“Brace Yourself” – Pastor Dana Coverstone toont wat er in de komende maanden komt, en zijn video verspreidt zich als een lopend vuurtje

“Brace Yourself” – Pastor Dana Coverstone toont wat er in de komende maanden komt, en zijn video verspreidt zich als een lopend vuurtje

30 juni 2020 0 Door Indignatie redactie

Wat Pastor Dana Coverstone is getoond over de toekomst van Amerika, maakt mensen echt wakker en bevestigt wat zoveel andere profetische stemmen door de jaren heen zijn vertoond. In Joël hoofdstuk 2 wordt ons beloofd dat de Heer zijn Geest in de laatste dagen zou uitstorten. In het bijzonder wordt ons beloofd dat er een uitstorting van dromen en visioenen zal zijn, en dat is precies wat we zien.

Op dit moment heeft iedereen het over de video van Pastor Dana . Het is viraal gegaan op Facebook en op YouTube, en eerder op de dag hadden veel mensen me er sterk toe aangespoord om het te bekijken.

Dus ik keek ernaar en ik kwam erg onder de indruk van Pastor Dana. Hij is heel nederig, hij is erg geloofwaardig en ik geloof dat hij op de juiste manier omgaat met wat de Heer hem heeft gegeven.

Alles wat hem in deze dromen werd getoond, sluit perfect aan bij wat de Heer andere profetische stemmen heeft laten zien, en de gebeurtenissen van de eerste droom die hij in december 2019 kreeg, zijn al uitgekomen.

Met dat in gedachten zou ik wat hem nog meer getoond werd heel serieus nemen.

Eerder vandaag heeft mijn vrouw de eerste 12 minuten en 42 seconden van deze video getranscribeerd, en terwijl je deze transcriptie leest, denk ik dat je zult zien waarom deze video zich als een lopend vuurtje verspreidt …


Dit is Dana Coverstone. Ik ben voorganger. Ik ben een echtgenoot, ik ben een vader. Ik ben een patriot. Ik hou van dit land.

Ik kan het eerste deel bevestigen van wat ik je ga vertellen, omdat ik het in december tegen een paar mannen in een gebedsgroep vertelde. 2e of derde week van december. Ik ga drie specifieke dromen delen die ik onlangs heb gehad. Terug naar december. Twee die ik deze week allebei heb gehad, zowel maandag als gisteravond (maandag- en dinsdagavond).

Ik geloof dat nummer één profetisch is. De eerste die ik heb gehad, is expliciet uitgekomen op basis van de gebeurtenissen van maart tot juni, de maand waarin we leven.

Ik beweer op geen enkele manier een profeet te zijn. Ik begrijp echter dat sommige dromen en visioenen van nature een profetische neiging hebben. Ik geloof echt dat ik dingen heb gezien. Dat is zowel relevant voor de eerste droom die ik had, als voor dingen die ik onlangs heb gezien. Dus je kunt nemen wat ik ga zeggen met een korrel zout, je kunt erover bidden, je kunt erover nadenken.

Maar ik denk dat ik een waarschuwing heb voor het land. Een waarschuwing voor landelijk Amerika. Een waarschuwing voor Amerika in het algemeen.

Dit is wat er is gebeurd:

In december werd ik wakker, ik had een droom. In die droom zag ik een kalender. Vanaf januari 2020.

Het werd omgedraaid. Ik zag januari, ik zag februari, ik zag maart. Toen maart opkwam, hield de hand het vast en ik zag het ding van de  vinger de maand maart onderstrepen, en drie keer tikken.

Dus onderstreep de maand maart drie keer .

Dus voor mij was het de nadruk, er gaat iets gebeuren in maart.

Toen zag ik  april, mei, juni. Toen juni kwam, onderstreepte de hand juni opnieuw en tikte er driemaal op.

Toen, in het visioen dat ik mensen zag marcheren, zag ik protesten. Ik zag mensen maskers dragen, ik zag lijnen naar ziekenhuizen gaan. Ik zag typische dokters met naalden of spuiten, ik zag mensen op ventilatoren Ik zag mensen die heel erg ziek, heel erg ziek waren. Ik zag krantenkoppen die duizenden mensen ziek maakten. Ik zag ambulances, gewoon over wegen vliegen, en toen zag ik steden in brand staan.

Ik zag gebouwen worden verbrand. Ik zag demonstranten met maskers. Ik zag mensen die hun vuisten in de lucht hadden, mensen die alleen maar tegen de wereld schreeuwden en boos schreeuwden. Ik zag gerechtsgebouwen, ik zag staatshuizen omringd. Ik zag mensen die boos waren op de wereld. Ik zag dat ik geweren met geweren specifiek in de lucht stak, zo vastgehouden (boven zijn hoofd zichtbaar) en ik zag barrières in steden.

Ik heb dit in mijn kerk aan verschillende mannen verteld en ik kan bevestigen wie die mannen waren en zij zullen bevestigen wat ik je vertel wat ik ze vertelde.

Ik zag absolute chaos en het andere dat ik zag waren gieren die over grote steden vlogen, niet alleen die die brandden, maar ik zag die over de steden vlogen, en ik zag rook opstijgen en ik zag ik zag mensen, bang dat ik mensen zag doodsbang zag ik mensen in hun huizen, kijkt naar de ramen, de karmozijnrode ramen met geweren in hun handen omdat het absolute angst was.

Toen hoorde ik de woorden.  “Zet je schrap. Zet je schrap”.

Dus sinds december hoor ik die woorden. ” Zet je schrap. Zet je schrap.”

Januari, februari kwam, het leek niet veel. Ik herinnerde de mannen aan de droom en toen, in maart, sloeg COVID-19 toe en begonnen de dingen te stoppen. Kerken werden gesloten, zaken werden gesloten, de economie werd gesloten.

Toen begonnen we de protesten te zien, beginnend in maart, in mei in Minneapolis en die dingen gingen door. Dus waar we zijn aan het einde van de voorverkiezingen hier in Kentucky. Nu is er sprake van meer shutdowns. Ik hoorde de gouverneur net praten over scholen die opengaan en dat soort dingen.

De dingen die ik in een droom, visioen in december, zag, zijn dezelfde dingen die ik sinds maart tot en met juni bijna dagelijks in het nieuws heb gezien.

Al die tijd bleef ik horen:  ‘zet je schrap, zet je schrap’.

Ik bracht tijd door in gebed, ik bracht tijd door in het woord – ik ben een voorganger.

En het is niet alleen mijn werk, het is iets dat ik graag doe. Ik hou van doen en ik ben erg geïnteresseerd in het nieuws over de hele wereld. Ik las dagelijks 40 kranten van over de hele wereld. Ik blijf op de hoogte van nieuws in andere delen van de naties, beter omdat soms … het moeilijk is om te weten wie ik kan vertrouwen. Ik krijg nieuws van over de hele wereld, over de hele wereld van zowel liberale als conservatieve bronnen. Ik lees heel goed en begrijp heel goed hoe naties werken, en ik reis nogal wat. Ik verzin deze dingen niet alleen, ik kan bevestigen wat ik heb gezegd.

Met dat in gedachten had ik op maandagavond weer een droom.

Het maakte me wakker uit mijn bed. Ik heb er aantekeningen over gemaakt. Ik heb een video van mezelf gemaakt, gewoon om het te onthouden.

Hier is wat ik zag.

Ik zag een kalender. Begin met de kalender. Terwijl ik dit had, was de kalender op, verscheen een witte figuur. Voor mij was het een vertegenwoordigende God de Heilige Geest, iets puurs, iets rechtvaardigs, iets waars, iets heiligs omdat er niets sinisters aan was. Niets slechts, maar  ik hoorde de stem zeggen: “deel twee, deel twee”.

Ik zag juni, ga, ik zag juli. Ik zag augustus, en toen zag ik september, en ik zag de vinger onder het woord september en ik vind het leuk om het te benadrukken en drie keer te tikken.

Toen zag ik oktober opkomen en toen zag ik november en toen werd het echt in de droom. Ik denk dat de intensiteit voor mij … toen ik wakker werd, was mijn hartslag ongeveer 180.

Dat was dus maandagavond en ik werd wakker en voelde me helemaal niet goed Ik was ‘s nachts wakker en voelde me niet goed.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Federale Reserve's laatste reddingsoperaties Meer bewijs dat er slechte tijden komen

Maar goed, …   Op het moment dat de vinger november drie keer onderstreepte in plaats van erop te tikken, zag ik een vuistbal omhoog en deze raakte de kalender.

En letterlijk explodeerde de kalender in de muur, de cijfers lijken alsof ze 3d waren en ze vielen overal.

Daar begon een wolk van chaos. Het volgende dat ik zag, was dat ik gewapende demonstranten zag. Ik zag vechten op straat, ik zag mensen elkaar beuken. Ik zag bedrijven hun deuren sluiten en hun mond houden.

Ik zag scholen sluiten. Ik zag schoolkamers met spinnenwebben erin en zoals dingen die van de muur vallen en posters … alsof er al maanden niemand in zat.

Ik zag banken. Bankgebouwen met het dak wordt verwijderd. Het leek bijna die ontvoering door buitenaardse wezens omdat er  geld door het dak vloog  in een soort van stofzuiger. Het klinkt een beetje vreemd, maar ik keek naar rijkdom en werd gewoon meegenomen. Ik zag politici in achterkamers die deals maakten met mensen. Mensen op de rug kloppen en lachen, glimlachen en grijnzen.

Ik zag monumenten. Ik zag Washington DC branden. Ik zag Washington DC opvlammen. Ik zag overal branden. Ik zag dat mensen werden opgepakt. Ik zag Chinese en Russische soldaten op de grond. De Russische soldaten vertelden de Chinese soldaten dat ze “deze mensen moesten ophalen” … “dit kwadrant moesten beveiligen” … “. beveilig dit gebied ”… Ik zag blauwhelmen van de VN. Ik zag militaire dingen plaatsvinden. Ik zag ook geen teken van president Trump. Ik zag geen teken van leiderschap in Washington DC.

De gieren die ik had gezien, waren als waterspuwers. Ze waren 10 voet van de grond…. 10 tot 15 voet van de grond. Ze vielen gewoon genadeloos mensen aan. Ik zag mensen zich verstoppen in hun huizen en garages. Ik zag kerken die verbrand werden, ik zag huizen die verbrand werden.

Ik zag absolute chaos. De vuistslag op november 2020 trok mijn aandacht. Toen hoorde ik de woorden weer. ‘Zet je schrap, zet je schrap. Zet je schrap.”

Dat is iets wat ik nu bijna, bijna zeven maanden heb gehoord. Beginnend … zodra we in juli zijn, duurt het zeven maanden.

Ik beweer niet dat ik een profeet ben. Ik beweer niet dat ik verkondig … gewoon … laten we eens kijken wat er gebeurt in november, … tot en met november en kijken of ik gelijk heb. Maar ik weet wanneer ik Gods stem hoor, ik weet het, ik weet hoe Gods stem voor mij klinkt. Ik weet wanneer Hij spreekt. Ik weet wanneer ik een droom had waarvan ik weet dat Hij het is. De dingen die ik zeg, ik zeg dit niet om mensen bang te maken, maar ik zeg dit om mensen te waarschuwen dat er behoorlijk sinistere dingen op de snoek komen, en niet alleen voor de verlorenen, maar ook voor Gods volk.

De tweede droom die  ik gisteravond had, … Het maakte me wakker.

In deze droom. We hebben net een werfverkoop gehouden om het team dat volgend jaar naar Ecuador gaat te helpen financieren.

We hadden een werfverkoop. Ik had onze secretaris gevraagd om daar wat kleingeld voor te krijgen voor die werfverkoop. Dus, in de droom die ik heb, loop ik naar de bank. Ik loop de bank in om wat kleingeld te halen. Op de deur staat dat er geen wisselgeld beschikbaar is.

Ik zag het bord en registreerde me in gedachten. Ik liep naar binnen en de president van de lokale bank stond op het loket. Ze regelde de zaken.

En ik zei, ik moet $ 10 in kwartalen krijgen voor werfverkoop en ze zei: het spijt me, maar de  Amerikaanse munt maakt geen valuta meer of maakt geen verandering meer … (zoals centen, stuivers, centen een kwart dollar),  “We zijn niet meer doen ”,

“Nou wat bedoel je”

Ze zei: “ze stopten ermee” 

Ik zei: “Wel, hoe kan ik $ 1,50 in rekening brengen voor wat dan ook?

Ze zei: “bereid u voor op hyperinflatie en reken slechts $ 2”

Vervolgens zei ze tegen mij in de droom …  Oh trouwens, snel daarna zullen de rekeningen van $ 1 en $ 5 volgen.

Toen hoorde ik die woorden.  “Zet je schrap. Zet je schrap. Zet je schrap.”

Ik heb deze dingen opgeschreven.

Ik ben nog nooit op video geweest en heb de dromen die ik had opgenomen en ik aarzelde om niet te doen wat ik in december had, maar alles wat ik in die droom in december zag, kwam uit tussen maart en juni toen ik in de droom was werd getoond maart tot en met juni.

Ik denk niet dat ik iemand een dienst zou bewijzen als ik niet laat zien wat ik zag in deze dromen en visioenen.

Ik denk dat we tussen september, oktober en november niet alleen een tweede enorme golf van Covid zullen zien.

We gaan belangrijke dingen zien bij de verkiezingen, …

We gaan grote chaos zien in ons land.

We gaan troepen zien in onze steden.

We gaan zien dat de protesten nog erger worden,

We gaan gebouwen zien verbranden.

We zullen zien wat alleen in dit land tot een burgeroorlog kan leiden.

En dus voor mijn vrienden die gelovigen zijn, … Ik ga gewoon laten zien wat ik denk dat je moet horen.

Allereerst moet u voedsel bereiden.

Zorg ervoor dat je alternatieve valuta hebt, zoals zilver of goud of wat dan ook.

Ik denk dat je een ruime voorraad wapens en munitie nodig hebt. Dat is niet alleen de tweede amendement-fan van mij die naar buiten komt, dat zijn de dingen die we zien. Ze hebben het over het oplichten van de politie. Dat betekent één ding … je staat op veel verschillende gebieden.

Ik geloof ook dat je moet bidden zoals je nog nooit eerder hebt gebeden.

Zorg ervoor dat je familie weet wat er aan de hand is, waar je een soort van communicatie tussen je familie hebt over of bepaalde dingen gebeuren als bepaalde dingen uitvallen.

Ik zeg niet: ga van de lijst af en ik heb nog nooit zoiets gezegd in mijn kerk. Ik heb gezegd dat ik denk dat dit kan gebeuren, maar ik heb nog nooit gedaan wat ik nu doe.

Ik zeg je dat tussen september en november van het komende jaar. En tegen de tijd dat we in november zijn en er niets is gebeurd … man, je belt me, bel me en zeg … je bent een absolute idioot en een dwaas om die dingen te zeggen.

Ga rechtdoor.

Ik realiseer me dat ik verantwoordelijk ben voor wat ik heb gesproken. Ik weet ook wat ik voel en ik ken de stem van de Heilige Geest genoeg om te weten wat ik heb gehoord.

Ik denk dat het gaat gebeuren. Wat ik in december hoorde, gebeurde tussen maart en juni.

– Vertaling eindigde om 12:42 in de video.


Een paar dagen nadat hij aanvankelijk zijn video had geplaatst, beschreef dominee Dana het overweldigende antwoord dat hij op die video op Facebook kreeg …

Lees ook:  China opgesloten in hybride oorlog met de VS.

dana

Dit is een van de belangrijkste video’s die ik in lange tijd heb gezien en ik moedig iedereen aan om het zo breed mogelijk te delen.

Ik geloof dat de reden waarom God Zijn volk nu zoveel dromen en visioenen geeft, is omdat Hij wil dat we alarm slaan. De tijd is kort en we hebben maar een beperkte hoeveelheid tijd om deze dingen met anderen te delen.Comments

comments