Bill Gates: zijn plannen voor een wereld na COVID-19 radicaal of zijn het leugens?

Bill Gates: zijn plannen voor een wereld na COVID-19 radicaal of zijn het leugens?

18 juni 2020 0 Door Indignatie redactie

Bill Gates werkt hard om de wereldbevolking onder controle te houden en de wereld opnieuw in te delen volgens COVID-19. De man zonder medische of gezondheidseducatie heeft illustratieve steun van zijn vrienden bij de WHO, de Wereldbank en Big Pharma.

 1. Met zijn ongelooflijke rijkdom kocht Bill Gates invloed onder het mom van ‘liefdadigheid’. Deze invloed is vooral merkbaar als het gaat om het beheersen van de bevolkingsgroei. De familie van Gates pleit ook al lang voor eugenetica.
 2. Als we ‘echt goed werk leveren met nieuwe vaccins, gezondheidszorg en reproductieve geneeskunde’, zou de wereldbevolking met 10 tot 15 procent kunnen krimpen, zegt Gates. Zijn theorie: hoe beter de gezondheidssituatie van een gezin, hoe minder kinderen ze willen.
 3. In 2017 besloot de vaccinalliantie Gavi, opgericht door de Gates Foundation, de WHO, de Wereldbank en vaccinfabrikanten, om elk kind een digitale biometrische identificatie toe te rusten om een ​​100% dekking van het vaccin te garanderen.
 4. Gates heeft ook geïnvesteerd in de ontwikkeling en implementatie van biometrische identificatieprogramma’s die zijn gekoppeld aan digitale valuta’s.
 5. Uiteindelijk is het de bedoeling om dit alles aan elkaar te koppelen – onze identiteit, financiën, medische dossiers, vaccinatiedossiers en meer. Dan worden we voor 100 procent tot slaaf gemaakt.

In het belangrijkste doel van Bill Gates: bewaking en controle , keek ik naar het rapport van de onthullende journalist James Corbett over Bill Gates, de wereldwijde gezondheidspaus waar niemand op heeft gestemd.

Deel 1 ging over hoe Gates het wereldwijde gezondheidsbeleid kon monopoliseren zonder enige gezondheids- of medische opleiding. In deel 2 schetst Corbett de plannen van Gates om de wereldbevolking te vaccineren tegen COVID-19 (en er is geen reden om aan te nemen dat de plannen van Gates beperkt zijn tot één vaccin).

The Corbett Report Podcast: Bill Gates, deel 3

Delen 3 (Bill Gates and the Population Control Grid) en 4 (Meet Bill Gates) volgen nu . Daarin behandelt Corbett de motieven, ideologie en verbindingen die blijkbaar Gates ‘plannen voor de wereld na COVID-19 hebben gevormd en hem tot op de dag van vandaag blijven drijven. Deze plannen omvatten een ongekende campagne gericht op het beheersen van de hele wereldbevolking in haar geheel.

Het belangrijkste doel is populatiecontrole

Corbett beschrijft hoe Gates zijn invloed kocht met zijn enorme rijkdom onder het mom van ‘liefdadigheid’. De invloed is vooral merkbaar als het gaat om het beheersen van de bevolkingsgroei.

In mei 2009 ontmoetten Sir Paul Nurse, toenmalig president van Rockefeller University, Warren Buffett, David Rockefeller Junior, George Soros, burgemeester van New York, Michael Bloomberg, Ted Turner en Oprah Winfrey elkaar. 1 De vraag was hoe deze miljardairs hun rijkdom konden gebruiken om de bevolkingsgroei te beteugelen – zonder rekening te houden met overheid en overheid.

