Rellen van migranten en Antifa

Rellen van migranten en Antifa

22 juni 2020 0 Door Indignatie redactie

De SPD in het deelstaatparlement van Baden-Württemberg sprak in een eerste reactie op de gebeurtenissen in Stuttgart van “burgeroorlogachtige omstandigheden”. Bovendien gaat het spraakbericht van een politieagent die ervan verdacht wordt betrokken te zijn bij de operatie momenteel viraal op internet, en de auteur van deze regels classificeert het ook als authentiek. De zeer verstoorde officier gebruikt de woorden meerdere keren: ‘ Dit is oorlog! «

Degenen die deze oorlog voeren, hebben al miljoenen burgers gezien op video’s van mobiele telefoons op sociale netwerken. De overgrote meerderheid van gewelddadige daders heeft blijkbaar een “zuidelijke”, dat wil zeggen een Turks-Arabische migratieachtergrond.

Er zijn videobeelden van hoe een horde mannen »Allahu Akbar« brult en in opstand komt door het centrum van Stuttgart. Ondanks deze duidelijke feiten, oefenen politici en de media een ondraaglijke relativering van deze “burgeroorlogachtige omstandigheden” als “milde zomeravonden” in Stuttgart, aldus de groene burgemeester Fritz Kuhn. Daarnaast proberen de elites in paniek een leugenverhaal over rellen te creëren door middel van een »feest- en evenementenscène«.

Een paar dagen geleden, precies op 9 juni , publiceerde ik het artikel rassenrellen, plunderingen, antifascistische terreur: de totale burgeroorlog trekt onze steden binnen. Het artikel documenteert het feit dat, met name in de steden die geregeerd worden door linkse partijen en politici, de haat en het geweld van de bendes volledig uit de hand is gelopen.

Daar wordt de politie aangehouden – soms verhinderd – om burgers en hun eigendommen te beschermen. In plaats van een stedelijke levensstijl dreigen de binnensteden te muteren in zones zonder rechten. Alleen in Amerika, dan in delen van Europa en tenslotte ook in Duitsland zijn de herauten zo talrijk en spookachtig dat de neergang van de metropolen onvermijdelijk lijkt, staat daar.

Na de “catastrofemetropool” Berlijn en het Antifa-knooppunt Hamburg, maakt Stuttgart nu ook deel uit van de linksgroene stadschaos. Naast de burgemeester Fritz Kuhn, een Groenen, is de premier Winfried Kretschmann, een andere Groenen, politiek verantwoordelijk in de deelstaathoofdstad Stuttgart. Deze achtergronden zijn niet toevallig, maar vormen een zorgwekkende alliantie. De door de rassenrellen in de VS veroorzaakte haat tegen de politie werd en wordt maar al te gemakkelijk door het linksgroene milieu aanvaard en in Duitsland verspreid. Of het nu is door een links-extremistisch, onmenselijk artikel in de taz , door de agitator Hengameh Yaghoobifarah , of door de inzet voor de linkse terrorist Antifa de meest gênante van alle SPD-leiders, Saskia Esken.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenDeze politiehaat, gepredikt door het links-groene milieu, en hun lopende campagnes, waarvoor ARD, ZDF, Spiegel , Zeit en Süddeutsche natuurlijk niet mogen worden geschaad, hebben het hele politiekorps ernstig en duurzaam beschadigd – zo niet onherstelbaar.

Keulen sex-mob op oudejaarsavond en de parallellen van Stuttgart

Zoals blijkt uit berichten van inwoners van Stuttgart, hebben honderden mannen ‘s avonds en’ s nachts rondgehangen, vooral in het weekend, in de paleistuin in Stuttgart, die direct grenst aan het stadscentrum, en alcohol en drugs consumeren en daar ook vrouwen lastigvallen .

Volgens de getuigenis is het voornamelijk dezelfde groep mensen die hiervoor verantwoordelijk is, die op oudejaarsavond ook de grootste groep daders in de beruchte Keulse seksmeute vertegenwoordigde: mannen en “vluchtelingen” uit voornamelijk moslimlanden van herkomst. De groene linkse stads- en landenleiding is om politieke correctheid inactief gebleven en de politieleiding en elke politieagent is zo van streek door de racistische hysterie dat er niet langer consequent wordt opgetreden tegen opvallende migrantengroepen.

Hoewel de reguliere media zo brutaal zijn en het verhaal van “kleine groepen” tieners blijven verspreiden, kun je op sociale netwerken beelden zien van een menigte bestaande uit honderden mannen. De heropvoedingsjournalisten willen gretig het woord verspreiden dat Duitsers tot de 24 gearresteerden behoren. Afgezien van het feit dat deze 24 daders gewoon te dom waren om snel genoeg te ontsnappen na de rellen en / of plunderingen, vertegenwoordigen slechts 24 arrestaties in uren van “burgeroorlogachtige omstandigheden” een staatseed van openbaarmaking en een daarmee gepaard gaand verlies van controle over een kapitaal van 635.000 inwoners en staatskapitaal .

Wanneer treden de politiechef en minister van Binnenlandse Zaken af?

Er is dus geen twijfel over mogelijk: wanneer zullen politiechef Franz Lutz van Stuttgart en minister van Binnenlandse Zaken van Stuttgart Thomas Strobl (CDU) aftreden of worden ze gewoon vrijgelaten? Trouwens, Thomas Strobl is getrouwd met Christine Strobl, de oudste dochter van de CDU-man van de zwarte kassa , Wolfgang Schäuble. En om het incestueuze gedrag van de staatsmedia en het overheidsbeleid aan te vullen, is Christine Strobl, die al decennia CDU-lid is, programmadirecteur van de ARD-aankoop- en productiedochter Degeto Film en beheert een budget van maximaal 400 miljoen euro, afkomstig van de verplichte bijdrage van GEZ .

Maar, terug naar de 24 arrestaties, de feiten over hun oorsprong zijn: 12 buitenlanders, waaronder die uit Afghanistan, Irak, Iran, Somalië, Bosnië en 12 Duitsers, waaronder drie die al een migratieachtergrond hebben. De talrijke internetvideo’s bewijzen het dominante aandeel van mediterrane, Turks-Arabische mannen; maar de mainstream blijft schrijven over “jonge mannen”, “mensen”, “kleine groepen” en acteurs in een zogenaamde “feest- en evenementenscène”.

Als een prijzenswaardige uitzondering op dit punt, wordt de anderszins overheidsconforme Merkel-foto genoemd, die Ross en Reiter noemt en ook de video van de Allahu Akbar-menigte verspreidt. Tot nu toe zijn het 19 gewonde politieagenten en 40 vernietigde en / of geplunderde bedrijven.

De agenten tegen de politie in de mainstream en hun wijdverbreide hysterie van racisme veroorzaken nu Amerikaanse omstandigheden in Duitsland. Stuttgart was en blijft geen geïsoleerd geval. Geïmporteerd geweld en etnische conflicten, evenals een politiemacht die volledig is ontmanteld door linkse politiehaat, zal Duitsland verder destabiliseren.Comments

comments

Lees ook:  De VS op de rand van complete en totale chaos