Republikeinen, moe van ‘zichzelf in rondjes te draaien’, zijn eindelijk klaar met het verdedigen van Trump

Republikeinen, moe van ‘zichzelf in rondjes te draaien’, zijn eindelijk klaar met het verdedigen van Trump

15 juni 2020 0 Door Indignatie redactie

Republikeinen hebben naar verluidt besloten dat ze zichzelf niet meer ‘verdraaien in pretzels’ om Trump te verdedigen

Politiekverslaggever Jake Sherman legde in een PBS “Washington Week” -discussie uit dat het duidelijk is geworden dat Republikeinen Trump niet meer verdedigen.

“Republikeinen hebben zojuist besloten, zoals we het in Playbook zetten, om hem gewoon op zijn hoofd te kloppen – Pres. Trump dus – en verder te gaan met hun dag. Ze verdraaien zichzelf niet langer in pretzels om hem te verdedigen, ‘Zei Sherman zondag.

In plaats daarvan antwoorden ze op verslaggevers die vragen stellen met ‘dat hebben we niet echt gezien’ of beweren dat ze meer informatie nodig hebben. Hoewel ze nog steeds niet dapper genoeg zijn geweest om Trump te bekritiseren, is het weigeren om hem te verdedigen een enorme stap voor Republikeinen die de president beschermden tegen een legitiem afzettingsonderzoek.

Hij merkte ook op dat het erop lijkt dat Republikeinen bereid zijn een deal te sluiten met Democraten over politiehervorming. Ze zijn het erover eens dat warrants die niet kloppen, moeten worden verboden, net als het “stikken”. Het feit dat de Republikeinen de rekening van de Democraten niet vernietigen, bewijst dat de twee partijen bereid zijn te werken.

Zie onderstaande video:

No Title

No Description

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Het ministerie van Financiën van Trump geeft banken groen licht om de stimuleringscheques van $ 1.200 van particulieren in beslag te nemen

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Deze pandemie overleven is moeilijk, voor Amerika's meest kwetsbare, het is bijna onmogelijk
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 5 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments