Islamgeleerde belooft: potentie van 100 mannen en “menstruatievrije vrouwen” in het paradijs

Islamgeleerde belooft: potentie van 100 mannen en “menstruatievrije vrouwen” in het paradijs

27 juni 2020 0 Door Indignatie redactie
0
()

De bekende strategieën van radicaal-islamitische wetenschappers om jonge islamitische mannen te rekruteren om de ongelovigen over de hele wereld te bestrijden, bloeien op.

Wie geeft les aan de “Ghaza Islamitische School” Islamitische geleerde Ahmad Khadoura legde op 8 mei van dit jaar uit in een verschijning op YouTube op de video van de inwoner van Gaza Ibn Baz Association, blijkbaar voor elke moslimman de meest gewilde levensomstandigheden in de moslim hierna, zoals memri.org wist ook hoe te rapporteren.

Gebrek aan jagers

Voor de “aandachtige” Europese luisteraar van Khadoura’s emotionele uitspraken, lijkt het bijna alsof jihad een flagrant “personeelsprobleem” heeft. Blijkbaar is er een gebrek aan volgzame jonge mannen die, met de belofte van 72 maagden aan de poort van het paradijs, niet langer bereid zijn het pad naar de dood te bewandelen. Van de kant van oorlogsstokers en radicale geleerden neem je je toevlucht tot bekende en zeer effectieve marketingstrategieën en mis je gewoon een upgrade naar het moslimparadijs (Janna).

“Upgrade” in het paradijs

Dat Allah alle maagden in het paradijs exclusief voor de gelovigen heeft geschapen, spreekt vanzelf aan het begin van de uitspraken van Khadoura, maar om voorbereid te zijn op toekomstige uitdagingen in de jihad en deze efficiënter te maken en om verschillende aspirant-zelfmoordterroristen en andere jagers tegen de ongelovigen te motiveren moet het idee van janna (islamitisch paradijs) nog aantrekkelijker worden gemaakt.

Potentie van 100 mannen

Volgens Khadoura is elke gelovige natuurlijk altijd alleen de man in de islam bedoeld, zodra je het paradijs binnengaat, de seksuele kracht van 100 mannen. Bovendien werd hij begroet door twee maagden die niet alleen mooi waren zoals robijnen en koralen, maar ook zeer melodieuze gezangen in hun repertoire hadden. Bovendien zouden deze huris (maagden) geen menstruatie, speeksel, slijm, urine of uitwerpselen hebben en geen kinderen baren.

Hoe praktisch gezien het ongestoorde genot van de islamitische man.

Zelfs degenen die tijdens hun leven obscene liedjes hadden gehoord en door hen waren verleid, konden zich niet voorstellen hoe geweldig het zingen van de maagden in het paradijs hiermee werd vergeleken, vervolgt Khadoura.

Zoals de profeet had beloofd, legt de islamitische geleerde aan het einde van zijn opmerkingen uit.

Je zou bijna geneigd zijn om in deze beloften, die voor de 21e eeuw zo absurd leken, bepaalde parallellen te zien met de beloften van het hiernamaals van de christelijke middeleeuwen en hun handel in aflaten. Gelukkig heeft de westerse wereld zich sindsdien ‘een beetje’ ontwikkeld.

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.
Lees ook:  Joden, witte schuld en de dood van de kerk van Engeland


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments