Mevrouw Merkel, wat is uw verklaring over de jacht Stuttgart?

Mevrouw Merkel, wat is uw verklaring over de jacht Stuttgart?

22 juni 2020 0 Door Indignatie redactie

Als iemand van de Kanselarij of zelfs van het team van perswoordvoerder Steffen Seibert dit artikel per ongeluk leest, zal hij waarschijnlijk in zijn ogen wrijven! Jacht? Waar zou er jacht zijn geweest. Stedelijk achtervolgen is alleen mogelijk op mensen, niet op politieagenten. Dit zijn ambtenaren en dus staatseigendom! We hebben alleen gelukkige feestgangers gezien die hun grenzen hebben getest!

Toen de tekenbeet “Antifa”, die waarschijnlijk werd gefinancierd uit belastinggeld, beweerde, wat later niet werd bewezen, dat er in Rostock achtervolgd was naar mensen van die origine die op zaterdag begeleid werden door linkse radicalen, het centrum van Stuttgart demonteren en brutaal aangevallen politieagenten, haastte de Kanselier zich ernstig bezorgd Microfoon! 36 uur na de horroravond vanuit Stuttgart hebben we niets gehoord van Berlijn.

Daarom schrijf ik u deze virtuele brief, bondskanselier.

Herhaal gewoon wat je zei over Chemnitz

Niemand vraagt ​​u echt medelijden te hebben met de ingezette politieagenten, kanselier. Zelfs niet met hun families of met de bio-Duitse ondernemers, die waarschijnlijk door hun plunderingen minstens zo bedreigd zullen worden in hun levensonderhoud als door de corona-beperkingen.

Omdat hypocriete empathie door de meeste kijkers via het scherm kan worden gevoeld. – U of uw regeringswoordvoerder hoeven geen nieuwe bewoordingen te verzinnen. Zeg gewoon hetzelfde als wat je zei over Chemnitz.

Laat de Chemnitz-tekst uitkomen door te verwijzen naar Stuttgart!

“We hebben video-opnames waar [in Stuttgart] naar op jacht was, dat er bendes waren, dat er haat op straat was, en dat heeft niets te maken met onze rechtsstaat.”

Of gewoon een citaat ‘stelen’ van de federale president, die destijds zei dat ook hij diep bedroefd was door de dood van een Chemnitz-burger, maar dat dit nooit een reden was om recht te doen. Praat dus met hem – slechts minimaal opnieuw ontworpen – volgens:

‘ Net als vele anderen ben ik diep bedroefd door de dood van crimineel George Floyd. Maar de schok van het geweld werd misbruikt om de politiehaat en geweld naar de straten van de stad te verspreiden. ‘

OK, mijn fout. Laat de “crimineel” gewoon weg. In een korte verklaring mag je niet te veel waarheid van de burgers verwachten.

Steun Greta’s meest loyale partij!

Hoewel ik weet – Dr. Merkel – dat u uw favoriete groene coalitiepartner over het algemeen geen hulp wilt opleggen, omdat dit de indruk zou kunnen wekken dat de Unie daartoe in staat is en uw partij het kleurrijke fascistische origineel is:

Zeg ook het volgende woord in de camera’s met de gewijzigde locatiereferentie:

“Het is goed dat de federale minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer Baden-Würtemberg nu steun heeft aangeboden om de openbare orde te handhaven en de wet na te leven. 

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  De Europese Unie wil een elektromagnetisch kanon ontwikkelen

Want weet je: burgemeester Kuhn en de premier beschouwen de excessen in het weekend ook als lol en feestmisdaad . Dus zonder speciale federale eenheden gaat het zo door.

Moed voor de waarheid, kanselier!

Dat zou voldoende advies moeten zijn, want ik ben tenslotte niet in uw loon en ik ben een paar jaar geleden gestopt met uw feest. Desalniettemin mag ik – het zal u misschien verbazen dat, ondanks alle tegengestelde inspanningen van de afgelopen 15 jaar, er nog steeds zulke mensen zijn – ik nog steeds veel om democratie en ons land geef.

Dat is ook waarom ik je aanmoedig – Dr. Merkel – om de fouten die NRW op oudejaarsavond in Keulen en BaWü maakte in de huidige situatie niet te herhalen: de groepen daders en hun motivatie te vermommen, talloze misdaden te bagatelliseren als een kater-succes van een partij die onbevredigend was voor de deelnemers.

Verander je hart niet in een killer pit!

Spreek platte tekst zoals een paar maanden geleden ter gelegenheid van de Kemmerich-zaak. Wissel gewoon een paar voorwaarden uit:

‘De persconferentie was een onvergeeflijke vergissing en het effect moet worden teruggedraaid.’

En voeg dan toe: “We hebben kennis van de diensten die verschillende” Antifa “-groepen – uitgerust met stormmaskers – de migranten aanmoedigden in de stijl van de” Black Lives Matter “-beweging om politieagenten aan te vallen en verwoestingen aan te richten. Van de kant van de federale regering verzeker ik u dat we de kwestie van racisme bij de politie niet zullen blijven voeden en dat we hard zullen blijven vechten tegen het linkse radicalisme! ”

Word wat je zou moeten zijn: kanselier van alle Duitsers!

We zouden graag een kanselier hebben die beweert het hoofd van de regering van alle Duitsers te zijn en die haar eed niet verbreekt, namelijk:

‘Ik zweer dat ik mijn kracht zal inzetten voor het welzijn van het Duitse volk, hun voordelen zal vergroten, de schade zal wegnemen, de basiswet en de wetten van de federale regering zal handhaven en verdedigen, gewetensvol mijn plichten zal vervullen en gerechtigheid tegen iedereen zal uitoefenen. Dus help me God. ” 

Je zet je ook in voor mensen aan je rechterkant!

Ik kan en zal niet beoordelen of God u zal helpen, bondskanselier. Maar wees gerust, alle echte liberalen en conservatieven van deze republiek zouden loyaal zijn aan uw kant als u bereid was te worden wat u zou moeten zijn volgens de grondwet van onze republiek: een kanselier voor iedereen!

Een die het discours niet uitsluit en niet weigert. Iemand die niet vasthoudt aan het dogma: “Er mag geen partij zijn aan de rechterkant van de Unie en daarom geen bereidheid om te stemmen! Hoe ver ik mijn gezelschap ook naar links leid! “.Lees ook:  Merkel ook internationaal erkend als een bedreiging voor de democratie

Comments

comments