CORONAWET; DE EERSTE STAPPEN RICHTING EEN DICTATUUR

CORONAWET; DE EERSTE STAPPEN RICHTING EEN DICTATUUR

17 juni 2020 1 Door Indignatie redactie

We hebben het al in eerdere artikelen voorspeld; de Coronacrisis zal als voorwendsel worden ingezet om de rechten van ons allemaal aan te tasten. Dat was al zichtbaar in de vele noodverordeningen die Rutte gewoon heeft ingevoerd. Zonder overleg en zonder stemming. Hierbij kon hij zich verschuilen achter de bewering dat we in echte gezondheidscrisis zaten. Steeds meer mensen gaan er aan twijfelen of het wel om een echte crisis ging, maar intussen blijft de erfenis van Corona gewoon realiteit. Dit ondanks alle beweringen dat het om tijdelijke maatregelen zou gaan. Maatregelen die ons inperken en deels van onze vrijheid beroven. Naar de rechter stappen ging ook niet, want dat kan niet bij noodverordeningen. Opnieuw een mooi staaltje democratie, waarbij de heersende elite weer een deel van haar masker liet vallen. Omdat men bang is dat deze manier van regeren bij decreet zo meteen niet meer te verkopen is, moet er een nieuwe wet komen, nog voor 1 juli. De zogenaamde Coronawet. Deze wet zal de maatregelen van de laatste tijd vast leggen, en onze vrijheid nog verder inperken. Kortom; men beweegt zich op een weg die zal eindigen in een dictatuur.

Want een ding overheerst in de Coronawet, en dat zijn verbodsbepalingen. Zo zal het officieel verboden zijn om op straat geen veilige afstand te bewaren. De afstand zelf wordt niet genoemd, maar het moet duidelijk zijn dat dit op een gegeven moment een regen aan boetes zal opleveren. Het zal ook verboden zijn om bepaalde openbare plekken te bezoeken, en een ander verbod treft het organiseren van een evenement. Maar er is nog veel meer; het kabinet zal onder de wet het recht hebben om hygiënemaatregelen verplicht te stellen. Dit kan heel veel dingen betekenen, waaronder gedwongen testen en gedwongen vaccinatie. Ook zal het kabinet de mogelijkheid hebben om de uitoefening van bepaalde beroepen te verbieden. Verder kunnen er door de regering regelingen worden ingesteld waar niemand invloed op kan hebben, ook het parlement niet. Een besluit achter gesloten deuren kan voldoende zijn. Rutte presenteert deze wet als de enige mogelijkheid om een tweede Corona golf het hoofd te bieden, en waar mogelijk te voorkomen.

Lees ook:  De uitkering voor de vaste lasten en wat zwart inkomen om lol te kunnen maken

Maar dit is totale onzin; het is helemaal niet duidelijk of er een tweede golf komt. Steeds meer medici betwijfelen dit. En zelfs als de tweede golf komt kan het nooit een legitimering zijn voor een aanval op onze rechten en vrijheden zoals nu is gepland. Zeker, Corona kan gevaarlijk zijn, maar als we kijken naar het percentage van de bevolking dat door Corona is getroffen is dit zonder meer laag te noemen. In Zweden waren er nauwelijks maatregelen en ook geen lockdown, en toch zijn de cijfers ook daar niet veel anders dan in andere landen. De gemiddelde leeftijd van de dodelijk slachtoffers ligt overal ver over de 80 jaar. Natuurlijk is ieder slachtoffer er een te veel, maar ieder jaar sterven ook duizenden mensen aan griep, en nog meer mensen aan de dodelijk bacteriën die in ziekenhuizen voorkomen. Maar dat kan niemand wat schelen. Als het om Corona gaat wordt de angst naar een hoogtepunt gedreven, terwijl andere doodsoorzaken niet meer dan een schouderophalen uitlokken. Dit is het bewijs dat het systeem de Corona paniek voor heel andere doelen nodig heeft dan het beschermen van de volksgezondheid.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Premier Rutte hier het voorbeeld van China laat zien hoe efficiënt een lockdown het virus vertraagt