Zoals de Sunday Times schrijft, vroeg Gates om samen te komen om ‘samen te discussiëren over het overwinnen van politieke en religieuze obstakels voor verandering’. 2 De krant schreef:

‘Zoiets is nog nooit eerder geweest’, zei Stacy Palmer, redacteur van de Chronicle of Philanthropy . ‘We kwamen er pas achteraf en per ongeluk achter. Meestal praten deze mensen graag over goede doelen, maar de zaken zijn hier anders – misschien omdat ze niet de indruk wilden wekken van een wereldwijde intrige, ‘zei Palmer. “In overeenstemming met Gates waren ze het erover eens dat overbevolking een prioriteit was …”

Een andere deelnemer zei dat er “zoiets onbeschaafd was als een stem”, maar er was consensus dat zij een strategie zouden steunen om de bevolkingsgroei aan te pakken als een bedreiging met potentieel catastrofale ecologische, sociale en sociale gevolgen en de economie gaat door. … ›Je moet onafhankelijk van overheidsinstanties optreden, omdat ze de catastrofe die we allemaal zien gebeuren niet kunnen afwenden.‹ «

Volgens Gates zou de wereldbevolking met 10 tot 15 procent kunnen krimpen als we ‘echt goed werk leveren met nieuwe vaccins, gezondheidszorg en reproductieve geneeskunde’. Zijn theorie: “Als de gezondheidssituatie verbetert, zullen gezinnen ervoor kiezen minder kinderen te krijgen … Als we onze gezondheid verbeteren, zal de bevolkingsgroei binnen een halve generatie afnemen”

Vaccins om de vruchtbaarheid te verminderen

Corbett zegt dat vaccins moeten worden gebruikt om mensen te steriliseren – soms zonder medeweten, laat staan ​​de goedkeuring van het publiek – in plaats van een verhaal uit de wereld van complottheorieën. 3e

Zoals de Sunday Times schrijft, vroeg Gates om samen te komen om ‘samen te discussiëren over het overwinnen van politieke en religieuze obstakels voor verandering’. 2 De krant schreef:

‘Zoiets is nog nooit eerder geweest’, zei Stacy Palmer, redacteur van de Chronicle of Philanthropy . ‘We kwamen er pas achteraf en per ongeluk achter. Meestal praten deze mensen graag over goede doelen, maar de zaken zijn hier anders – misschien omdat ze niet de indruk wilden wekken van een wereldwijde intrige, ‘zei Palmer. “In overeenstemming met Gates waren ze het erover eens dat overbevolking een prioriteit was …”

Een andere deelnemer zei dat er “zoiets onbeschaafd was als een stem”, maar er was consensus dat zij een strategie zouden steunen om de bevolkingsgroei aan te pakken als een bedreiging met potentieel catastrofale ecologische, sociale en sociale gevolgen en de economie gaat door. … ›Je moet onafhankelijk van overheidsinstanties optreden, omdat ze de catastrofe die we allemaal zien gebeuren niet kunnen afwenden.‹ «

Volgens Gates zou de wereldbevolking met 10 tot 15 procent kunnen krimpen als we ‘echt goed werk leveren met nieuwe vaccins, gezondheidszorg en reproductieve geneeskunde’. Zijn theorie: “Als de gezondheidssituatie verbetert, zullen gezinnen ervoor kiezen minder kinderen te krijgen … Als we onze gezondheid verbeteren, zal de bevolkingsgroei binnen een halve generatie afnemen”

Vaccins om de vruchtbaarheid te verminderen

Corbett zegt dat vaccins moeten worden gebruikt om mensen te steriliseren – soms zonder medeweten, laat staan ​​de goedkeuring van het publiek – in plaats van een verhaal uit de wereld van complottheorieën. 3e

Hij verwijst naar een fragment uit het jaarverslag van de Rockefeller Foundation en het vijfjaarlijkse overzicht uit 1968. 4 Onder het kopje “Bevolkingsproblemen” staat: “Er is zeer weinig vooruitgang in immunologische methoden om de vruchtbaarheid te verminderen, zoals vaccins. Om hier een oplossing voor te vinden zal aanzienlijk meer onderzoek in dit verband nodig zijn. «

De Rockefeller Foundation zei dat het gevestigde en jonge onderzoekers wilde aantrekken en financiële steun wilde verlenen om “hun aandacht te richten op aspecten van onderzoek naar reproductieve biologie die de vruchtbaarheid en de controle van de mens beïnvloeden”.

Lees ook:  Brexitgeesten uit de fles: de onverwachte comebacks (deel 2)

In 1972 richtte de door Rockefeller gefinancierde Bevolkingsraad samen met de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) de “Werkgroep vaccins voor vruchtbaarheidscontrole” op. In 1995 kondigde de taskforce aan dat het een prototype had ontwikkeld van een vaccin tegen humaan choriongonadotrofine (hCG) dat zou voorkomen dat vrouwen zwanger worden.

Aan het begin van de jaren negentig waren er verschillende schandalen, beschrijft Corbett: »Er zijn beschuldigingen dat, als onderdeel van WHO-vaccinatieprogramma’s in de derde wereld, tetanusvaccinaties in landen als de Filippijnen en Kenia zijn verrijkt met hCG de achterdeur naar de introductie van populatiecontrole. ” 5,6 De daaropvolgende controverse haalde de wind uit de zeilen bij campagnes om de populatiecontrolemaatregelen door middel van vaccins te bevorderen.

De Bill & Melinda Gates Foundation heeft het concept nieuw leven ingeblazen tijdens de 2012 Summit on Family Planning in Londen. De stichting kondigde destijds aan financiële steun te verlenen voor onderzoek, ontwikkeling en gebruik van “injectable contraceptives” voor ontwikkelingslanden.

‘Maar dat was niet genoeg voor de poorten,’ zei Corbett. »In 2014 kondigde het bedrijf Microchips Biotech uit Lexington, Massachusetts, aan dat het een nieuw type anticonceptie had ontwikkeld – een mobiele telefoonchip die is geïmplanteerd en die met de afstandsbediening kan worden in- en uitgeschakeld. Het zou tot 16 jaar moeten werken. «

»De MIT Technology Review schrijft dat het idee in 2012 opkwam toen Bill Gates het laboratorium van Robert Langer bij MIT bezocht. In die tijd vroeg Gates Langer of er een implanteerbaar anticonceptiemiddel denkbaar was dat met de afstandsbediening kon worden in- en uitgeschakeld. «

‘Langer vertelde Gates over de microchiptechnologie die hij heeft uitgevonden en die werkt met aangepaste release. De technologie was al lang in licentie gegeven aan Microchip Biotechnology en de Gates Foundation sponsorde $ 20 miljoen om de implantaten te ontwikkelen. «

»Zoals Gates toegeeft, is het vertragen van de bevolkingsgroei vanaf het begin een belangrijke missie van de Gates Foundation. Maar om te begrijpen wat Gates eigenlijk bedoelt met ‘populatiecontrole’, moeten we ons losmaken van het idee dat het enige is om de grootte van de populatie te beheersen. Als je het tot het meest fundamentele niveau opsplitst, spreekt Gates niet van anticonceptie, maar van controle over de bevolking zelf. «

Controle door technologie

In deel 3 kijkt Corbett ook naar het werk van de Gavi Vaccine Alliance (Global Alliance for Vaccines and Immunization), een samenwerkingsverband tussen de Gates Foundation, de WHO, de Wereldbank en verschillende vaccinfabrikanten.

In 2017 besloot Gavi om elk kind een digitale biometrische identiteit te geven die ook de vaccinatierecords van het kind zou opslaan. Zonder een dergelijk systeem kan een immunisatiesnelheid van 100 procent gewoon niet worden bereikt, zei Gavi-baas Seth Berkley.

Kort daarna richtte Gavi samen met Microsoft en de Rockefeller Foundation de ID2020 Alliance op . In 2019 werkte Gates opnieuw samen met Langer om een ​​nieuwe methode voor het toedienen van vaccinaties te ontwikkelen. Er worden fluorescerende microdots gebruikt, eigenlijk een onzichtbare tatoeage die kan worden gelezen met een goed uitgeruste smartphone.

Corbett zegt: “Het is voor niemand een verrassing dat de grote fabrikanten van farmaceutische vaccins haast hebben om het coronavirusvaccin te produceren, dat volgens Gates essentieel is om ‘weer normaal te worden’, met een nieuwe methode voor het toedienen van vaccins – één Patches met verwijderbare micronaaldjes. «

“Het is zoals zoveel aspecten van de huidige crisis: Gates aangekondigd zonder wetenschappelijk bewijs, we zouden digitale certificaten nodig hebben in het ‘nieuwe normaal’ van de wereld door om onze immuniteit tegen het coronavirus te bewijzen. En een aantal regeringen doet dit al. «

Corbett gaat ook in op het feit dat programma’s voor biometrische identificatie snel worden ontwikkeld en gebruikt in verband met digitale valuta. Het is ongetwijfeld de bedoeling om alles aan elkaar te koppelen – uw identiteitspapieren, uw persoonlijke financiën, uw medisch dossier en uw vaccinatiedossiers. Alles zal naar alle waarschijnlijkheid in je lichaam worden geplant – voor ‘je eigen bestwil’ natuurlijk, want op die manier kun je de documenten niet kwijtraken. We negeren volledig het feit dat alles dat kan worden gehackt, vroeg of laat ook daadwerkelijk wordt gehackt.

‘Het ID Control Grid is een belangrijke bouwsteen in de digitalisering van de economie’, zegt Corbett. “Gates en zijn bank- en zakenpartners verkopen dit aan ons als een kans om ‘de armsten van de wereld financieel te betrekken bij het banksysteem’ (financiële inclusie), maar in feite is het een systeem van financiële uitsluiting (financiële uitsluiting).”

»Uitsluiting van personen of transacties die niet zijn goedgekeurd door de overheid of de betalingsdienstaanbieder …

De verschillende delen van dit populatiecontrolenetwerk passen als puzzelstukjes in elkaar. Het vaccinatie-initiatief past in het biometrische identiteitsinitiatief. En dat past weer bij de inspanningen om een ​​geldloze samenleving te creëren. «

“Volgens Gates ontvangt iedereen de door de staat vereiste vaccinaties en worden de biometrische gegevens van elke persoon vastgelegd in een nationaal beheerde, wereldwijd geïntegreerde digitale ID.”

Al onze acties en transacties zijn afhankelijk van deze digitale ID’s. Als en als iets hiervan als illegaal wordt beschouwd, zal de overheid het eenvoudigweg blokkeren – mogelijk zelfs de betalingsdienstaanbieders zelf. «

Vind je online censuur slecht? Stel je dan een wereld voor waarin je online activiteiten gekoppeld zijn aan je biometrische chip, die alle financiële documenten en persoonsgegevens over jou bevat. Is het makkelijker om mensen het zwijgen op te leggen dan door de toegang tot hun eigen geld te blokkeren? Ik weet zeker dat er veel andere manieren zijn waarop zo’n systeem tegen ieder van ons kan worden gebruikt.

Corbett zegt: “Alleen iemand die opzettelijk doet alsof hij het niet begrijpt, kan doen alsof hij de nachtmerrieachtige gevolgen niet ziet die deze alziende, alles doordringende samenleving zou hebben, deze samenleving waarin de staat elke transactie en elke De beweging van elke burger wordt in realtime gevolgd, geanalyseerd en opgeslagen in databases. «

‘En Bill Gates is een van die opzettelijk dom. Deze agenda die Gates pusht, gaat niet over geld. Het gaat om controle. Controle over elk aspect van ons dagelijks leven – waar we heen gaan, wie we ontmoeten, wat we kopen en wat we doen. «

The Gates ‘Family History

Wat veroorzaakt een man die ongelooflijk rijk is om zijn hele leven te werken om de mensheid te beheersen? Er moet iets anders zijn dan geld achter deze onverzadigbare controleverslaving. Om deze vraag te beantwoorden, kijkt Corbett naar de familiegeschiedenis van Bill Gates.

Lees ook:  Nederland op slot

De Corbett Report Podcast: Bill Gates, deel 4

Zowel zijn overgrootvader JW Maxwell als zijn grootvader Willard Maxwell waren bankiers. Gates ‘grootmoeder Adele was een vooraanstaande burgerrechtenactiviste; zijn moeder Mary Maxwell Gates zat in de raad van bestuur van verschillende bedrijven, waaronder First Interstate Bancorp en de televisiezender in Seattle, KIRO-TV. Ze was lid van de raad van bestuur van de Universiteit van Washington en in de raad van United Way of America, de overkoepelende organisatie van de liefdadigheidsinstellingen United Way.

Gates ‘vader William H. Gates Senior was een bekende advocaat en mede-oprichter van een invloedrijk advocatenkantoor en lobbybedrijf. Hij zat in directies van verschillende bedrijven en organisaties en leidde de organisatie Planned Parenthood. Corbett: 7

‘Van de bankfamilie van zijn moeder erfde hij de’ neus voor geld ‘, zoals een vader van een vriend het noemde. Hij leerde van zijn stoere, juridisch ingestelde vader hoe belangrijk het is om zakelijke overeenkomsten in contracten om te zetten … een ‘talent voor geld’ en de kennis van het werken met het rechtssysteem om te krijgen wat je wilt maar niet de enige dingen die een rol speelden in de kinderjaren van Bill Gates. ‘

»Zijn ouders stimuleerden ook de discussie, over het liefdadigheidswerk van de familie en over de kwesties die belangrijk voor hen waren. In 2003 vertelde Gates Bill Moyers dat ‘bevolkingsproblemen’ een van deze problemen waren en een levenslange interesse in ‘reproductieve geneeskunde’ hadden gewekt … «

»Het probleem is zo explosief omdat› populatiebeheersing ‹en› reproductieve geneeskunde‹ al een halve eeuw eufemisme zijn voor eugenetica, de in diskrediet geraakte pseudowetenschap dat bepaalde families dankzij hun superieure genen in staat zijn de samenleving te leiden … «

“Vandaag lijkt het ons misschien duidelijk dat deze ideologie voornamelijk werd gebruikt om de machtspositie van de heersende klasse te rechtvaardigen, maar in het begin van de 20e eeuw ontwikkelde het onderwijs zich snel tot de grote sociale kruistocht van zijn tijd …”

‘Eugenetici voerden vaak aan dat de schaarse middelen van de samenleving niet mogen worden gebruikt om de lagere klassen te ondersteunen, omdat dit alleen maar zou leiden tot een groei van hun aantal. In plaats daarvan moeten levensreddende medische maatregelen en interventies zo worden ontworpen dat deze middelen op de best mogelijke manier elders kunnen worden gebruikt. «

De zogenaamde negatieve eugenetica gingen zelfs nog een stap verder. Sommigen, zoals de beroemde toneelschrijver George Bernard Shaw, hebben gezegd dat mensen hun bestaan ​​moeten rechtvaardigen voor een staatscommissie en indien nodig vermoord moeten worden. ‘

Gates en zijn moderne eugenetische agenda

De gruweldaden van de nazi’s in naam van ‘raciale hygiëne’ zorgden ervoor dat eugenetica na de Tweede Wereldoorlog een taboe-onderwerp werd, zoals Corbett zegt. Desalniettemin werden er nog steeds aanhangers gevonden en veranderde het concept van eugenetica eenvoudig in discussies over populatiecontrole en reproductieve geneeskunde.

»Het is de moeite waard om te vragen waarom deze man, die openlijk nadenkt over zogenaamde” doodspanels “en de voor- en nadelen van medische zorg voor ouderen, geen bijbedoelingen mag hebben als het gaat om zijn inspanningen in de derde wereld het vertragen van de bevolkingsgroei of het aanpakken van een coronavirusgezondheidscrisis die vooral ouderen treft. «

Volgens Corbett suggereren verschillende bewijslijnen, zowel historisch als actueel, dat een ideologie van eugenetica achter de agenda van Gates staat. 8e

Net als bij de Maxwell / Gates-familie hebben de Rockefellers over de hele wereld eugenetica gefinancierd en gepromoot. Ze steunden zelfs (opmerking van de redacteur: in het verleden) het Cold Spring Harbor Eugenics Record Office, een afdeling van de Carnegie Institution of Washington Station for Experimental Evolution. 9

Op de website van het Cold Spring Harbor Laboratory staat dat het Eugenics Records Office betrokken was bij ‘het verzamelen en analyseren van historische gegevens over genetica en eigenschappen van Amerikaanse families’. 10 De studies verzamelden informatie over “aangeboren fysieke, mentale en aanleg om een ​​gezin in staat te stellen segregatie en recombinatie van aangeboren of erfelijke eigenschappen te volgen”.

De eerste directeur van het Rockefeller Institute for Medical Research, William Welch, zat in de raad van bestuur van het Eugenics Record Office en de door Rockefellers gefinancierde eugenetici van de Kaiser Wilhelm Institutes. Een van deze onderzoekers was Ernst Rüdin, die in 1933 de “Wet ter voorkoming van erfelijke nakomelingen” opstelde.

Toen de American Eugenics Society haar deuren sloot, werd directeur Frederick Osborne al lang president van de Population Council, een andere organisatie die wordt gefinancierd door de Rockefellers. In zijn boek Show Up for Life in 2009 sprak Gates Senior zijn bewondering uit voor het feit dat de Rockefellers al tientallen jaren betrokken waren bij de volksgezondheid en ook vaccinatieprogramma’s ondersteunden.

Epstein’s fokprogramma

‘Het meest suggestieve bewijs van een verborgen agenda is echter niet in de publieke connecties van de Gates, maar in de connecties die ze probeerden te verbergen voor het publiek’, zei Corbett. Een vreemde en hoogst verdachte verbinding is de manier waarop Gates blijkbaar de overleden kinderhandelaar en zedendelinquent Jeffrey Epstein heeft gecultiveerd.

Gates ontkent Epstein te kennen, maar volgens berichten in de media hebben ze elkaar herhaaldelijk gesproken en gesproken over het lanceren van een liefdadigheidsfonds met startkapitaal van de Bill & Melinda Gates Foundation en JP Morgan Chase. Corbett voegde toe:

“The Times schrijft dat Gates in 2011 zijn collega’s een e-mail stuurde over Epstein: ‘Zijn manier van leven is heel anders en op de een of andere manier fascinerend, ook al zou het voor mij niet werken.'”

»In het testament van Epstein wordt Boris Nikolic genoemd als invaller. De door Harvard opgeleide immunoloog is wetenschappelijk adviseur geweest van zowel Microsoft als de Bill & Melinda Gates Foundation en is te zien op de enige openbaar bekende foto die Epstein en Gates laat zien tijdens een bijeenkomst in 2011 in het herenhuis van Epstein in Manhattan. «

“Waarom Gates moet proberen afstand te nemen van zijn relatie met een zedendelinquent is niet moeilijk te begrijpen … Maar het blijkt dat een poging om het Gates-Epstein-verhaal te onderdrukken eigenlijk een poging zou kunnen zijn om onthullingen te doen over een volledige om een ​​ander gemeenschappelijk belang te voorkomen … «

Lees ook:  Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un houdt toespraak tijdens de militaire parade van de 75e verjaardag van de Koreaanse Arbeiderspartij

“Het verhaal van Jeffrey Epstein is sowieso moeilijk te geloven, maar het nam in 2019 weer een bizarre wending toen bekend werd dat Epstein hoopte ‘het menselijk ras te verfijnen met zijn DNA’.” 11

Volgens de New York Times wilde Epstein 20 vrouwen op zijn ranch in New Mexico impregneren om zijn DNA te verspreiden ten behoeve van de mensheid. Zijn project, waarvan hij enkele “wetenschappelijke uitblinkers” uit zijn omgeving vertelde, pikte een heel oud idee op. «

Een van deze “uitblinkers” was George Church, een geneticus uit Harvard die geld ontving van de stichting van Epstein voor verschillende projecten en die een voorstel ontwikkelde voor een app die “genetische datering” mogelijk zou maken. Epstein en Gates ondersteunden beiden financieel een startend bedrijf dat genoombewerking wilde gebruiken om ziekten te elimineren.

