Pieter Omtzigt over sensatiebeluste NOS en de toeslagenaffaire: ‘Ze wilden niet het hele interview plaatsen, ondanks de belofte, ze wilden alleen een leuk citaat’

Pieter Omtzigt over sensatiebeluste NOS en de toeslagenaffaire: ‘Ze wilden niet het hele interview plaatsen, ondanks de belofte, ze wilden alleen een leuk citaat’

21 juni 2020 0 Door Indignatie redactie

CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt vertelt zijn kant van het verhaal rondom de toeslagenaffaire van de belastingdienst. Hij uit vooral kritiek op de rol van de media in dit verhaal, die in grote getallen verzaakt hebben. Op enkele media na, die wel hun taak deden door de macht te controleren, waren de meeste media alleen uit op leuke citaatjes. Vooral NOS moet het ontzien…

No Title

No Description

Het is treurig om te lezen wat Omtzigt allemaal te melden heeft. Het verklaart ook de emotionele ‘tirades’ die we afgelopen weken zagen van Omtzigt in de Kamer. Het CDA-Kamerlid doet er alles aan om zoveel mogelijk te onderzoeken, maar ondertussen willen diverse media geen enkele moeite doen om het hele verhaal boven water te krijgen. Ze zijn alleen uit op een leuk citaatje.

No Title

No DescriptionHet meest treurige aan dit verhaal is nog wel dat de NOS niks meer van zich liet horen nadat zij een leuk citaatje hadden ontdekt in het interview met Omtzigt. Helaas voor Omtzigt vertikte de NOS het om het hele interview in zijn geheel te plaatsen ,wat op zichzelf al bizar genoeg is. Men zou denken dat dit namelijk voor een mediabedrijf de ‘scoop’ van het jaar zal zijn.

No Title

No Description

No Title

No Description

Het is te hopen dat Omtzigt door blijft met gaan met wat hij aan het doen is. Omtzigt doet namelijk wat anderen vaak wel nalaten.

Geniet van 0% BTW op alle mondkapjes waardoor wij ze voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Goedkoopste mondkapjes van Nederland!

✓ 100 stuks voor 24,99, de laagste prijs van Nederland
✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNL
✓ 3-laags mondkapje van A-kwaliteit
✓ Met GB/T32610-2016 keurmerk

€24,95

Nu kopen is morgen in huis klik hier om te bestellenHerbruikbaar mondkapjes – Kinderen

€9,99

Wil jij een herbruikbaar mondkapje voor kinderen bestellen?

Dit product is een herbruikbaar mondkapje voor kinderen inclusief filter. Je kinderen zijn hiermee beter beschermd. Je kunt dit product wassen in de wasmachine, of de filter vernieuwen met een nieuwe filter. Door de extra filter welke erin zit, komt er geen stof of andere bacteriën door. Dit geeft een goed en beschermend resultaat.

✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNLComments

comments