COVID-19 Plandemic: EXPERIMENT in het manipuleren van de wereld


 2 total views,  2 views today

Voor alle duidelijkheid, het virus is echt … maar de hype rond de “plandemie” was het eerste succesvolle wereldwijde experiment om, indien nodig, de massa’s of zelfs de hele planeet te beheersen.

Voor alle duidelijkheid, het virus is echt.

Het is dodelijk voor sommige categorieën van de bevolking, maar waarschijnlijk heeft 80-90% van degenen die het hebben opgelopen helemaal geen symptomen, hoewel sommige zeer milde, verkoudheidssymptomen vertonen.

Toch zijn er voor ongeveer 10% van de geïnfecteerden complicaties, vooral voor ouderen en mensen met meerdere levensbedreigende gezondheidsproblemen.

Statistisch gezien, als je het vergelijkt met Spaanse griep, Mexicaanse griep of vogelgriep, is het niet veel erger en heeft het ook niet meer levens gekost.

Maar de hype rond de ‘plandemie’ was het eerste succesvolle wereldwijde experiment in het beheersen van enorme massa’s of zelfs de hele planeet indien nodig.

Het was goed ontworpen en beheerst.

Het werd wetenschappelijk geëvalueerd en gebruikte alle eerder verworven kennis van de menselijke psychologie en de natuur.

Het richtte zich op hypnotische wijze op de kwetsbare geesten en ontwapende de hele bevolking in hun verzetspoging tegen het totalitarisme en de totale macht van de staat / regering over elk individu en de massa.

Ik ben geschokt over hoe de hele planeet vrijwillig en weerloos de verbrijzeling van alle grondwetten en wetten, hun gevangenschap in hun eigen huizen, de vernietiging van hun kleine bedrijven, sociale afstand en de manier waarop ze zombified zijn om nutteloze gezichtsbedekkingen en handschoenen in blinde gehoorzaamheid aan de autoriteiten.

Niets, absoluut niets, in deze zogenaamde pandemie kan de sluiting van de hele planeet rechtvaardigen, de economieën van hele landen vernietigen, al hun kleine bedrijven vernietigen, mensenlevens vernietigen en de toekomst vernietigen.

De gevolgen zullen dodelijk, ingrijpend, langlopend en erger zijn dan welke pandemie dan ook in de recente menselijke geschiedenis.

De “plandemische” tegenmaatregelen zijn de grootste zwendel, hoax en schending van de mensenrechten in de recente menselijke geschiedenis, en het verhaal erachter laat de deur open voor regeringen om deze “noodtoestand” voor onbepaalde tijd te verlengen, waarbij ze variëren en maatregelen nemen naar eigen goeddunken .

Het was niet het virus, maar de plandemische agenda die het gezicht van deze planeet voor altijd heeft veranderd, en ik ben echt bang dat het onherroepelijk is en ons naar een dystopische wereld leidt waarin ik niet zou willen leven.

Zoals ik  3 jaar geleden schreef  :

“Deze beschaving zal vervallen in een autocratisch, fascistisch, totalitair systeem om de hele bevolking van de aarde te beheersen, met zo’n stevige greep op onze nek dat we een teken konden ophangen van Dante’s Inferno” Lasciate ogne speranza, voi ch’intrate “(” Laat alle hoop varen, wie hier binnenkomt”). Ofwel, of we branden in de nucleaire oven. De klok tikt en onze tijd raakt op. ”

 

Dit artikel is een heruitgave van Slobodan Solajic’s Facebook- bericht  dat voor de duidelijkheid door OneWorld is bewerkt en met zijn toestemming is gedeeld

 

Door Slobodan Solajic

Oorspronkelijk gepubliceerd door OneWorld

 

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments

Geef een antwoord