Mainstream Media is tot in de kern corrupt

Mainstream Media is tot in de kern corrupt

26 juni 2020 0 Door Indignatie redactie

Bedrijfsmedia, ook wel bekend als Mainstream Media (MSM), is tot in de kern corrupt.

De Amerikaanse regering heeft een enorme speelruimte om dingen in feite goed te maken, vooral nu ze onder de beschermende paraplu van de National Defense Authorization Act (NDAA) opereert , maar dit heeft verslaggevers niet aangemoedigd bronnen te onderzoeken en bronnen te verdubbelen. Het is zeker niet genoeg om een ​​redelijk persoon te rechtvaardigen om te denken dat belangrijke nieuwsberichten van MSM juist zijn.

Dit is geen kleinigheid. Volgens het internationaal recht is veel van wat in het Westen als ‘nieuws’ wordt beschouwd, verboden . Het is gevaarlijk en het blijft de instemming van het volk creëren voor wat in wezen een voortdurende holocaust in het Midden-Oosten is.

Verslaggevers zouden “niet-gouvernementele organisaties” (NGO’s) moeten doorlichten in plaats van de berichten blindelings te accepteren en deze wereldwijd te versterken. Schrijver Vanessa Beeley, die lid is van de stuurgroep van Syria Solidarity Movement International, meldt dat deze NGO’s een “soft power complex” vormen dat dient om de imperiale hegemonie te bevorderen (in plaats van vrede en welvaart).

Een compilatie van deze twijfelachtige organisaties en individuen wordt geleverd door schrijver / fotograaf / journalist Eva Bartlett . Ze bevatten:

 • Avaaz
 • Amnesty International
 • Hand in hand voor Syrië
 • Human Rights Watch (HRW)
 • Ken Roth
 • Medicijnen Zonder Grenzen / Artsen Zonder Grenzen
 • Artsen voor mensenrechten (PHR)
 • Doel Inc.
 • “De Syrië-campagne”
 • Witte helmen / “Syrische burgerbescherming”
 • Syrisch Observatorium voor de Rechten van de Mens (SOHR)

Financieringsbronnen moeten worden onderzocht door diegenen die geïnteresseerd zijn in het melden van de waarheid.

Lees ook:  Trump gaat 'voor een paar dagen' naar het Walter Reed-ziekenhuis

We weten bijvoorbeeld dat het Amerikaanse congres USAID en zijn uitlopers financiert, waaronder de National Endowment for Democracy (NED) en het International Republican Institute (IRI) . Deze organisaties, die fronten zijn voor de CIA en dienen om regeringsveranderingen over de hele wereld door te voeren, zijn dus niet ‘niet-gouvernementeel’. Nauwkeuriger gezegd, ze vertegenwoordigen illegale buitenlandse interventies in de binnenlandse aangelegenheden van “gastlanden”, allemaal met het oog op het ondergeschikt maken van andere naties aan de vermeende Amerikaanse nationale belangen. Telkens wanneer een regering is “gerenoveerd “ , of er is een kleurenrevolutie die overgaat in open oorlogsvoering, staan ​​deze “NGO’s” in de schaduw die de chaos orkestreren . USAID, bijvoorbeeld, financiert de in diskrediet geraakte “Witte Helmen” in Syrië.

Ondertussen heeft de veroordeelde financiële crimineel George Soros $ 100 miljoen aan financiering voor HRW verstrekt . Wat betreft de vermeende “neutraliteit” van de groep, pleit HRW-baas Ken Roth voor bombardementen in Syrië, terwijl regisseur Tom Malinowski illegale uitleveringen van martelingen steunt.

Private Intelligence Agencies (PICS) maken ook deel uit van het “Soft Power Complex”. De SITE-inlichtingengroep van Rita Katz leverde bijvoorbeeld ISIS video’s en foto’s die allemaal voor massaconsumptie waren onthoofd, om percepties te ontwikkelen en haat te genereren als voorwendsel voor illegale invasies. (De ironie is rijk, aangezien ISIS “strategische activa” / bondgenoten van het Westen in Syrië zijn.)

Er is een recente video  verschenen die het gevaar illustreert dat inherent is aan het baseren van beleid en percepties op in diskrediet gebrachte bronnen. Een woordvoerder van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken maakte de zeer ernstige bewering dat Rusland ziekenhuizen in Syrië had gebombardeerd. Toen hem werd gevraagd naar de basis voor zijn bewering, verwees de woordvoerder naar persberichten, maatschappelijke organisaties en “operationele informatie”. Er zijn echter sterke aanwijzingen dat de informatie onjuist is.

Dit zijn geen onbeduidende leugens en verkeerde voorstellingen, aangezien valse informatie al een katalysator is geweest voor illegale invasies , en dat waarschijnlijk nog een keer zal doen.

MSM moet zichzelf opnieuw uitvinden en besluiten om te beginnen met het rapporteren van op feiten gebaseerde waarheid in plaats van oorlogszuchtige propaganda.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  'Het is een absoluut corrupt systeem': hoe EU-landbouwsubsidies worden misbruikt door oligarchen en populisten

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Zal COVID-19 de wereldorde veranderen?
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments