Facebook-adviesraad aangesloten bij Soros

Facebook-adviesraad aangesloten bij Soros

24 juni 2020 0 Door Indignatie redactie

De 20 leden van de Raad van Toezicht op het sociale netwerk zijn verantwoordelijk voor het beslechten van geschillen met betrekking tot het intrekken van publicaties.

Facebook heeft duidelijk zijn politieke vooringenomenheid onthuld . Na te hebben besloten een Raad van Toezicht op te richten, had het sociale netwerk al aangekondigd dat de leden van dit orgaan van uiteenlopende afkomst en met verschillende meningen zouden zijn.

Begin mei bracht het bedrijf de eerste 20 namen uit. En volgens het Amerikaanse mediakanaal The National Pulse zijn de profielen van de leden alarmerend.

Het idee voor het bestuur zelf kwam van Harvard-hoogleraar rechten Noah Feldman, die in 2018 erop stond dat het Westen ‘de sharia en de islam nodig heeft’.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenAan de ene kant staat een grote meerderheid van deze 20 namen (95 procent volgens The National Pulse ) vijandig tegenover president Donald Trump. Sommigen hebben hem zelfs vergeleken met Adolf Hitler, terwijl anderen hem als een “geweldige” zet zouden hebben beschouwd.

The National Pulse , kijkend naar de profielen van de leden van de Raad van Commissarissen, meldde dat velen verbonden zijn met de Amerikaanse miljardair George Soros, die naar verluidt ‘een wereld wil creëren die niet wordt bepaald door soevereine staten, maar door een mondiale gemeenschap’, aldus The Guardian.

Het persbureau voegde er ook aan toe dat driekwart van de leden van de raad van commissarissen niet-Amerikaans staatsburger is. De leden zijn ook voor het grootste deel links, en in het bijzonder verbonden met de verdediging van de rechten van LGBT-mensen. Twaalf van de 20 zijn niet-wit.

Voormalig Obama-campagne en administratief medewerker Jeffrey Gelman – nu communicatiemanager voor Facebook – weigerde de vragen van de media te beantwoorden.Lees ook:  Antifa in de VS?: wie sponsort de 'radicale' activisten van Amerika?

Comments

comments