Een brief van een Arabier aan Amerikanen

Een brief van een Arabier aan Amerikanen

30 juni 2020 0 Door Indignatie redactie
0
()

Een Arabier schrijft een open brief aan Amerikanen over de toestand van hun democratie in aanloop naar de verkiezingen van 2020.

Beste Amerikanen,

Sta me toe je te verwelkomen in je gestage evolutie in onze wereld. Volgens uw leiders, democraten en republikeinen, bent u ofwel “lowlifes” of “betreurenswaardig”. Hierover bestaat een tweeledige overeenkomst. Dat is een heel goed begin. 

Waar ik vandaan kom, de Arabische wereld, zijn we verder gegaan. Lang geleden. We zijn niet betreurenswaardig. We zijn geen schurken. Onze huidige status is “verbruiksartikelen”. Ja, het ultieme niveau van evolutie, net voordat je het nirvana binnengaat.

Onlangs werd in Libië een nieuw voorbeeld van onze uitgaven ontdekt in een paar massagraven , vrijgevigheid van veldmaarschalk Khalifa Haftar en zijn militaire supporters in humanistisch Frankrijk, totalitair Rusland en ‘democratisch’ Egypte. Haftar wordt natuurlijk gefinancierd door de gebruikelijke geldautomaten, Saoedi-Arabië en de VAE, die enorme capaciteiten hebben om elk bloedbad overal en altijd te subsidiëren. 

Dus mijn betreurenswaardige, lowlife Amerikaanse vrienden, je bent oké. Voor nu. Als je geduldig genoeg bent, word je misschien net als wij beloond met de mogelijkheid om heersers te hebben die je niet om de vier jaar lastig vallen om op te staan ​​en, nou ja, te stemmen! Niet dat het er echt toe doet. De mensen in die geweldige “democratische” instelling die uw grondwet heeft gecreëerd, het “kiescollege”, hebben uw stem niet echt nodig. Ze zetten gewoon de gast in die ze leuk vinden, ongeacht op wie de meesten van jullie stemmen. Weet je nog 2000? Gebeurde opnieuw in 2016. Misschien ook eerder. Ik kan niet de moeite nemen om het te controleren. Maakt eigenlijk niet uit.

Laat het Kiescollege het dus niet nog een keer doen. Evolueren. Blijf de bocht voor. Zorg dat je een president voor het leven krijgt. Men maakt zich al op. We zijn Arabieren. We kunnen je laten zien hoe het werkt. Zodra uw evolutie is voltooid, bereikt u onze status. Je zult niet langer betreurenswaardig of slecht leven zijn. Je wordt vervangbaar, zoals wij. We zullen echte broeders zijn. Hand in hand zullen we naar het nirwana lopen. 

Voor de duidelijkheid, wij, in het land van de Arabische nachten, zijn hierover experts. We hebben een stel veldmaarschalken. En het goede is dat deze veldmaarschalken geen oorlogen hoeven te hebben gewonnen of er zelfs maar één hebben meegemaakt. De veldmaarschalk Haftar van Libië heeft nooit een gevecht gewonnen. Hij werd zelfs gevangengenomen en vernederd in Tsjaad. Liep weg naar Virginia. Ja, jouw Virginia. Ik werd een van jullie. Beloofde zijn trouw aan The Star-Spangled Banner en kwam toen terug om te proberen een militaire junta in Libië te herstellen in opdracht van liberté-égalité-fraternité France et. al. Hij faalde. Opnieuw. Niemand kent zijn huidige verblijfplaats. Sommigen zeggen dat veldmaarschalk Abdel Fattah al-Sisi hem in “beschermende” bewaring heeft gesteld. Ik denk dat hij waarschijnlijk terug is in Virginia, daar advies geeft en je helpt evolueren.

Lees ook:  Meer dan 70 miljoen Amerikanen zijn tot nu toe opgesloten, en dit is nog maar het begin ...

Dan hebben we de Egyptische veldmaarschalk Sisi. Hij zag nooit actie in zijn leven. Tenzij je natuurlijk het bloedbad in Caïro telt dat hem aan de macht heeft gebracht. Dat is veel actie. Dat was Sisi’s route naar het veldmaarschalk. Met een beetje geluk kan je huidige grote leider ook veldmaarschalk worden.

En natuurlijk is er de veldmaarschalk van Jemen, Ali Abdulla Saleh. Wel, hij zag tenminste veel actie. Dit alles natuurlijk in Jemen, zodat niemand hem kwijt kan. Het plan werkte niet. Hij werd geslagen. Zegen zijn ziel. Hij werd opgevolgd door veldmaarschalk Abd-Rabbu Mansour Hadi, die daadwerkelijk enige buitenlandse actie zag. Vanuit zijn ballingschapspaleis in Wahabistan speelt hij momenteel de internationaal erkende president van Jemen. Omdat hij niet naar Jemen kan komen. Geen enkele Jemenitische burger wil hem. Zo kreeg hij internationaal erkenning.

Ziet u hoe die zwendel werkt? Hoe dan ook, op een dag in maart 2015 maakten ze hem wakker van zijn vorstelijke middagsiësta en brachten hem naar het commando- en controlecentrum in Riyadh voor een foto, zittend voor een aantal schermen waarop buitenlandse raketten te zien waren die Jemenitische buurten bereikten. Dus nam hij deel aan een echte actie. Dus ten minste één internationaal erkende veldmaarschalkpresident zag internationale actie. We hebben geweldige veldmaarschalken, vind je niet? 

Mijn beste Amerikaanse vrienden, je kunt dit doen. Je hebt veldmaarschalken. Ik weet het zeker. Al die oorlogen over de hele wereld. Je moet een stel veldmaarschalken hebben. Het maakt niet uit dat zij en hun biljoen dollar oorlogsmachine geen oorlog in levend geheugen hebben gewonnen. Niet in Vietnam of Afghanistan of Irak of een van de vele biljoenen dollars die ze vochten waarin arme Amerikaanse kinderen werden gestuurd om te sterven, om een ​​aantal meedogenloze buitenlandse despoten te beschermen en tegelijkertijd de Amerikaanse oorlogshandelaren van bedrijven te verrijken. Doe dat allemaal niet. Geen kwaliteitscontrole nodig. Het belangrijkste is dat je veldmaarschalken hebt, en die zijn meestal erg capabel als het gaat om het besparen van de kosten van onnodige verkiezingen. Ik weet. Het werkt. Ik ben een Arabier. Daar hebben wij de expertise voor. Geloof me. 

Allereerst: u doet het goed. Je hebt de status van deplorables en lowlifes bereikt. Uw leiders aan beide kanten getuigen daarvan. Dat is een hele prestatie. Expendables is nu binnen handbereik. Wees geduldig, tolerant en stil. Schud niet. Protesten en onrust leiden af ​​van het evolutieproces. Vergeet niet dat mensen hard werken om het proces te versnellen. Als je geluk hebt, is de verkiezing van 2016 de laatste keer dat iemand je echt lastig zal vallen. Blijf betrokken. 

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.
Lees ook:  Sinaasappels


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments