Landelijke massale opstand, burgerlijke ongehoorzaamheid, gefabriceerde en geleide anarchie om het land ‘onbestuurbaar’ te maken

Landelijke massale opstand, burgerlijke ongehoorzaamheid, gefabriceerde en geleide anarchie om het land ‘onbestuurbaar’ te maken

22 juni 2020 0 Door Indignatie redactie

“KLEUR REVOLUTIE” IN AMERIKA? POGING OMGANG VAN TRUMP? BEDREIGT DE GEKRUKTE STOF VAN DE AMERIKAANSE SAMENLEVING

Geproduceerd Civil War, Guided Anarchy.

Wat zich nu in Amerika ontvouwt, is een proces van technische onenigheid dat wordt beheerst door de zakelijke elites. Dit proces sluit de vorming uit van een echte massabeweging tegen racisme, sociaal onrecht en door de VS geleide oorlogen. 

Dit artikel van  Larry Chin  analyseert hoe de elite-tegenstanders van Donald Trump de publieke opinie manipuleren met de steun van de reguliere bedrijfsmedia. Door middel van geënsceneerde protestevenementen die worden gefinancierd door bedrijfsstichtingen, is het onuitgesproken doel om diepgaande verdeeldheid te creëren binnen de Amerikaanse samenleving. Deze verdeeldheid belet de vorming van een zinvolle en verenigde protestbeweging.

Het doel van deze geënsceneerde protestbewegingen tegen Trump is niet om de democratie te ondersteunen. Nogal Het tegenovergestelde. Het moet zorgen voor volledige controle over het Amerikaanse staatsapparaat door een concurrerende factie van het bedrijf. Waar is de burgerrechtenbeweging? Waar is de Amerikaanse anti-oorlogsbeweging? Zelden zijn deze technische protesten tegen door de VS geleide oorlogen. 

Een grassroots en verenigde beweging tegen het presidentschap van Trump en de neocons, tegen oorlog en sociaal onrecht  is wat moet worden bereikt.  Maar dit zal niet gebeuren wanneer verschillende van de organisaties die het protest tegen Trump leiden, worden ondersteund en gefinancierd door Wall Street. 

Prof. Michel Chossudovsky

Global Research, CA

***

Er wordt een rassenoorlog en een burgeroorlog uitgelokt door het Amerikaanse politieke establishment en de Deep State-tegenstanders van  Donald Trump , om geweld aan te moedigen tegen de verwijdering van Trump uit het Witte Huis. De gebeurtenissen in  Charlottesville worden samen met “Russia-Gate” gebruikt als “bepalend moment van crisis” en als voorwendsel om de omverwerping van Trump te  rechtvaardigen .

Amerikaanse straten veranderen in oorlogsgebieden

Amerika heeft in de moderne tijd nog nooit met dergelijke chaos te maken gehad: gefabriceerd binnenlands politiek terrorisme vermomd als burgerlijke onrust en een staatsgreep maskeert. Het verklaarde doel van de onruststokers is ‘ massale opstand ‘ en ‘alle vormen van geweld’ om het land ‘onbestuurbaar’ te maken

Net zoals de wereldwijde “oorlog tegen het terrorisme” een misdaad en verraad is, vermomd als “vrijheidsstrijd” en “de verdediging van de vrijheid”, maakt deze oorlog tegen Trump, bestempeld als de “nieuwe Hitler”, deel uit van een zich ontvouwende binnenlandse terreuroperatie, die ironisch genoeg gebruik maakt van de propagandatechnieken van Hitler en het Derde Rijk (Goebbels), om nog maar te zwijgen van het anarchistische speelboek van  Saul Alinsky  (en bij uitbreiding Hillary Clinton en Barack Obama, die beiden Alinsky-discipelen zijn). (Zie ook Ben Carson geciteerd in de  Washington Post,   “Hillary Clinton, Saul Alinsky en Lucifer, uitgelegd”, 20 juli 2015)

Van geweld en propaganda hersenspoeling tot manipulatie en vernietiging van cultuur en geschiedenis (beelden en monumenten, etc.). wat zich ontvouwt, is een herhaling van bekende institutionele terreur.

Doelen worden bereikt door de  bewapening en mobilisatie van geïndoctrineerde en bedrogen massa’s, evenals activisten aan de basis  , in combinatie met door de geest gecontroleerde autoritaire misdadigers.

Het grotere ‘verzet’ bestaat uit een giftige combinatie van professioneel betaalde anarchisten, gehersenspoelde ‘krijgers van sociale rechtvaardigheid’ en misleidde demonstranten die slecht geïnformeerd zijn en steevast onwetend over wie de ‘protestbewegingen’ steunt en financiert. Er is geen rationeel gesprek of redenering mogelijk in zo’n atmosfeer van opgejaagde hysterie.

Deze grootschalige afpersing heeft tot doel de Verenigde Staten van binnenuit te verwoesten en Trump uit zijn ambt te dwingen. Een toch al diep verdeelde en verwarde natie met een reeds verscheurd sociaal weefsel zal worden verscheurd.

De mainstream bedrijfsmedia, de ingenieurs van waanvoorstellingen en propaganda voor het manipuleren van maffia, zetten het op, waardoor  massahysterie en mentale aandoeningen ontstaan .

Er vinden geen simpele protesten plaats van aanhangers van een verliezende politieke factie, maar van een  binnenlandse terroristische operatie die wordt gepland en uitgevoerd door de gevestigde meerderheid – ondersteund door zowel neoliberalen als neoconservatieve republikeinen – ter verdediging van hun systeem tegen de vermeende existentiële dreiging van anti- vestigingsbewegingen.

Mob-geweld is altijd een  wapen geweest van de oligarchie . Het was onnauwkeurig en tactisch dom voor Trump om deze opstand ‘Alt-Links’ te noemen. Het is in feite een  reguliere vestiging  , die de symbolen “links”, “progressief” en antifa gebruikt om haar politieke doelstellingen na te streven.

Het uiteindelijke doel is om sociale verdeeldheid te creëren die de ontwikkeling van  een echte en onafhankelijke massaprotestbeweging  tegen de zetels van de macht van het bedrijfsleven verhindert .

Deze  ‘chaosagenda’ is een ‘kleurenrevolutie’. De elites en Deep State-figuren achter de Amerikaanse anarchie van vandaag zijn dezelfde die “kleurrevoluties” over de hele wereld financierden en orkestreerden, de omverwerping van Oekraïne en de installatie van het Oekraïense neonazistische Svoboda-regime, de onrust in Turkije, de  destabilisatie van Syrië , de Europese vluchtelingencrisis en de Arabische lente. Wat in het buitenland werkte,  wordt nu toegepast binnen de Amerikaanse grenzen.

De  Paarse Revolutie  begon op de avond dat Trump de presidentsverkiezingen won die  de installatie van Hillary Clinton verijdelden  . Deze oorlogvoering is sindsdien in de maanden geëscaleerd en geïntensiveerd, met als  hoogtepunt Charlottesville .

image Het steeds verder falende Trump / Russische hack-verhaal wordt vervangen door een variatie op een oud thema:  nazi’s. “Trump is een nazi”. Nazi’s moeten sterven.

De herhaalde ontkenningen en de lange geschiedenis van Trump tegen nazi’s, de KKK en blanke supremacisten, en niets met hen te maken hebben, zijn tevergeefs.

Antifa

De reguliere media melden voorspelbaar niet het feit dat   anarchistische Antifa- groepen verantwoordelijk zijn voor het merendeel van het aanhoudende politieke geweld, waaronder Charlottesville, Boston en de  Battle of Berkeley , mogelijk gemaakt door politiestammen en incompetentie. Lokale politiediensten, universiteitspolitie en lokale reguliere media in sterk liberale steden (zoals Berkeley) steunen openlijk de anti-Trump-agenda van de Democratische Partij en treden op ter ondersteuning van de anarchisten.

Gemaskerde, gewapende autoritaire anarchisten, provocateurs en terroristen worden in de reguliere media-accounts saai genoemd als ‘contra-demonstranten’, terwijl ze in feite de  aanstichters en schoktroepen zijn  van de grotere nationale staatsgreep, en het aantal Trump-supporters (niet alle zijn “rechts”). Deze gewelddadige groepen, die opereren onder de vlag van ‘vrede en recht’, belichamen in feite het tegenovergestelde.

Antifa: er komt een gewelddadige beweging op

Antifa: vrede zoeken door geweld (CNN)

vsScreenshot, bron CNN , 17 augustus 2017

Deze zogenaamd leiderloze binnenlandse frontgroepen , waaronder Antifa,  Black Bloc ,  Black Lives Matter ,  Occupy ,  Disrupt J20 ,  By Any Means Necessary (BAMN)  en anderen zijn allemaal te herleiden tot de  Democratie-alliantie , elite-stichtingen van het maatschappelijk middenveld, gevestigde politici, Democraten en Republikeinen en bezittingen van de Deep State.

De verbindingen tussen het Washington-establishment en de talloze anarchistische groepen zijn bekend. Bovendien worden deze binnenlandse frontorganisaties – waarvan er vele in hun gelederen aan de basis progressieve activisten omvatten – steevast (direct of indirect) gefinancierd door stichtingen van bedrijfsvestigingen.

Deze verschillende groepen waarvan de initiatiefnemers ‘een progressieve achterban’ mobiliseren, zijn samengevoegd en gemobiliseerd tot één gecoördineerd anti-Trump-agitatie-apparaat. Net als de terroristische netwerken die ze zijn, functioneren ze als elke andere geheime operatie van de CIA, waarbij elke cel wordt geprikkeld door de andere, met plausibele ontkenning voor de organisatoren en het leiderschap.

Het ministerie van Justitie heeft vrijwel niets aan deze groepen gedaan, terwijl media die verbonden zijn aan de CIA, zoals CNN, bladerdeegjes wijden aan  bladerdeegjes  ter ondersteuning van Antifa’s agenda “vrede door geweld”, en vervolgens de (nauwkeurige) titel achteraf opschroeven voor gunstiger publiciteit.

Charlottesville

Charlottesville was geen spontane uitbarsting van geweld, maar de  nieuwe fase van de burgeroorlog .

The Charlottesville Clash: Protest and Counter-Protest, Politicized Media Propaganda

De blanke nationalistische gebeurtenissen waren al lang gepland. De verwijdering van Zuidelijke beelden leidde tot opruiing. Hoewel dit de grootste bijeenkomst was van verschillende blanke nationalistische groepen in de recente geschiedenis, worden deze relatief kleine, marginale, politiek onbeduidende groepen routinematig gecontroleerd en / of geïnfiltreerd door de FBI.

Het idee dat de Amerikaanse binnenlandse inlichtingen- en wetshandhavingsinstanties en de autoriteiten van Virginia en Charlottesville niet volledig op de hoogte waren van en bereid waren tot elke mogelijkheid van geweld, is belachelijk. Er werden vergunningen verleend.

Er is overtuigend bewijs dat de  politie is afgetreden . (Zie ook  hier ) De locatie werd veranderd in een val, een dodelijke zone, met alt-rechtse nationalistische deelnemers gepropt in barricades, omringd door chokepunten door Antifa.

Het is geen toeval dat Charlottesville op vrijwel dezelfde manier is opgezet als de Battle of Berkeley in het voorjaar van 2017  , waar de in de minderheid zijnde Trump-supporters die zich verzamelden voor een evenement ook vastzaten achter barricades en omringd door Antifa, en gedwongen werden om aanvallende mobs te bevechten. Zowel in Charlottesville als in Berkeley mochten de politie uren onafgebroken oorlog voeren op straat  .

(zie ook het volgende gerelateerde rapport  Witte nationalistische schiet pistool in menigte, politie beweegt niet (New York Times)

Terwijl de chaos in Charlottesville  aan alle kanten uitbrak , suggereren veel verslagen sterk dat de Antifa-troepen het geweld hebben  aangewakkerd . Ook veeleisend onderzoek is het bewijs van  orkestratie en enscenering  en andere  zeer verdachte anomalieën .

De  aanwezigheid van de FBI en andere inlichtingendiensten  moet worden opgemerkt. De gouverneur van Virginia,  Terry McAuliffe,  is een  beruchte oude democratische medewerker en Clinton-surrogaat . Unite the Right Rally-organisator  Jason Kessler  was  een lid van Occupy en een Obama-supporter . Crisisacteurs werden ingehuurd  voor het evenement.

De man die met een auto in een menigte reed, Heather Heyer vermoordde  , pleegde in elk geval een daad van terrorisme en moord. Maar deze moordaanslag vond plaats na urenlange straatoorlog die werd stopgezet en mocht escaleren.

Het is ook niet duidelijk wie de bestuurder was. Was het  James Fields , de man die werd gearresteerd, of was het iemand anders? Wie het ook was, hij had de vaardigheden van een stuntrijder. De verwarring wordt nog vergroot door vragen over de identiteit en het gedrag van degenen die het voertuig met honkbalknuppels aanvielen.

Was Charlottesville een gefaseerde operatie met valse vlag? Waarom mocht deze melee exploderen? Wie gaf de orders en  wie financierde de jagers aan beide kanten?

Lees ook:  Kan Europa worden gered van een demografische (islamisering) noodlot?

Wat glashelder is, is dat het hele politieke establishment in Washington, Deep State en de reguliere media hiervan profiteren. De tegenstanders van Trump hebben hun voorwendsel en krachtige nieuwe propagandawapens. Ze hebben Heather Heyer als martelaar en symbool van ‘verzet’.

Charlottesville wordt schaamteloos gebruikt als  hulpmiddel voor fondsenwerving . Heather Heyer  wordt een symbool en martelaar.

Oekraïne  verbinding met Charlottesville

Zoals beschreven door Lee Stranahan  (en op  Twitter ) zijn er  verontrustende verbindingen met Oekraïne . Deze zelfde verbindingen werden ook opgemerkt door  Julian Assange . 

James Fields, de vermeende chauffeur, verbonden met Oekraïne,  wordt gespot  op videoband die “Blood and Soil” zingt en fakkeltocht, de slogan van de nazi-Oekraïne Svoboda Party. De fakkeltocht in Charlottesville   was identiek aan de fakkeltochten  in Oekraïne . In   Charlottesville werden zelfs Oekraïense vlaggen gevlogen.

Is het slechts toeval dat elementen van de  CIA / Obama / Clinton Ukraine-staatsgreep  hier verschijnen? De politici in Washington die vandaag verontwaardiging uiten over racisme en nazi’s bij Trump, waaronder  John McCain,  zijn actieve medewerkers van de Oekraïense nazi’s.

vsVoormalig onderminister van Buitenlandse Zaken van de VS, Victoria Nuland, samen met de leider van de Oekraïense neonazipartij Svoboda Oleh Tyahnybok (links)

Is het ook toevallig dat deze Oekraïense nazi’s, die samenwerken met de Amerikaanse gevestigde orde DNC en de Republikeinen, ook de centrale figuren zijn achter het volledig valse hack-verhaal over Trump en Rusland dat nooit lijkt te sterven?

Intimidatie van gedachten en ideeën

Geënsceneerd gepeupelgeweld en autoritaire bedreigingen zijn niet beperkt tot de straten. Het denken zelf wordt aangevallen.

Niet alleen Trump-supporters, maar alle tegenstanders en critici van het politieke establishment kunnen zich niet uiten zonder dreiging met represailles, censuur en geweld.

Er wordt een volledige aanval uitgevoerd op alternatieve media.

De campagne tegen ‘hate speech’ en ‘hate content’ bestempelt anti-establishment media als ‘hate’. De aanval is zo breed dat hele netwerken als rechts of ‘alt-rechts’ worden bestempeld, terwijl in feite vele niet-rechts zijn en veel niet-partijgebonden.

Onder meer Facebook, Twitter, YouTube, Google houden zich bezig met censuur- en controlecampagnes, waaronder het controleren van inhoud, het demonetiseren en opschorten van sites, het controleren van politieke inhoud en regelrechte censuur door verwijdering.

Hypocrisie

Hoewel Trump geen ‘rolmodel’ is van politiek en moreel gedrag, wordt hij bestempeld als een nazi en blanke racist, ondanks zijn afkeuring en kritiek op blanke supremacisten, nazi’s, David Duke en de Ku Klux Klan. Volgens Israel Shamir:

President Trump veroordeelde beide partijen die deelnamen aan de vechtpartij ‚zowel blanke nationalisten als Antifa. Het is precies waar zijn tegenstanders op wachtten. Zijn poging om boven de vechtpartij uit te blijven, was gedoemd te verslaan: liberale hegemonisten noemden hem onmiddellijk een racist en neonazi. Trump herinnerde hen eraan dat niet alle verdedigers van het monument blanke racisten waren, maar dit argument werkte niet. (Global Research, 26 augustus 2017

Ondanks het feit dat hij zich vaak krachtig uitsprak  . (Trump bracht een groot deel van een recente rally in Phoenix door met details over zijn vele reacties. Zie  hier .) De reguliere media bieden geen kwartaal.

Screenshot: Trump geciteerd in Vox, 15 augustus 2017
Screenshot: Trump geciteerd in Vox, 15 augustus 2017

Evenzo heeft de meerderheid van de Trump-supporters geen enkele band met extremistische groepen van welke aard dan ook, en zijn ze al lang tegen blanke nationalisten en de “Alt-Right”.

Het grootste deel van Trump’s basis, waaronder Mike Cernovich ,  die geweld met geweld heeft aan de kaak gesteld , is agressief verworpen  , en  Jack Posobiec , die weken voor Charlottesville anti- geweldbijeenkomsten organiseerde. De reguliere media weigerden over deze gebeurtenissen te rapporteren, terwijl ze hem nog steeds als een rechtsextremist en nazi bestempelden.

Ondertussen is het establishment “Links” voortdurend bezig geweest met geweld, zonder geweld te verloochenen. Project Veritas heeft aan het licht gebracht en bewezen dat geweld een  routinemethode is die  wordt gebruikt door medewerkers van de Democratische Partij.

Voormalig president  Barack Obama  moedigde de maffia openlijk aan en drong er bij hen op aan “zichzelf te blijven uiten”. Voormalig  advocaat G Loretta Lynch  riep op tot bloed op straat . Democratische congresleden  roepen openlijk op tot de moord op Trump .

De massale schietpartij in Alexandrië was het werk van een supporter van  Bernie Sanders . De reguliere media negeren of weigeren deze verhalen nauwkeurig te rapporteren.

vs

Geënsceneerde anarchistische agitatie en geweld – ‘protestcultuur’ – wordt niet alleen genormaliseerd, maar ook gepopulariseerd. De massa wordt met succes geïndoctrineerd. Wees getuige van de alomtegenwoordigheid en wreedheid van Hollywood en sportberoemdheden, die niet nalaten op te roepen tot geweld tegen Trump.

vs

Orwelliaanse waanzin op steroïden

Zelfs als door de gevestigde orde geleide bendes geweld intimideren en plegen, krijgen hun slachtoffers de schuld van geweld en haatmisdrijven.

Trump wordt belasterd als een nazi / fascist / racist / vrouwenhater die de wereld beëindigt, het symbool van tirannie, terwijl de ware tirannen en criminelen vrij blijven lopen.

Vrede wordt bereikt door geweld.

Mob-geweld is nobel en heroïsch.

Van alle kanten aangevallen

Trump wordt aangevallen en wordt steeds meer geïsoleerd.

Glen Greenwald smeekt de vraag:  wat is erger: de agenda van Trump of de macht geven van generaals en CIA-agenten om deze te ondermijnen?

vs

Behalve dat hij van buitenaf wordt aangevallen (Paarse revolutie, Rusland / hack, Robert Mueller, afzettingsbedreigingen, enz.), Wordt hij gesaboteerd en ondermijnd vanuit het Witte Huis en vanuit zijn binnenste kring door mensen als de  Nationale Veiligheid Adviseur HR McMaster ,  Dina Habib Powell  en de globalisten van de  West Wing,  waaronder  Ivanka Trump ,  Jared Kushner ,  Gary Cohn en  Steve Mnuchin .

McMaster heeft de regering van loyalisten en populisten van Trump gezuiverd, vervangen door Bush / Obama / Clinton / Deep State-agenten en voert het buitenlands beleid met vice-president Mike Pence.

Pence geeft routinematig verklaringen af ​​die in tegenspraak zijn met de eigen ideeën van Trump. Hij is niet het middelpunt geweest van de reguliere media-kritiek. Deze Bush-loyalist is perfect geplaatst om president te worden in het geval van Trump’s verwijdering (op welke manier dan ook).

De neocon-generaals – Mattis, McMaster, Kelly – “houden toezicht op” en beheersen Trump over alle zaken en behandelen hem als een kind. Kelly beheert alle informatie van en naar Trump.

Trump lijkt vaak niet te begrijpen wat er gebeurt. Op de dag dat Charlottesville plaatsvond, applaudisseerde Trump de autoriteiten van Virginia en Terry McAuliffe, die eerder betrokken waren bij het veroorzaken van de ramp.

Trump feliciteerde ook de anarchisten in Boston – met de aandrang van Ivanka Trump. Was hij zich niet bewust van het feit dat de 4.000 Boston-demonstranten tegen hem protesteerden  ?

Voor Trump’s Afghanistan-strategie-toespraak tot het land, stond Kelly  erop dat Trump de controverse van zijn opmerkingen over Charlottesville zou terugdraaien . McMaster en Mattis stonden er ook op, en Trump was het daarmee eens.

Het moeras wordt niet drooggelegd. Het stroomt overvol. Hoe zal deze president met al deze schade, een deel van de schade die hij zelf heeft toegebracht (waarom heeft Trump het toegestaan?), Hopen om te gaan met een gefabriceerde burgeroorlog?

Geen einde in zicht

De  Summer of Rage  is in volle gang, maar de woede is nog lang niet voorbij.

Er blijven schijnbaar elk weekend anti-Trump-evenementen plaatsvinden in alle grote steden van het land. Opgevoede Antifa-mobs worden gemobiliseerd als reactie op kleine pro-Trump “Freedom of Speech” -evenementen die gepland staan ​​in San Francisco en Berkeley in het weekend van 26 augustus. De aanstaande botsing wordt al de Battle of Berkeley 3 genoemd.

Met de vurige en unanieme steun van het politieke establishment van de San Francisco Bay Area – die allemaal trouw zijn aan de Democratische Partij en die (inclusief  congreslid Jackie Speier ,  Nancy Pelosi , enz.) Openlijk oproepen tot de afzetting van Trump – wordt verwacht dat weer een relatief kleine Bijeenkomen voor “gebed, patriottisme en vrije meningsuiting” – Trump-supporters – zullen worden overspoeld en wreed worden afgesloten door bendes van Trump-hatende Antifa en “krijgers van sociale rechtvaardigheid”.

De media negeren het feit dat de organisatoren van de pro-Trump-rally nazi’s en blanke supremacisten veroordelen en hen verbieden aanwezig te zijn. De krantenkoppen blijven het evenement ‘uiterst rechts’ en ‘nazi’ noemen, om aan te zetten tot opruiing.

Lees ook:  De CIA-DEMOCRATEN in de VERKIEZINGEN van 2020

Comments

comments