Twitter censureert Trump voor ‘Threat of Harm’, heeft geen probleem met bedreigingen om buitenlanders te bombarderen

Twitter censureert Trump voor ‘Threat of Harm’, heeft geen probleem met bedreigingen om buitenlanders te bombarderen

25 juni 2020 0 Door Indignatie redactie

Twitter heeft een bericht van de president van de Verenigde Staten gecensureerd, dit keer voor ‘een dreigement van schade aan een identificeerbare groep’. Dit ondanks het feit dat deze president routinematig het populaire sociale mediaplatform gebruikt om te dreigen met explosieven op mensen in andere landen te laten vallen zonder inmenging.

“We hebben een kennisgeving van openbaar belang op deze Tweet geplaatst wegens het schenden van ons beleid tegen misbruik, met name de aanwezigheid van een dreigement van schade aan een identificeerbare groep”, verklaarde Twitter  op het platform . “Volgens ons beleid blijft deze Tweet op de dienst, gezien de relevantie ervan voor het lopende openbare gesprek. Betrokkenheid bij de Tweet is beperkt. Mensen kunnen retweeten met commentaar, maar niet liken, beantwoorden of retweeten. ”

‘Zolang ik je president ben, zal er nooit een’ Autonome Zone ‘in Washington, DC zijn’, aldus de gecensureerde tweet van Trump  . ‘Als ze het proberen, worden ze met grote kracht ontvangen!’

De post verschijnt nu als volgt op de tijdlijn van de president:

trump

Ik heb  het schrijven van  alle  maand  over de  brutale autoritaire optreden  America’s gemilitariseerde politiestaat  is het toebrengen van US demonstranten die geweest demonstreren tegen politiegeweld deze laatste paar weken, dus uiteraard ik bezwaar maken tegen de dreiging van verdere kracht op deze zelfde demonstranten door dezelfde gewapende patrouille. Maar Twitter censureerde de tweet van Trump niet vanwege enige “dreiging van schade aan een identificeerbare groep”.

Weet je hoe ik het weet? Omdat Twitter Trump in zijn hele administratie veel dodelijkere bedreigingen heeft laten maken.

Eerder dit jaar, bijvoorbeeld, dreigde Trump  met het bombarderen van 52 Iraanse sites , “sommige op een zeer hoog niveau en belangrijk voor Iran en de Iraanse cultuur”, als de Islamitische Republiek militair zou reageren op zijn  waanzinnige drone-moord  op haar hoogste militaire leider. De president dreigde expliciet dat “die doelen, en Iran zelf, ZEER SNEL EN ZEER HARD ZULLEN WORDEN”.

Lees ook:  De nieuwe betekenis van genocide

Of in april 2018, toen Trump het platform gebruikte om een ​​bedreiging uit te voeren die hij daadwerkelijk volgde,  tweette:  ‘Rusland belooft alle raketten die op Syrië zijn afgevuurd neer te schieten. Maak je klaar Rusland, want ze komen eraan, mooi en nieuw en ‘slim!’ ”Trump heeft  dagen later inderdaad luchtaanvallen op de Syrische regering besteld  .

Of wie zou kunnen vergeten dat Trump Noord-Korea herhaaldelijk bedreigde met nucleaire holocaust,  tweeten:  “Noord-Koreaanse leider Kim Jong Un heeft zojuist verklaard dat de ‘Nuclear Button te allen tijde op zijn bureau ligt’. Wil iemand van zijn uitgeputte en door voedsel uitgehongerde regime hem alstublieft vertellen dat ik ook een nucleaire knop heb, maar deze is veel groter en krachtiger dan de zijne, en mijn knop werkt! ‘

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenTwitter staat consequent toe dat zijn platform wordt gebruikt om expliciete dreigementen van westerse imperialisten uit  te spreken tegen doelen van westers imperialisme, zoals toen het  senator Marco Rubio toestond openlijk te dreigen met Maduro in Venezuela wat de VS en hun bondgenoten met Muammar Gaddafi in Libië deden. Kadhafi werd   in 2011 op brute wijze verminkt door door het imperium gesteunde opstandelingen onder luchtdekking van de NAVO na een  catastrofaal verwoestende  interventie die werd  gelanceerd onder valse humanitaire voorwendsels .

No Title

No Description

Dit zijn allemaal duidelijk ‘een bedreiging van schade aan een identificeerbare groep’. Maar omdat het een bedreiging is om massamoorden op buitenlanders te plegen en geen bedreiging voor het gebruik van traangas en wapenstok op Amerikanen, vindt Twitter het prima.

Lees ook:  BEWIJS DAT HET CORONAVIRUS UIT DE VS KOMT MAAR TRUMP BLIJFT VOLHOUDEN HET KOMT UIT HET BUITENLAND

Dit is openlijk ingebouwd in de servicevoorwaarden van Twitter; de socialemediagigant wuift deze dodelijke bedreigingen met behulp van de afwijzende en zorgvuldig geselecteerde uitdrukking “sabel-rammelen”, ondanks het feit dat deze president deze bedreigingen heeft gevolgd en   een absolute bereidheid heeft getoond om dodelijk militair geweld te gebruiken.

“Momenteel zijn directe interacties met andere publieke figuren, opmerkingen over politieke kwesties van die tijd, of het sabbelen van buitenlands beleid over economische of militaire kwesties in het algemeen niet in strijd met de Twitter-regels”,  zegt Twitter .

Dit opzettelijk gemaakte onzinnige onderscheid maakt twee dingen duidelijk:

  1. Twitter heeft Trump niet gecensureerd voor “een dreiging van schade aan een identificeerbare groep”, maar om flauwe partijdige redenen tegen een Republikeinse president hebben de leiders van het platform een ​​persoonlijke hekel aan. Het is prima met massale militaire slachtingen en ziet de slachtoffers niet als volledig menselijk, omdat de Democraten dat ook vinden.
  2. Twitter is, zoals we onlangs hebben  besproken , een instrument van het VS-imperialisme. Dat is de reden waarom de censuur en zuiveringen  consequent gericht zijn op regeringen  die het door de VS gecentraliseerde rijk probeert omver te werpen, terwijl de rekeningen van nep-imperialistische propagandaconstructies zoals  Bana Alabed  en  Heshmat Alavi  volledig operationeel blijven.

 

Lees ook:  Sputnik V: Is het vaccin uit Rusland beter dan westerse vaccins?

De toenemende censuur van Twitter door Donald Trump zal hem politiek niet schaden, het zal alleen zijn achterban aansteken die zichzelf zien als de beschermers van een president die constant wordt aangevallen door communisten, Antifa, satanisten en rozeharige genderqueers die standbeelden van Jezus en trouw dan met hun seksspeeltjes in uw plaatselijke kerk. In feite is de allerlaatste persoon ter wereld waar we ons zorgen over moeten maken om gecensureerd te worden, de man wiens ongelooflijk krachtige kantoor wordt geleverd met een eigen ingebouwde preekstoel.

Waar we ons eerder zorgen over moeten maken, zijn monopolistische en agendavormende technologiebedrijven in Silicon Valley die censuur uitoefenen met steeds toenemende brutaliteit terwijl ze een duidelijke en onmiskenbare loyaliteit aan de keizerlijke oorlogsmachine tonen. Het internet speelt een steeds grotere rol in de manier waarop mensen zichzelf informeren over wat er in de wereld gebeurt, en de lenzen waardoor ze het waarnemen worden steeds meer bevooroordeeld ten gunste van de bloeddorstige Amerikaanse machtsalliantie.

Kracht is het vermogen om te bepalen wat er gebeurt. Absolute kracht is het vermogen om te bepalen wat mensen denken over wat er gebeurt. Onze wereld begrijpt dit niet algemeen en wordt geregeerd door mensen die dat wel doen. We zullen dit moeten veranderen als we gezamenlijk beginnen te evolueren naar gezondheid en harmonie.

medium.comComments

comments