“Burgeroorlog” in Frankrijk Tsjetsjenen tegen Noord-Afrikanen

“Burgeroorlog” in Frankrijk Tsjetsjenen tegen Noord-Afrikanen

18 juni 2020 0 Door Indignatie redactie

“Hoewel de – soms gewelddadige – demonstraties van Frans verplegend en gezondheidspersoneel veel internationale aandacht hebben gekregen, zijn de afgelopen dagen ernstige botsingen in Dijon in Oost-Frankrijk in de media verloren gegaan.” Met deze woorden begint woensdag een “koeriers” -artikel en hij brengt het ter zake. U kunt niet anders dan denken dat de meeste redacteuren het moeilijk vinden om over de gebeurtenissen in Frankrijk te rapporteren. Het past niet echt in het beeld van de onwerkelijke multiculturele fantasieën waar de linkse mainstream een ​​eerbetoon aan is. De ‘oorlog’, je kunt het zo moeilijk zeggen, tussen gewapende Tsjetsjenen en Noord-Afrikanen is al enkele dagen aan de gang. De krant “Le Figaro” berichtte enkele weken geleden, dat de Tsjetsjenen in Nice al enige tijd “terugvechten” tegen de open drugshandel. De overwegend Noord-Afrikaanse drugsdealers concurreren ook met de door Tsjetsjeense bendes gecontroleerde drugshandel.

In Dijon hebben de autoriteiten nu te maken gehad met groepen “tot 100 mensen uitgerust met stokken, aanvalsgeweren en oorlogswapens” die door de straten zwierven.

Niemand hoeft verrast te zijn. De Tsjetsjeense criminelen van Oostenrijk worden immers herhaaldelijk betrapt door speciaal geweld. In april 2016 kon je de kop lezen in de krant “Die Presse”: “Tsjetsjeense jeugdbende: politieagenten zijn bang voor hen” en er was sprake van een jeugdbende die trots poseerde met hun hengstveulens en geweren (revolvers en pistolen).

Lees ook:  George Soros brief onthult globalistisch plan om de eerste wereld te vernietigen met wereldwijde migranteninvasies

Tsjetsjeense en Maghreb-bendes bieden voorwaarden die vergelijkbaar zijn met een burgeroorlog

Systeemmedia, ‘Black Lives Matter’-hysterie is belangrijker dan immigrantengeweld in Dijon

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenElke irrelevante irrelevantie met betrekking tot de ‘Black Lives Matter’-hysterie is de moeite waard met een uitgebreide rapportage voor de systeemmedia. Wat er momenteel in de stad Dijon in Oost-Frankrijk wordt gespeeld, wordt verborgen of afgezwakt. Het ZDF-programma “Today Xpress” zei dat in een buitenwijk van Dijon “gewapende jeugdbendes dagenlang straatgevechten hebben gevoerd. Er wordt geschoten, vuilnisbakken en auto’s worden in brand gestoken. ‘Maar we kunnen in ieder geval leren dat de achtergrond een geschil is tussen’ Tsjetsjenen en inwoners met Noord-Afrikaanse wortels ‘.

Russia Today biedt daarentegen een realistischer verslag van de situatie in Dijon, de hoofdstad van de historische regio Bourgondië: “Een paar nachten leek de rechtsstaat in delen van de historische Franse toeristenstad te zijn opgeschort omdat Tsjetsjeense en Maghreb-bendes openlijk met armen en straten zwaaiden nam de stad over, wat leidde tot surrealistische scènes en de bewoners doodsbang maakte om hun huis te verlaten. ”Foto’s en video’s op sociale media bevestigen de beoordeling van Russia Today.

De burgemeester van Dijon, Francois Rebsamen beschuldigde de Tsjetsjenen ervan te proberen hun eigen recht en de wet van wraak te handhaven. ‘ Naar schatting wonen er in Frankrijk ongeveer 15.000 Tsjetsjenen die in de jaren negentig en begin 2000 als zogenaamde ‘vluchtelingen’ naar het land zijn gekomen.

Lees ook:  Italië was TWEEMAAL de supermacht ter wereld. Ze hebben het beide keren verpest

Het geweld in Dijon laat ook zien waar ongecontroleerde immigratie toe leidt. En het is ook interessant dat er twee groepen bendeoorlogen zijn, de Tsjetsjenen en de Maghreins, die beide uit de islamitische cultuur komen.Comments

comments