdurend gewaarschuwd. HOEVEEL WAARSCHUWINGEN ZIJN ER ?!

 

Lees ook:  De racistische openbare executie van George Floyd is een transformerend Amerikaans moment

Zoals verwacht werden er vervolgens objecten naar ons gegooid. Deze keer versterkten ze de dingen. In plaats van glazen flessen met urine en andere lichaamsvloeistoffen te gooien, begonnen ze glazen flessen met benzine te gooien. Vervolgens staken ze aan en gooiden vuurwerk naar ons, in een poging ons in brand te steken.

EINDELIJK gaf de SPD-administratie groen licht en werden MINDER LETHALE vormen van oproerbeheersing ingezet. Terwijl objecten naar ons werden gegooid, zette SWAT uiteindelijk CS-gas in. De ‘demonstranten’ begonnen vervolgens alles in de omgeving te vernielen. Ze sloegen bedrijfsramen in, brandden Amerikaanse vlaggen, staken afvalcontainers en andere items in brand en gooiden dingen in brand. We duwden ze ongeveer een half blok terug in alle richtingen, maar om een ​​of andere reden stopten we ze terug te duwen. Vervolgens hergroepeerden ze zich en bleven ze het gebied vernielen met spuitverf, het breken van ramen en het aansteken van dingen in brand. Rond die tijd werd de wacht teruggetrokken en verlieten we East Precinct.

Ik keerde de volgende dag terug in East Precinct, klaar om de dagelijkse strijd met deze anarchisten en communisten voort te zetten. Toen ik aankwam, stapten ze East Precinct in. Stadsmedewerkers verwijderden alle belemmeringen en haalden alles wat ze konden uit het district. We kregen het bevel om om te kijken en te vertrekken. We gingen naar een ander district waar werd aangekondigd dat Durkan had besloten East Precinct te verlaten en het aan de ‘demonstranten’ te geven. Terwijl we toekeken, nam Antifa het East Precinct over en ze bouwden muren op de aangrenzende kruispunten met de barricades die we hadden gebruikt. Ze bewapenden zich, vernielden het East Precinct met spuitverf en verklaarden Capitol Hill tot een Cop-Free, Autonomous Zone (CHAZ). Het was moeilijk genoeg om naar te kijken, maar ik zag officieren die decennia lang aan de East Precinct waren toegewezen, bescherm hun gezichten en loop in tranen de kamer uit. Het Capitol Hill-gebied van de stad Seattle, inclusief East Precinct, werd door de gekozen functionarissen overgegeven aan de terroristen …

Ik bracht de volgende paar dagen door met stoven in Seattle … gewoon wachtend op een verkozen ambtenaar om wat ballen te laten groeien en ons te vertellen dat we terug moesten trekken … om de grond over te nemen die ze zich overgaven … maar het gebeurde nooit. We kregen toen te horen dat de Guard zijn steun van SPD verloor. CHAZ was de nieuwe norm van Seattle. De terroristen wonnen en het was tijd om naar huis te gaan. We uitten onze frustratie onder elkaar, lieten ons hoofd zakken, sympathiseerden met de SPD-officieren, pakten onze rugzakken in en gingen boos naar huis. ( bron )

Je staat misschien helemaal alleen.

Zoals je kunt zien, kun je er niet op vertrouwen dat iemand je komt redden als er onrust in je buurt opduikt. De mensen die daar waren, bereid en in staat om Seattle te verdedigen, werden gedwongen af ​​te treden. Je moet verwachten dat je helemaal alleen bent. Lees hier meer over hoe u veilig kunt blijven tijdens scenario’s met onlusten .

Lees ook:  Amerikaanse elites gebruiken Russiagate playbook om China de schuld te geven en vijandigheid te bevorderen

Kun je je voorstellen hoe de leden van de Nationale Garde en de politie zich moeten hebben gevoeld, geconfronteerd met deze maffia-scène zonder de steun van de staat en lokale functionarissen?

Elk verhaal heeft natuurlijk twee kanten en het is belangrijk om beide te zien. Hier is  een video op de grond van het CHAZ-gebied . Je hoeft niet ingelogd te zijn om het te bekijken.

Men moet zich afvragen hoe een gekozen gouverneur een zo arme leider kan zijn dat blokken van de grootste stad in zijn staat door relschoppers worden overgenomen. Het lijkt eerlijk gezegd wat verder te gaan dan ‘slecht leiderschap’. Wat we ons afvragen is of gouverneur Inslee echt zo ruggengraat is, of het een opzettelijke poging is om de openbare orde te ondermijnen, of dat hij gewoon een  “nutteloze idioot” is die een agenda voortzet .Comments

comments