IK BEN HET SPUUGZAT!

IK BEN HET SPUUGZAT!

1 juli 2020 0 Door Indignatie redactie

Vroeger hadden we Nederland 1 en Nederland 2. We hadden 2 netten en dat maakte alles lekker overzichtelijk. Misschien was het allemaal iets saaier en oubolliger, maar we werden niet avond aan avond doodgegooid met do-gooders als Bridget Maasland, Ajouad El Miloudi, Tim Den Besten, Aran Bade, Luc Ikink, Ferry Doedens, Soundos El Ahmadi, Kees Tol, Ruben vd Meer, Sanne Wallis de Vries, Fred van Leer, Ryanne van Dorst, Tijl Beckand, Jandino Asporaat, Natasja Froger en Jörgen Raymann. Als ik deze namen zo teruglees kan ik maar tot 1 conclusie komen: iedere non valeur kan tegenwoordig op tv komen.

Vroeger moesten mensen bij de televisie beschikken over kwaliteiten. Zomaar een paar namen uit het verleden. Mies Bouwman, Willem Duys, John Kraaijkamp sr, Koos Postema, Sonja Barend, Ria Bremer, Toon Hermans, meester GBJ Hiltermann, Jos Brink, Berend Boudewijn, Wim Sonneveld en Henny Huisman. Stuk voor stuk klasbakken en mensen met een eigen persoonlijkheid. Kwaliteit is tegenwoordig bijna een scheldwoord. Vandaag de dag moet je vooral politiek correct zijn. Dan scoor je en dan ben je al met 1 been binnen. Mensen met een afwijkende mening worden niet geaccepteerd en binnen no time op een zijspoor gezet.

Hoeveel procent van de bekende Nederlanders durven ervoor uit te komen dat ze de huidige ontwikkelingen op het gebied van de multiculturalisering spuugzat zijn? Gerard Joling zegt het, Marga Bult zegt het, Robert Jensen zegt het, Catharine Keyl zegt het, Haye vd Heyden zegt het, Wierd Duk zegt het, Jan Dijkgraaf zegt het, Arthur van Amerongen zegt het. Om Gerard Joling kan men niet heen. Die is en blijft populair. No matter what. De rest wordt doodgezwegen of krijgen mondjesmaat de ruimte. Zelfs notoire splijtzwammen als Sylvana Simons, Sunny Bergman en dat schorem van DENK krijgen meer zendtijd. Ik zou me de ogen uit mijn kop schamen als tv baas.

Lees ook:  Pensioenen 2020: weer geen indexatie: dan maar eigen huis opeten

Dag in dag uit een podium bieden aan constant dezelfde kritiekloze en wegkijkende linkse domoren. Mensen die de ellende van de islamisering en afrikanisering bagatelliseren. Het probleem zelfs ontkennen en elitair weglachen. Hun mening is de enige juiste en zij hebben het alleenrecht op de waarheid. Die klootzakken begrijpen 1 ding niet. De vorige generaties keurige blanke mensen hebben ervoor gezorgd dat zij hier in vrijheid kunnen leven. Dat zijn dezelfde generaties die voor hun en ons sociale vangnet hebben gezorgd. Beseffen die Vollidioten nou niet dat ze de vrijheid en zekerheid van hun kinderen op het spel zetten. Dat ze hun voorouders een mes in de rug steken. Verraders! IK BEN H!ET SPUUGZAT!

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

Comments

comments