Nieuwe golf van migratie doemt op – de stroom migranten komt weer op gang

Nieuwe golf van migratie doemt op – de stroom migranten komt weer op gang

30 juni 2020 0 Door Indignatie redactie
0
()

Het EU-grensbeschermingsagentschap FRONTEX heeft met een beklijvende waarschuwing uitgesproken: een nieuwe migratiegolf naar Europa komt eraan. Het aantal illegale binnenkomsten en het nieuw oplaaiende conflict aan de Turks-Griekse grens geven een voorproefje. Met de bijna Europa-brede grensopening van vandaag komt de stroom migranten weer op gang. Het Corona-virus zou aanleiding zijn om het vorige immigratiebeleid te herzien. Het gezondheidsaspect is nu ook cruciaal voor kwesties als betaalbaarheid, integratie en veiligheid. In plaats daarvan waarschuwt de Duitsland voor vakantiegangers. Lees er meer over in mijn huidige column.

De grenzen van Duitsland zijn open. Drie maanden nadat het grotendeels gesloten was – virologen bekritiseerden het destijds als te laat – kwam het toeristenverkeer weer vrij. Bijna alle Europese landen beëindigden hun grenscontroles op 15 juni. Sommige Oost-Europese landen waren al eerder overgestoken. Het is sinds de immigratiegolven in 2015 en 2016 bekend dat het woord zich snel verspreidde naar de meest afgelegen uithoeken van Afrika en naar de meest afgelegen dorpen in het Midden-Oosten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Border Protection Agency van de Europese Unie FRONTEX weer groeitmeldt degenen die vooral door het oostelijke Middellandse Zeegebied trekken om het sombere bestaan ​​in hun thuisland achter zich te laten en hun geluk te zoeken in het “gouden Europa”. Deze immigranten worden in het politieke jargon ‘vluchtelingen’ genoemd. Tijdens de Corona-maatregelen was hun aantal aanzienlijk afgenomen, en daarmee ook dat van illegale immigranten. Desalniettemin registreerde FRONTEX in de eerste vijf maanden van het jaar nog steeds 31.600 illegale overtochten aan de buitengrenzen van de EU – slechts 6% minder dan in dezelfde periode vorig jaar. De tussentijdse afname moet snel worden gecompenseerd. Met de gevreesdeDe verspreiding van Corona op het Afrikaanse continent, dat tot dusver relatief licht is getroffen, zal zeer binnenkort weer naar Europa verhuizen. In het Midden-Oosten, waar het virus al heftig woedt, zou de heropende kans om naar Europa te komen er als een magneet uit moeten zien.

Wie zich om economische redenen in Duitsland wil vestigen, blijft een goed uitgeruste verzorgingsstaat vinden

Het past die federale minister van Binnenlandse Zaken Seehofer op zondag van bijna 200.000 afwijzingenmeldde dat men zich in de drie maanden van de Duitse grenssluitingen had geregistreerd. Het nummer geeft een indruk van de omvang van illegale immigratie in normale tijden. In feite lijkt het niet overdreven om uit te gaan van een jaarlijkse toestroom van illegale immigranten in opdracht van de stad Frankfurt met haar ongeveer 750.000 inwoners. Natuurlijk wordt slechts een deel van deze illegale grensovergangen verklaard door de gelukkige ridders uit de klassieke “vluchtelingenlanden”. Oost-Europese bendes spelen een essentiële rol bij de illegale immigratie, die na het werk verdwijnt. Dit maakt het vanaf nu ook gemakkelijker voor hen. Degenen die zich voornamelijk om economische redenen in Duitsland willen vestigen zal ondanks alle Corona-schulden een goed uitgeruste verzorgingsstaat blijven vinden. Dit zal in de toekomst des te meer nodig zijn, aangezien het vandaag al te voorzien is dat zelfs voor degenen die bereid zijn om op eigen benen te staan, het bijbehorende banenaanbod in de nabije toekomst niet meer zal bestaan. Uiterlijk komend jaar zien we een significante stijging van de werkloosheid en een forse toename van asielzoekers die, eenmaal erkend, direct hun weg zullen vinden naar staatssteun. Het is een vanzelfsprekendheid dat mensen uit landen met een gebrek aan staatsorde en een slecht uitgerust gezondheidssysteem het virus ook naar Duitsland dragen. dat zelfs voor diegenen die op eigen benen willen staan, de bijbehorende jobaanbieding in de voorzienbare toekomst niet meer zal bestaan. Uiterlijk komend jaar zien we een significante stijging van de werkloosheid en een forse toename van asielzoekers die, eenmaal erkend, direct hun weg zullen vinden naar staatssteun. Het is een vanzelfsprekendheid dat mensen uit landen met een gebrek aan staatsorde en een slecht uitgerust gezondheidssysteem het virus ook naar Duitsland dragen. dat zelfs voor diegenen die op eigen benen willen staan, de bijbehorende jobaanbieding in de voorzienbare toekomst niet meer zal bestaan. Uiterlijk komend jaar zien we een significante stijging van de werkloosheid en een forse toename van asielzoekers die, eenmaal erkend, direct hun weg zullen vinden naar staatssteun. Het is een vanzelfsprekendheid dat mensen uit landen met een gebrek aan staatsorde en een slecht uitgerust gezondheidssysteem het virus ook naar Duitsland dragen. die, zodra ze zijn erkend, rechtstreeks hun weg vinden naar staatssteun. Het is een vanzelfsprekendheid dat mensen uit landen met een gebrek aan staatsorde en een slecht uitgerust gezondheidssysteem het virus ook naar Duitsland dragen. die, zodra ze zijn erkend, rechtstreeks hun weg vinden naar staatssteun. Het is een vanzelfsprekendheid dat mensen uit landen met een gebrek aan staatsorde en een slecht uitgerust gezondheidssysteem het virus ook naar Duitsland dragen.

Lees ook:  De kracht die de vrijheid beëindigt, die liegt

Niemand lijkt hardop te willen nadenken of de pandemie ook nieuwe wettelijke voorschriften voor immigratie vereist

Kanselier Braun waarschuwt niet voor niets voor het gevaar van een nieuwe golf van infecties. Het feit dat hij echter alleen verwijst naar Duitse terugkerende reizigers die het virus met zich meebrengen van vakantie en geen woord zegt over het feit dat een verdere intensivering ook op handen is als gevolg van immigratie uit de bestaande corona-hotspots, toont aan hoe weinig politici bereid zijn om onaangename waarheden spreken. Ze kan rekenen op de steun van journalisten die geen woord zouden zeggen over de gezondheids- en veiligheidsrisico’s van ongecontroleerde immigratie. Hoewel er dringend een sociale heroverweging wordt geëist en erop wordt aangedrongen dat de dingen niet naar Corona kunnen gaan zoals voorheen, wordt één gebied weggelaten. Na Corona wil niemand een asielbeleid opschudden dat uiteindelijk bijna iedereen het verblijfsrecht geeft. Een virus, die dient als rechtvaardiging voor elke hoofdstand in klimaat-, milieu-, gezondheids-, sociaal en fiscaal beleid, die zelfs wordt gebruikt om verkiezingen uit te stellen en de beperking van parlementaire rechten te rechtvaardigen, is niet goed genoeg om Lijn de asielpraktijk opnieuw uit. Terwijl in zeer korte tijd verreikende besluiten in wetten worden omgezet, lijkt niemand hardop te willen nadenken of de pandemie ook nieuwe immigratieregels vereist. Corona scheurde het masker van de gezichten van veel ideologen. Een van de ontnuchterende lessen uit de crisis is dat zelfs de grootste bedreiging voor de gezondheid in 100 jaar niets heeft gedaan aan de fetisj van de ongereguleerde nederzetting. het uitstel van verkiezingen te rechtvaardigen en de beperking van de parlementaire rechten te rechtvaardigen, is niet goed genoeg om de asielpraktijken op één lijn te brengen. Terwijl in zeer korte tijd verreikende besluiten in wetten worden omgezet, lijkt niemand hardop te willen nadenken of de pandemie ook nieuwe immigratieregels vereist. Corona scheurde het masker van de gezichten van veel ideologen. Een van de ontnuchterende lessen uit de crisis is dat zelfs de grootste bedreiging voor de gezondheid in 100 jaar niets heeft gedaan aan de fetisj van de ongereguleerde nederzetting. het uitstel van verkiezingen te rechtvaardigen en de beperking van de parlementaire rechten te rechtvaardigen, is niet goed genoeg om de asielpraktijken op één lijn te brengen. Terwijl in zeer korte tijd verreikende besluiten in wetten worden omgezet, lijkt niemand hardop te willen nadenken of de pandemie ook geen nieuwe immigratieregels vereist. Corona scheurde het masker van de gezichten van veel ideologen. Een van de ontnuchterende lessen uit de crisis is dat zelfs de grootste bedreiging voor de gezondheid in 100 jaar niets heeft gedaan aan de fetisj van de ongereguleerde nederzetting. niemand lijkt hardop te willen nadenken of de pandemie ook nieuwe immigratieregels vereist. Corona scheurde het masker van de gezichten van veel ideologen. Een van de ontnuchterende lessen uit de crisis is dat zelfs de grootste bedreiging voor de gezondheid in 100 jaar niets heeft gedaan aan de fetisj van de ongereguleerde nederzetting. niemand lijkt hardop te willen nadenken of de pandemie ook nieuwe immigratieregels vereist. Corona scheurde het masker van de gezichten van veel ideologen. Een van de ontnuchterende lessen uit de crisis is dat zelfs de grootste bedreiging voor de gezondheid in 100 jaar niets heeft gedaan aan de fetisj van de ongereguleerde nederzetting.

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.
Lees ook:  Noordpoolstrategie maakt duidelijk dat de VS de regio als 'Amerikaans vaderland' beschouwen


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments