Werken Deep State-elementen met de protestbeweging?

Werken Deep State-elementen met de protestbeweging?

18 juni 2020 0 Door Indignatie redactie

“Revoluties worden vaak als spontaan gezien. Het lijkt erop dat mensen net de straat op zijn gegaan. Maar het is het resultaat van maanden of jaren van voorbereiding. Het is erg saai totdat je een bepaald punt bereikt, waar je massademonstraties of stakingen kunt organiseren. Als het zorgvuldig is gepland, is het tegen de tijd dat ze beginnen binnen een paar weken voorbij. ‘ Buitenlands beleid Journal

Gelooft iemand dat de landelijke rellen en plunderingen een spontane reactie zijn op de moord op George Floyd?

Het is maar al te gecoördineerd, te wijdverbreid en te veel in overeenstemming met het verhaal van de media dat de ‘overwegend vreedzame protesten’ toejuicht en de enorme vernietiging van steden in het hele land negeert.

Waar gaat dat allemaal over? Willen de initiatiefnemers van deze demonstraties zien dat onze steden worden gereduceerd tot stedelijke woestenijen waar straatbendes en Antifa-misdadigers hun eigen harde gerechtigheid opleggen?

Daar gaat dit naartoe, nietwaar?

Natuurlijk zijn er miljoenen demonstranten die oprecht geloven dat ze racistisch onrecht en politiegeweld bestrijden. En meer macht voor hen. Maar dat betekent zeker niet dat er geen verborgen agenda’s zijn die deze uitbarstingen veroorzaken.

In tegendeel. Het lijkt mij dat de protestbeweging eigenlijk het perfecte middel is om dramatische sociale veranderingen teweeg te brengen die alleen de belangen van elites dienen. Wie heeft er bijvoorbeeld baat bij het oplichten van de politie?

Geen Afro-Amerikanen, dat is zeker. Zwarte buurten hebben niet minder beveiliging nodig. En toch kondigt de hoofdredactie van de New York Times op zaterdag met trots aan: ” Ja, we bedoelen letterlijk de politie afschaffen – omdat er geen hervorming zal plaatsvinden.”  Bekijken:

‘We kunnen de politie niet hervormen. De enige manier om het politiegeweld te verminderen, is door het contact tussen het publiek en de politie te verminderen … Er is geen enkel tijdperk in de Amerikaanse geschiedenis waarin de politie geen gewelddadige macht tegen zwarte mensen was.

Politie in het zuiden kwam voort uit de slavenpatrouilles in de 1700 en 1800s die weggelopen slaven vingen en terugbrachten. In het noorden hielpen de eerste gemeentelijke politiediensten halverwege de 19e eeuw bij het stoppen van arbeidsstakingen en rellen tegen de rijken.

Overal hebben ze gemarginaliseerde bevolkingsgroepen onderdrukt om de status quo te beschermen.

Dus als je ziet dat een politieagent zijn knie in de nek van een zwarte man drukt totdat hij sterft, is dat het logische gevolg van politiewerk in Amerika. Wanneer een politieagent een zwarte persoon mishandelt, doet hij wat hij ziet als zijn werk … “(” Ja, we bedoelen letterlijk de politie afschaffen – omdat er geen hervorming zal plaatsvinden “ , New York Times)

Dus volgens de Times is het probleem niet eenoudergezinnen, of ondergefinancierd onderwijs of beperkte banen of gebroken buurten, het zijn de politie die niets met deze problemen te maken hebben.

Moeten we dit serieus nemen, want de redactie van de Times doet dat zeker. Ze willen graag dat we geloven dat er genoeg steun is voor dit gekke idee, maar dat is niet zo.

In een recente peiling is meer dan 60% van de ondervraagden tegen het idee om de politie te vrijwaren. Dus waarom zou zo’n impopulair, idioot idee eindigen als de kop van de zaterdageditie? Nou, omdat de

Times doet wat het altijd doet, en promoot de politieke agenda van de elites die de touwtjes in handen hebben en dicteren welke ideeën worden gepromoot en welke op de vloer van de snijzaal terechtkomen. Zo werkt het systeem. Bekijk dit fragment uit een artikel van Paul Craig Roberts:

“De buitengewone vernietiging van blanke en Aziatische bedrijven in veel gevallen die het levenswerk van een gezin tenietdoen, de plundering van nationale bedrijven waarvan de stomme CEO’s de plunderaars steunen, de meedogenloze bendeslagen van blanken en Aziaten die probeerden hun personen en hun eigendommen te verdedigen, de Door het geweld van politici in beide partijen en door de media, waaronder veel alternatieve media-websites, op te voeren, blijkt een land dat ineenstort. Daarom wordt het niet getoond in de nationale media. Sommige lokale media geven een indicatie van de gewelddadige vernietiging in hun gemeenschap, maar deze wordt niet verzameld en gepresenteerd aan een nationaal publiek. Bijgevolg denken Amerikanen dat plundering en vernietiging slechts een lokale gebeurtenis is … Ik heb zojuist CNN en de BBC gecontroleerd en er is niets aan de buitengewone economische vernietiging en massale diefstal. ” (” The Real Racists”,  Paul Craig Roberts, Unz Review)

Roberts maakt een goed punt en het is de moeite waard om erover na te denken. Waarom hebben de media niet de enorme vernietiging van bedrijven en privé-eigendommen laten zien? Waarom hebben ze de gevolgen van vandalisme, plundering en brandstichting tot een minimum beperkt?

Waarom hebben ze vanaf het allereerste begin de vlammen van sociale onrust aangewakkerd, terwijl ze de ondergang en de verwoesting van zich afschudden, terwijl ze de demonstraties aanmoedigden als een heroïsche strijd voor raciale rechtvaardigheid?

Zijn dit dezelfde media die de afgelopen vijf decennia elke bloedige oorlog, elke buitenlandse interventie en elke kleurrevolutie hebben ondersteund? Wordt er echt van ons verwacht dat ze geloven dat ze hun strepen hebben veranderd en een energieke voorstander van sociale rechtvaardigheid zijn geworden?

Onzin.

De rol van de media bij het verbergen van de schade mag sceptici er alleen van overtuigen dat de protesten slechts een onderdeel zijn van een veel grotere operatie. Wat we zien spelen in meer dan 400 steden in de Verenigde Staten, heeft meer te maken met het omverwerpen van Trump en het zaaien van raciale verdeeldheid dan met het vermoorden van George Floyd.

Alleen al de schaal en coördinatie suggereren dat elementen in de diepe staat er waarschijnlijk bij betrokken zijn. We weten uit bewijsmateriaal dat tijdens de Russiagate-sonde is ontdekt, dat de media hand in hand werken met de Intel-agentschappen en de FBI en tegelijkertijd dienen als spreekbuis voor elites.

Dat is niet veranderd, het is zelfs nog erger geworden. De uniformiteit van de dekking suggereert dat dezelfde perceptiebeheerstrategie ook hier wordt toegepast.

Lees ook:  In plaats van te zeuren over 'Russische verkiezingsinterferentie', zouden democraten op zoek moeten zijn naar een winnende kandidaat

Zelfs op deze late datum is de vastberadenheid om Trump uit zijn ambt te ontzetten nog altijd zo groot, ook al wordt het in dit geval gecombineerd met de bredere politieke strategie van het aanzetten tot broedermoordig geweld, het uitwissen van stedelijke gebieden en het verspreiden van anarchie in het hele land .

Dit gaat niet over raciale rechtvaardigheid of politiegeweld, het gaat over regimeverandering, interne destabilisatie en staat van beleg . Neem een kijkje op dit artikel op The Herland Report:

‘Wat de Black Lives Matter-beweging niet begrijpt, is dat ze worden gebruikt door de miljardair blanke kapitalisten die vechten om de arbeidersklasse nog verder te verlagen en een einde te maken aan de nationale soevereiniteitsprincipes waar president Trump voor staat in Amerika …

De terechte grief over racisme tegen zwarten wordt nu gebruikt om Trump te krijgen sinds Russia Gate, Impeachment, het corona-schandaal en niets anders heeft gewerkt. Het doel is om de democratie in de Verenigde Staten te beëindigen, het congres en de politiek te beheersen en de macht in handen te leggen van de weinige …

Het draait allemaal om wie de Verenigde Staten zal bezitten en vrije toegang heeft tot de inkomsten: ofwel het Amerikaanse volk onder democratie of globalistische miljardairs. ‘ ( “ Gepolitiseerde USA Gene Sharp rellen is een andere poging tot staatsgreep – Nieuw Links Tirannie”  The Herland Report

Dat klinkt goed voor mij. De protesten zijn slechts een vijgenblad voor een ‘kleurenrevolutie’ die een opvallende gelijkenis vertoont met de meer dan 50 door de CIA gesteunde staatsgrepen die de afgelopen 70 jaar op buitenlandse regeringen zijn gelanceerd.

Zijn de kippen thuisgekomen om te slapen? Het ziet er zeker zo uit. Hier is meer uit hetzelfde artikel:

“Gebruik een klacht die de lokale bevolking heeft tegen het systeem, identificeer en ondersteun degenen die tegen de huidige regering zijn, infiltreer en versterk oppositiebewegingen, financier ze met miljoenen dollars, organiseer protesten die legitiem lijken en betaalde politieke aanstichters regelmatig verkleden kleren om in op te gaan. ‘

Dus ja, de grieven zijn echt, maar dat betekent niet dat iemand anders is niet sturen van de actie. En net zoals de media het verhaal voor haar eigen doeleinden vormgeven, zo zijn er ook agenten binnen de beweging die het geweld aanzetten.

Dit alles suggereert het bestaan ​​van een vorm van commandocontrole die logistieke ondersteuning biedt en helpt bij communicatie. Bekijk dit fragment uit een bericht op de website Sic Semper Tyrannis van kolonel Pat Lang:

“Ook de logistieke mogelijkheden van antifa + zijn indrukwekkend. Ze kunnen mensen gemakkelijk door het hele land verplaatsen, palletladingen met nieuwe stenen plaatsen, nieuwe vuilnisbakken van 55 gallon met bevroren waterflessen en ander puin dat geschikt is om op gerasterde patronen in steden te gooien in een goed doordacht distributiepatroon. Wie betaalt hiervoor? Wie plant dit? Wie coördineert deze plannen en geeft ‘uitvoeringsopdrachten’?

Antifa + kan enorme propagandacampagnes opzetten die bij hun agenda passen. Deze campagnes worden volledig ondersteund door de MSM en door velen in de Congressional Democratic Party. De huidige meme van “Defund the Police” is een voorbeeld. Dit verscheen op wonderbaarlijke wijze en tegelijkertijd in het hele land. Ik ben onder de indruk. 

Gisteren werd de frat boy-type die burgemeester van Minneapolis is, uitgejouwd uit een massale bijeenkomst van radicalen in die mooie stad omdat hij weigerde de afschaffing van de politie te steunen.

Het weghalen van de civiele politiediensten is lange tijd een belangrijk doel geweest van extreem links, maar nu hebben ze de mogelijkheid om er massahysterie over te creëren als ze een excuus hebben . ‘ (“Mijn kijk op de huidige situatie”,  Sic Semper Tyrannis)

Kolonel Lang is niet de enige die zich verwondert over de “logistieke capaciteiten” van Antifa. De Verenigde Staten hebben in honderden steden nooit twee weken lang aanhoudende protesten meegemaakt.

Het is meer dan verdacht, het wijst op uitgebreide coördinatie met groepen in het hele land, een uitgebreide mediastrategie (die waarschijnlijk voorafging aan de moord op George Floyd), een aanzienlijke aanwezigheid op sociale media (om mensen op straat te zetten) en provocateurs van agenten wiens taak is aanzetten tot geweld, plunderen en chaos creëren.

Dit alles heeft niets te maken met raciale rechtvaardigheid of politiegeweld. Amerika wordt gedestabiliseerd en volledig ontslagen voor andere doeleinden.

Dit is een destabilisatiecampagne die lijkt op de kleurrevoluties van de CIA die zijn ontworpen om het regime (Trump) omver te werpen, een marionettenregering (Biden) te installeren, de economie “shocktherapie” op te leggen en tientallen miljoenen Amerikanen tot dakloosheid en armoede te dwingen en een gebroken, smeulende schelp van een land dat gemakkelijk te controleren is door federale stoottroepen en rijke globalistische mandarijnen.

Hier is een kort fragment uit een artikel van Kurt Nimmo op zijn uitstekende blog “Another Day in the Empire”:

“De BLM vertegenwoordigt de voorhoede van een poging om Amerikanen te verdelen langs raciale en politieke lijnen, en houdt zo ras- en identiteitsgebaseerde barbaren veilig weg van meer kritieke kwesties die van belang zijn voor de elite, het meest cruciaal een vrije hand om natuurlijke hulpbronnen te plunderen en te plunderen, mineralen, ruwe olie en verarmde miljarden mensen die de heersende elite beschouwt als onproductieve nutteloze eters en een belemmering voor de drang om te domineren, te stelen en te vermoorden … Het is triest om te zeggen dat BLM de elite dient door het hoofdprobleem te negeren of onwetend te blijven – grenzeloze predatie door een neoliberaal crimineel project dat alles – zwart, wit, geel, bruin – als onbetekenbare en onbruikbare lijfeigenen beschouwt.  (” 2 miljoen Arabische levens doen er niet toe “, Kurt Nimmo, Another Day in the Empire)

De protestbeweging is het masker dat het manoeuvreren van elites verbergt. Het echte doel van deze operatie is de Constitutionele Republiek zelf.

De globalisten zijn erin geslaagd de Lockdown te gebruiken om de economie in een zware recessie te brengen, en beginnen nu een broedermoordoorlog die de oppositie zal verzwakken en het land zal voorbereiden op een nieuwe autoritaire orde.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  De Propaganda van de Deep State begrijpen

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  "De Russen komen eraan"
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments