Angela Merkel financiert Antifa-supporters

Angela Merkel financiert Antifa-supporters

18 juni 2020 0 Door Indignatie redactie

Sinds Donald Trump heeft aangekondigd dat hij de zogenaamde “Antifa” als een terroristische organisatie zou classificeren, zijn er steeds meer stemmen opgekomen om internationaal actie te ondernemen tegen de gewelddadige extremisten. Ondertussen financiert de Kanselarij de supporters van Antifa met miljoenen belastinggeld. Een gastpost van Collin McMahon

Een klein verzoek van AfD-parlementslid Petr Bystron heeft aangetoond dat de Duitse regering in 2019 meer dan 9 miljoen euro heeft gefinancierd met niet-gouvernementele organisaties (ngo’s) die dicht bij de ‘Open Society Networks’ van linkse activist George Soros staan. Dit omvat ruim 1 miljoen euro van de staatssecretaris van Cultuur Monika Grütters aan de ” New German Media Makers ” die journalisten met een migratieachtergrond de voorkeur willen geven en journalisten richtlijnen willen geven voor de “juiste” manier van uitdrukken bij migratieproblemen.

1,2 miljoen euro aan belastinggeld voor racistische, anti-Duitse organisaties

‘Ik vraag de federale regering’, zei Bystron in een videoverklaring , ‘hoe kun je aan de belastingbetaler uitleggen dat de Kanselarij vorig jaar meer dan 1,2 miljoen euro aan belastinggeld heeft uitgegeven aan racistische, anti-Duitse organisaties, waaronder extremistische en anti-Duitse organisaties? Antifa hulidgen? “

De voorzitter van de “New German Media Makers” is de controversiële Spiegel-columniste Ferda Ataman, die aan het begin van de corona-pandemie artsen ervan beschuldigde Duitse patiënten te begunstigen . Na een gewelddadig protest van de medische professie moest Ataman zijn excuses aanbieden .

Aardappel als een vies woord

Ataman en de “New German Media Makers” reiken de raciaal genaamde ” Die golden Kartoffel ” -prijs uit aan journalisten die naar hun mening kritisch over migratie berichten. In 2018 ging de prijs naar hoofdredacteur Julian Reichelt, die de kans niet misliep om voor de prijsuitreiking te verschijnen en een pittige acceptatietoespraak te houden . ‘Aardappel’ is een racistisch vloekwoord dat afkomstig is van het Arabische woord ‘kaffir’, een van de ergste moslimbeledigingen voor een ongelovige. “Kaffir” is vergelijkbaar met het “N-woord” in de Verenigde Staten. Zuid-Afrika gaat de gevangenis in vanwege het gebruik van het “K-woord” . Toch zien Ataman en de “New German Media Makers” geen probleem door zo prominente collega’s te bellen.

In april 2020 deed Ferda Ataman een verbintenis met de gewelddadige linkse extremist Antifa op het portaal van de ” Federatie van Antifascisten “: “Ik had nooit gedacht dat ik ooit zou vechten om› het antifascisme “weer sociaal aanvaardbaar te maken. Het woord was lange tijd te grof voor mij. ‘Ataman schreef:

‘We leven in een tijd waarin een soms fascistische, hechte nationalistische partij een alarmerend groot aantal kiezers krijgt en in alle parlementen zit … Een van onze problemen is dat velen denken dat het fascisme niet langer een reëel gevaar is. … Maar een van de belangrijkste lessen waarvan ik denk dat ze in het geheugen verdwijnen, is hoe gemakkelijk het fascisme aan de macht kan komen: de NSDAP en Adolf Hitler kwamen NIET aan de macht door een “machtsgreep” of een gewelddadige staatsgreep. Hun opkomst werd democratisch gelegitimeerd door verkiezingen en allianties met gevestigde politici. ‘

De bondskanselarij financiert de politieke stemmingopbouw van de partij

Ferda Ataman, gefinancierd met belastinggeld van de Bondskanselarij, maakt nadrukkelijk een partijpolitieke stemming tegen de AfD, de grootste oppositiepartij in de Duitse Bondsdag, en zet vraagtekens bij de resultaten van democratische verkiezingen.

Lees ook:  Overloper Jesse Klaver maakt GroenLinks kapot

De “Vereniging van vervolgden door het naziregime – Vereniging van antifascisten” (VVN-BdA) werd door het Beierse Bureau voor de bescherming van de grondwet geclassificeerd als linkse extremist: “De VVN-BdA is de grootste linkse extremistische organisatie op het gebied van antifascisme in Duitsland. Het werkt met openlijk linkse extremistische krachten. De VVN-BdA zet haar streven naar een communistisch georiënteerd antifascisme voort. “

De VVN-BdA is hierdoor in 2019 haar charitatieve status ontnomen . Tot de meest prominente leden behoren de extreem linkse overlevende van Auschwitz en de vijand van Israël, Esther Bejarano, de boycots van Israël (BDS) die de raketterreur uit Gaza en het wegvagen van de Israëlische staat onderschreven. Ataman verschijnt in het openbaar samen met terroristische supporter Bejarano en steunde haar oproepen voor een ‘ bevrijdingsdag ‘ op 8 mei.

Vanuit de VS kijkt men met afschuw naar de federale regering

De kleine vraag werd ook opgemerkt in de Verenigde Staten , waar het verbaasd was dat de Duitse bondskanselier het antiterrorisme ondersteunde met belastinggeld. De afgelopen weken hebben Antifa-relschoppers de VS tot de grond toe gescheurd, mogelijk door middel van een gezamenlijke campagne om te voorkomen dat Donald Trump wordt herkozen. Tot dusver zijn 431 politieagenten gewond geraakt tijdens de rellen, en veel ambtenaren klagen over een gebrek aan politieke steun en verlieten de dienst. Voor individuele gearresteerde relschoppers zijn al banden met NGO’s van Soros geïdentificeerd . Het Amerikaanse ministerie van Justitiebepaald tegen de initiator van de schijnbare poging tot staatsgreep. Undercover journalist James O’Keefe documenteerde hoe leden van de Amerikaanse Antifa toegaven gefinancierd te zijn door George Soros.

De Amerikaanse president lijkt het geduld met de linkse, anti-Amerikaanse Duitse regering te verliezen en heeft aangekondigd dat zij 9.500 soldaten uit Duitsland zal terugtrekken. ‘We hebben 52.000 soldaten in Duitsland’, zei Trump maandag op een persconferentie .

Trump: “Duitsland is het slechtste land”

‘Dit is heel veel. Het kost de VS enorm. Zoals u weet, haalt Duitsland het NAVO-bedrag niet. Ze betalen 1% (van het bruto binnenlands product) in plaats van 2%, dat is al weinig. Duitsland staat achter miljarden dollars, het is vele jaren geleden. Daarom zullen we het aantal soldaten terugbrengen tot 25.000. Bovendien betaalt Duitsland miljarden aan Rusland voor aardgas, en moeten we dan betalen voor zijn verdediging tegen Rusland? Dat is niet logisch.”

Bovendien hebben de handelsrichtlijnen van de EU onder Duitse leiding de Verenigde Staten “honderden miljarden dollars” gekost, zei Trump. ‘Ze profiteren van de Verenigde Staten. Wat ze met ons land doen, is ongelooflijk. We betalen voor hun bescherming en dan slaan ze ons af als het gaat om handelen. Dat is heel oneerlijk. En Duitsland is het ergste land wat betreft dit misbruik. “

800.000 mensen hebben zich online aangemeld voor de volgende verschijning van Donald Trump op 20 juni. geregistreerd in Tulsa, Oklahoma, een absoluut record. Nog een record: 41% van de Afro-Amerikanen die het zwaarst zijn getroffen door de gewelddadige rellen steunen nu de Amerikaanse president.

***

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.
Lees ook:  Duitsland. Achter de schermen van de migratieramp veroorzaakt door Angela Merkel


Comments

comments