Welke doelen dat zijn zien we terug in de nu geplande Coronawet. Controleren, verbieden, en intimideren zijn de hoofdbestanddelen van een beleid dat ons allemaal een maximum controle maatschappij wil binnenvoeren. Een maatschappij waarin wij niets meer te zeggen hebben, en waar van ons wordt verwacht dat we blind vertrouwen hebben in de regering en haar zogenaamde deskundigen. Kritiek is natuurlijk dan helemaal niet meer mogelijk, en iedere poging daartoe zal als opruiing worden gezien. Waar dit alles verder toe leid hebben we in de afgelopen maanden gezien. De economie ligt in puin, er worden schulden gemaakt die nog vele generaties na ons zullen treffen, en het aantal faillissementen stijgt met de dag. Het is dan ook niet moeilijk te raden wat er zal gebeuren tijdens een tweede golf, als het beleid hetzelfde is als in de afgelopen maanden. Dan zal Rutte het land regelrecht de afgrond in dirigeren, met verlies van al onze vrijheden en verworvenheden.

Veel mensen zien Rutte als onschadelijk, een soort slaapwandelende vader des vaderlands, die alleen maar het beste wil. Dit is een totaal verkeerde inschatting. Rutte is een loopjongen van de globalisten, net als Merkel, Macron, Kurz, en vele anderen. Misschien heeft hij een wat andere stijl, maar dat maakt hem niet minder gevaarlijk. De maatregelen in de Coronawet zijn niet typisch Nederlands, want gelijksoortig wetten staan in de meeste Europese landen op de agenda. Kortom; het is allemaal afgesproken werk, beheerst door de zelfde agenda. Dat er hier een daar wat nuances in zitten maakt in zijn algemeenheid geen enkel verschil. Alle wegen leiden naar de controle maatschappij, vroeger of later. Kijk ook hoe makkelijke Rutte gebruik maakt van de zogenaamde “new speak”; de nieuwe normaliteit, anderhalvemeter-samenleving, tweede golf, dashboard; het zijn de woorden en begrippen waar alle Europese leiders mee strooien. Toeval? Natuurlijk niet! Er wordt een plan stap voor stap afgewerkt. Dat wordt met de dag duidelijker.

Lees ook:  Duisternis rondom pensioen, wat kunnen we doen?

Gelukkig is er in parlementair Den Haag wel kritiek op de wet, en dat zien we hier en daar ook terug in de media. Zou dat een hoopvol teken kunnen zijn? Waarschijnlijk niet. Natuurlijk zal er nog wat aan de wet geslepen worden, en zal er met wat toezeggingen worden gestrooid, die een dag later weer vergeten zijn. We kunnen er echter zeker van zijn dat de hoofdbestanddelen van de Coronawet gewoon ingevoerd zullen worden, tenzij de bevolking er tegen in opstand komt. Helaas is hier nog niet zo veel van te merken. Wel is er een petitie tegen de wet met als titel: WIJ ZEGGEN NEE TEGEN DE SPOEDWET. De petitie, die al hard op weg is naar de 200.000 handtekeningen, kan hier gevonden en ondertekend worden:   https://petities.nl/petitions/nee-tegen-de-spoedwet?locale=nl&fbclid=IwAR2TNOS38WrJLXV-wTmvbYJNGOx6nTX-vpn8NBlf_0fk2Y0gcYXG_NoasFM

Het belangrijkste wapen tegen het uithollen van onze rechten is de publiciteit. Schrijf er over, praat er over en discussieer er over. Want dat is precies wat de heersers niet willen. Geruisloos invoeren, en oppositie voorkomen is hun motto, net als bij het Migratie Pact. Laten we er allemaal samen voor zorgen dat hun plan ook deze keer niet werkt. Dus: WEG MET DE CORONAWET, WIJ WILLEN ONZE VRIJHEID TERUG!Comments

comments