Het is tijd om de globale agenda te zien voor wat het is

‘We kunnen niet verwachten dat Bill Gates ons persoonlijk vertelt over zijn echte motieven’, zegt Corbett. ‘De vraag naar zijn bedoelingen ligt nu begraven onder het opgebouwde gewicht van betaalde PR ter waarde van honderden miljoenen dollars.’

»We moeten ons afvragen waarom deze man zo sterk gemotiveerd is om een ​​netwerk op te bouwen en controle te krijgen over ons volksgezondheidsbeleid. Controle over onze identiteit. Controle over al onze transacties. En zelfs controle over ons lichaam … «

“We hebben te maken met de mogelijkheid dat achter dit streven naar controle geen onzelfzuchtige vrijgevigheid schuilt die nooit leek te bestaan ​​voordat hij multimiljardair werd, maar eerder dat we hetzelfde streven naar geld nastreven, hetzelfde streven naar macht. en hebben hetzelfde gevoel van superioriteit dat hem dreef toen hij de carrièreladder beklom. ‘

“Maar het beantwoorden van de vraag ‘Wie is Bill Gates?’ Met ‘Bill Gates is een eugeneticus’ worden enkele belangrijke dingen uitgelegd over de wereld waarin we leven … Moet Bill Gates een eugeneticus zijn door iemand Als we in onze eigen superioriteit en die van de andere rijke elites geloven, hebben we niet te maken met een enkele man of zelfs maar een enkele familie, maar met een ideologie. «

‘Het is geen triviale zaak. Een man alleen kon worden tegengehouden, hoe rijk hij ook was. Maar zelfs als Bill Gates morgen in de gevangenis zou belanden, zouden de gestelde doelen zonder onderbreking worden nagestreefd. ”

“Er is een hele infrastructuur van onderzoekers, laboratoria, bedrijven, overheidsinstanties en volksgezondheidsinstellingen … en alle miljoenen mensen die voor al deze instellingen werken, worden gedreven door de overtuiging dat ze eigenlijk in het belang van mensen werken.”

Nee, een ideologie kan niet worden gestopt door een enkele man te stoppen. Het kan alleen worden gestopt als genoeg mensen de waarheid over deze ideologie leren kennen en dat er een wereld van totale en allesomvattende controle nadert. Als je alle vier de delen van dit James Corbett-rapport over Bill Gates hebt gezien, zul je tot degenen behoren die het best zijn geïnformeerd over de ware aard van zijn agenda.

Het is belangrijk dat u de mensen om u heen helpt te vaccineren tegen de corrupte ideologie van Bill Gates en iedereen die de controle over de wereldbevolking wil overnemen. Je moet deze informatie helpen verspreiden, zodat je medemensen de kans krijgen om het grote geheel te zien en zelf te beslissen of ze hun mouwen op willen steken en zich schrap willen zetten tegen wat ons bedreigt – of niet.

 1. The Sunday Times . 24 mei 2009
 2. The Sunday Times . 24 mei 2009
 3. Corbett Report , “Bill Gates Transcripts “
 4. The Rockefeller Foundation, President’s Five-Year Review & Annual Report 1968 (PDF)
 5. Vaccin wekelijks . 29 mei tot 5 juni 1995; 9-10
 6. Open Access Library Journal . Oktober 2017; 14 (10): 1-30
 7. Corbett Report , “Bill Gates Transcripts “
 8. Corbett Report , “Bill Gates Transcripts “
 9. Cold Spring Harbor Laboratory, Eugenics Record Office
 10. Cold Spring Harbor Laboratory, Eugenics Record Office
 11. The New York Times . 31 juli 2019 (gearchiveerd)
Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments