Soros-Hack – Documenten: Het doel van de elites is de politie en de bewakingsstaat steunt Black lives Matter met 33 miljoen

Soros-Hack – Documenten: Het doel van de elites is de politie en de bewakingsstaat steunt Black lives Matter met 33 miljoen

29 juni 2020 0 Door Indignatie redactie
0
()

De militarisering van de politie en de uitbreiding van de toezichtstaat hebben sinds 9/11 ongekende proporties aangenomen. De bevoegdheden van de veiligheidsautoriteiten werden enorm uitgebreid, de afschaffing van de burgerrechten werd voortgezet en het totale toezicht op internet en communicatie werd geperfectioneerd.

Uit gelekte documenten van George Soros ‘Open Society Foundation (OSF) blijkt nu dat het doel van OSF bij het financieren van de Black Live Matters-beweging in de Verenigde Staten is en is geweest om de politiestaat uit te breiden. Het document is getiteld Police Reform: How Advantage of the Crisis of the Moment and Drive Long-Term Institutional Change in Police-Community Practice (Police Reform: How to Use the Crisis of the Moment and Long-Term Institutional Change in Police Work in the Congregations) en toont nogmaals wiens geestkind deze fijne heer en ‘filantroop’ George Soros werkelijk is. De Breitbart-website:

In het document staat dat de programma’s van de US Foundation (USP) op zoek waren naar een manier om “dit moment” – de zogenaamde politiecrisis na grootschalige schietpartijen en racistische aanslagen – te gebruiken voor “één nationale beweging” voor één Politiehervorming “creëren”.

Zo staat er in het document van de bestuursvergadering:

De federale regering zoekt voor een aantal van haar initiatieven filantropische steun. Naast het zoeken naar ondersteuning bij de uitvoering van de aanbevelingen van de presidentiële taskforce, heeft het Witte Huis onlangs het Policing Data Initiative gelanceerd om te onderzoeken hoe gegevens en technologie het beste kunnen worden gebruikt om vertrouwen, taal en oplossingen op te bouwen die helpen Verbeter het gemeenschapsbeleid. Het ministerie van Justitie heeft onlangs de eerste zes steden geselecteerd die proeflocaties zullen worden voor het National Community Building Initiative en Community Justice, dat afgelopen najaar werd gelanceerd om de relatie tussen wetshandhavingsinstanties en gemeenschappen te helpen versterken hen kracht geven door strategieën te onderzoeken,

We krijgen een beter begrip van deze inspanningen door te bepalen hoe USP dit moment het beste kan gebruiken om een ​​nationale beweging te creëren. We hebben al een aantal voorbereidende gesprekken gevoerd met ongeveer een dozijn belangrijke belanghebbenden en zullen een onderzoek uitvoeren om de gebieden in kaart te brengen waar inspanningen worden geleverd om de hervorming van de politie te bevorderen, waaronder een beoordeling van ontslagen en hiaten, en dergelijke Samenwerkingsmogelijkheden. Als gevolg hiervan zullen we het netwerk inschakelen dat we hebben helpen oprichten, de Executive Alliance on Men and Boys of Color, dat nu veertig stichtingen omvat.

Het document stelt dat de Amerikaanse programma’s (USP) van de Foundations probeerden “dit moment” – dat wil zeggen de zogenaamde crisis in de politie na spraakmakende schietpartijen en beschuldigingen van racisme – te gebruiken om “een nationale beweging te creëren” voor politiehervorming.

Verklaart het document van de bestuursvergadering:

De federale regering zoekt voor een aantal van haar initiatieven filantropische steun. Naast het zoeken naar ondersteuning om de implementatie van de aanbevelingen van de presidentiële taskforce te bevorderen, heeft het Witte Huis onlangs het Policing Data Initiative gelanceerd om te onderzoeken hoe gegevens en technologie het beste kunnen worden gebruikt om vertrouwen, spraak en oplossingen op te bouwen om het gemeenschapsbeleid te verbeteren. Het ministerie van Justitie heeft onlangs de eerste zes steden geselecteerd die proeflocaties hosten voor het Nationaal Initiatief voor het opbouwen van gemeenschapsvertrouwen en -rechtvaardigheid, dat afgelopen najaar werd gelanceerd om de relatie tussen wetshandhaving en de gemeenschappen die zij dienen te helpen herstellen en versterken door strategieën te onderzoeken die bedoeld zijn om de procedurele rechtvaardigheid verbeteren, impliciete vooringenomenheid verminderen en raciale verzoening ondersteunen.

Lees ook:  Waarom Amerika's revolutie GEEN revolutie is. TEN MINSTE NOG NIET,…

We krijgen een beter begrip van deze inspanningen om te bepalen hoe USP dit moment het beste kan gebruiken om een ​​nationale beweging te creëren. We hebben al een reeks voorbereidende gesprekken gevoerd met ongeveer een dozijn belangrijke belanghebbenden en zullen een veldscan uitvoeren om de lopende werkzaamheden in kaart te brengen om de politiehervorming te bevorderen, met inbegrip van een beoordeling van de gedwongen ontslagen en lacunes in het werk en mogelijkheden voor samenwerking. Terwijl we doorgaan, zullen we het financieringsnetwerk inschakelen dat we hebben helpen oprichten, de Executive Alliance on Men and Boys of Color, dat nu veertig stichtingen omvat.

Een “nationale beweging” creëren zou niet goedkoop moeten zijn. Was dat misschien de reden waarom de Open Society Foundation de $ 33 miljoen ‘doneerde’ aan Black Live Matters?

Het document bevat ook een bespreking van hoe de staatstaakgroep 21st Century Policing, die incidenteel leden van Black Live Matters in het Witte Huis ontmoette, niet alleen van organisaties die door Soros worden ondersteund en die met de taskforce werken , maar ook dat Bryan Stevenson, een van de negen leden van deze taskforce, rechtstreeks zit in de commissie van het Amerikaanse programma van de Open Society.

Volgens andere gelekte documenten heeft het Open Society Institute in 1998 een vestiging in Baltimore opgericht als een ‘laboratorium voor sociale verandering’.

Kan men met deze achtergrondkennis nog steeds aannemen dat het puur toeval was dat er tijdens de Black Live Matters-campagne massaal geweld en rellen waren, vooral in Baltimore? En dat de leider van Black Live Matters DeRay Mckesson toevallig in Baltimore woont, in een huis dat eigendom is van een lid van het Open Society Institute (OSI) -comité?

Overigens noemt OSI specifiek Baltimore en Ferguson. Die twee steden die onder staatstoezicht kwamen te staan ​​na de enorme burgerlijke onrust als gevolg van politiegeweld.

De inspanningen van George Soros om de lokale en nationale politiecontrole uit handen van de politie te nemen en aan de regering van Washington over te dragen, lijken succesvol te zijn geweest. Sindsdien zijn meer dan 30 politiediensten onder staatstoezicht geplaatst, en de eisen van Obama (na het incident in Dallas, waar verschillende politieagenten werden doodgeschoten) voor meer staatscontrole en politietoezicht door Washington, pasten precies in dit plaatje.

Terwijl leden van Black Live Matters nog steeds ten onrechte geloven dat ze “zichzelf kunnen bevrijden uit de klauwen van de blanke politie” en dit doel kunnen blijven nastreven, hebben de mensen die betalen voor de manipulatie van de groep een heel ander doel voor ogen : de “sociale verandering”.

Uiteraard vormen de incidenten in de VS met politiegeweld of geweld van de kant van de demonstranten een ernstig probleem. Maar het gebruik van deze gebeurtenissen om gewelddadige burgerlijke onrust te veroorzaken en de centralisatie van de Amerikaanse politie te rechtvaardigen, legt de macht en controle slechts in handen van enkelen en leidt alleen maar tot verdere centralisatie van de macht.

Jarenlang hebben George Soros en zijn IGE-vrienden een plan nagestreefd dat steeds meer kristalliseert en steeds duidelijker naar voren komt. Geen wonder dat onze krachtige pers nauwelijks iets zegt over de Soros-hack. Degenen die dit nog steeds ontkennen en niet willen erkennen dat deze “filantropen” en hun “vrienden” zich niet om de mensen bekommeren, maar om hun eigen voordelen, moeten op de hoogte worden gebracht van het nieuwste boek van Friederike Beck The Secret Migration Agenda. Een echte eye-opener. Zeker in het geval van de boete Mr. Soros.

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.
Lees ook:  Een bedreiging voor een klokkenluider is een bedreiging voor ons allemaal


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments