De Groeiende Politie Unie-Witte Supremacistische Alliantie

De Groeiende Politie Unie-Witte Supremacistische Alliantie

2 juli 2020 0 Door Indignatie redactie

Binnen de Amerikaanse arbeidersbeweging bestaat er een extreemrechts Trojaans paard dat erop gericht is het politiegeweld en de moord op gekleurde mensen te bestendigen en zich te verzetten tegen alle pogingen tot politiehervorming, inclusief strafrechtelijke vervolging van politieagenten die moedwillige moorddaden en andere vormen van misdaad plegen. van fysiek geweld. Het Trojaanse paard is de “blauwe lijn” van de politie-unie, waarvan de corruptie aan het licht komt in een aantal jurisdicties na de moord op de politie van George Floyd, een Afro-Amerikaan, in Minneapolis, een daad die massale protesten veroorzaakte rond de Verenigde Staten en de wereld.

Het hoogtepunt van de politiebonden is de International Union of Police Associations (IUPA), met het hoofdkantoor in Sarasota, Florida. De IUPA, vermomd als liefdadigheidsorganisatie, is allesbehalve ‘liefdadigheid’. De belastingcategorie van IUPA definieert de groep als een “arbeids-, land- of tuinbouworganisatie die tot doel moet hebben de omstandigheden te verbeteren van degenen die zich bezighouden met arbeid, landbouw of tuinbouw, waaronder lobbyen.”

De IUPA, die Donald Trump in september 2019 voor herverkiezing heeft bekrachtigd, is niets meer dan een politieke rechtse organisatie die de Democratische Partij en democratische ambtsdragers en kandidaten omschrijft als ‘antipolitie’ en ‘antiwetshandhaving’. dat is een canard die is ontworpen om de donaties van andere rechtse Republikeinse organisaties en individuen in de Verenigde Staten te vergroten. IUPA heeft zich bij de Broederlijke Orde van Politie aangesloten bij de goedkeuring van Trump in 2016 en 2020. In tegenstelling tot de Broederlijke Orde van Politie, die grotendeels wordt gefinancierd door vakbondsrechten, zijn de meeste bijdragen van IUPA afkomstig van dubieuze fondsenwervers voor telefonische werving.

Trump heeft de goedkeuring van de IUPA teruggegeven door zijn nationale veiligheidsadviseur, Robert O’Brien, met een eerlijk gezicht op CNN te laten verklaren: ‘Ik denk niet dat er systemisch racisme is. Ik denk dat 99,9 procent van onze wetshandhavers geweldige Amerikanen zijn. ‘ Zoals altijd met statistieken en de Trump-administratie, bewijst eenvoudige wiskunde O’Brien heel erg verkeerd. Statistieken tonen aan dat het percentage Amerikaanse politieagenten dat verband houdt met systemisch racisme ten minste 20 procent bedraagt.

In een rapport uit 2006 getiteld “White Supremacist Infiltration of Law Enforcement,” concludeerde de FBI dat er een gezamenlijke inspanning was van blanke supremacistische groepen om wetshandhavingsgemeenschappen te infiltreren of wetshandhavers te werven. ” In een ander rapport uit 2015 onthulde de FBI dat “militie-extremisten, blanke supremacistische extremisten en soevereine burger-extremisten vaak actieve banden met wetshandhavers hebben geïdentificeerd”. Onder de regering-Trump is de situatie met de blanke supremacistische infiltratie van de politie sterk verslechterd.

De IUPA loopt voorop bij het tegengaan van politiewetgeving en edicten op nationaal, staats-, provinciaal en gemeentelijk niveau. In veel opzichten handelen de IUPA en haar samenstellende lidverenigingen en vakbonden afpersende shakedown-artiesten en bedreigen ze regeringsfunctionarissen die proberen problematische politiediensten te hervormen met politieke vergelding.

Volgens haar belastingaangiften heeft de IUPA het aantal wetshandhavers het vertegenwoordigt verkeerd. De vakbondsvereniging heeft vertegenwoordiging voor meer dan 100.000 politieagenten opgeëist, maar het werkelijke aantal is 19.200. Als liefdadigheidsinstelling kreeg de IUPA, die ook zaken doet onder de namen “Police Officers Support Association” en “National Emergency Responders Coalition”, een D minus rating van het Better Business Bureau en de “Tampa Bay Times” noemde de politieorganisatie als een van de slechtst gerunde goede doelen in de Verenigde Staten.

Het leiderschap van de vakbond, werkend vanuit hun eigen gebouw in het centrum van Sarasota, bestaat uit een ‘internationale vakbondsvoorzitter’, een ‘internationale vakbondsondervoorzitter’ en een ‘internationale secretaris-penningmeester’. De IUPA-president, een gepensioneerde rechercheur bij de Defiance, Ohio Police Department, vervult zijn huidige functie sinds 1995 en is sinds IUPA-functionaris sinds 1988. De IUPA-vice-president is gepensioneerd bij de Amerikaanse luchtmachtveiligheidspolitie en de politie van Milwaukee . Niets reeks meer van een “good old boys” politie-netwerk dan de IUPA. Het IUPA-gebouw in Sarasota herbergt verschillende frontorganisaties die ook telefonische fondsenwerving oplichting uitvoeren. Deze groepen hebben namen als de Fairfax Deputy Sheriff’s Coalition, de US Secret Service Uniformed Division Officers Association, het Institute for Police Research,

Het is geen verrassing dat voor twee van de politieafdelingen waar de IUPA-leiding ooit heeft gediend – Defiance en Milwaukee – de politie recentelijk eerst “shoot first and ask later” heeft gesteld. Soms zijn het wetshandhavers die aan de ontvangende kant staan ​​van moedwillig politiegeweld. Bijvoorbeeld een luchtmachtbasis Travis, luchtpolitieagent in Californië, Staff Sgt. Steven Carrillo, werd gearresteerd tijdens de recente burgeroorlog in de Verenigde Staten voor het neerschieten en vermoorden van twee wetshandhavers, een federale bewaker buiten het Ronald V. Dellums Federal Building in Oakland en een afgevaardigde van de sheriff van Santa Cruz County. Carillo, die werd geïdentificeerd als lid van de extreemrechtse terroristische organisatie “Boogaloo Bois”, verwondde ook vijf andere wetshandhavers bij zijn moordpartij. De Carillo-zaak wees op blanke supremacistische infiltratie van zowel het leger als de wetshandhaving. In plaats van hun rijen blanke supremacistische politieagenten te zuiveren, verschuilen de IUPA en andere politiebonden zich achter hun ‘blauwe muur’ van stilte en wederzijdse bescherming.

Als onderdeel van de AFL-CIO, de grootste arbeid Amerikaanse vakbond, heeft de nationale vakbond eisen geconfronteerd uit andere lid Unie, met name die met een groot aantal van de Afro-Amerikaanse en Latijns-Amerikaanse arbeiders, de IUPA verdrijven van de AFL- CIO. De “Laat de Cops” campagne geïntensiveerd nadat de politie moorden van de Afro-Amerikanen in Minneapolis en Louisville, Kentucky. Een groep van progressieve arbeid activisten, de Action Network, heeft geëist dat de AFL-CIO verdrijven IUPA. In een recente verklaring beweerde The Action Network: “Sinds hun vroegste dagen heeft de politie in de Verenigde Staten stakende arbeiders onderdrukt, gemarginaliseerde gemarginaliseerde gemeenschappen, en vochten tegen een reeks inspanningen om een ​​rechtvaardiger samenleving te creëren … De materiële belangen van de politie zoals die momenteel in de Verenigde Staten bestaan, staan ​​haaks op de waarden van onze arbeidersbeweging. . . In het hele land zijn de politiebonden tegen de bredere doelstellingen van de arbeidersbeweging. Schandalig, is Donald Trump onderschreven door twee grootste politie vakbonden van het land: de niet-gelieerde Broederlijke Orde van de politie en de AFL-CIO aangesloten IUPA. In Minnesota – de plaats van de moord op George Floyd – heeft de president van de politie van Minneapolis, Bob Kroll, tientallen interne onderzoeken en een reeks opruiende verklaringen verzameld. ‘ De vakbond van Kroll, zoals die van New York City en Louisville, is onafhankelijk van zowel de IUPA als de Broederlijke Orde van Politie. politiebonden zijn tegen de bredere doelstellingen van de arbeidersbeweging. Schandalig, is Donald Trump onderschreven door twee grootste politie vakbonden van het land: de niet-gelieerde Broederlijke Orde van de politie en de AFL-CIO aangesloten IUPA. In Minnesota – de plaats van de moord op George Floyd – heeft de president van de politie van Minneapolis, Bob Kroll, tientallen interne onderzoeken en een reeks opruiende verklaringen verzameld. ‘ De vakbond van Kroll, zoals die van New York City en Louisville, is onafhankelijk van zowel de IUPA als de Broederlijke Orde van Politie. politiebonden zijn tegen de bredere doelstellingen van de arbeidersbeweging. Schandalig, is Donald Trump onderschreven door twee grootste politie vakbonden van het land: de niet-gelieerde Broederlijke Orde van de politie en de AFL-CIO aangesloten IUPA. In Minnesota – de plaats van de moord op George Floyd – heeft president van de politie van Minneapolis, Bob Kroll, tientallen interne onderzoeken en een reeks opruiende verklaringen verzameld. ‘ De vakbond van Kroll, zoals die van New York City en Louisville, is onafhankelijk van zowel de IUPA als de Broederlijke Orde van Politie. In Minnesota – de plaats van de moord op George Floyd – heeft de president van de politie van Minneapolis, Bob Kroll, tientallen interne onderzoeken en een reeks opruiende verklaringen verzameld. ‘ De vakbond van Kroll, zoals die van New York City en Louisville, is onafhankelijk van zowel de IUPA als de Broederlijke Orde van Politie. In Minnesota – de plaats van de moord op George Floyd – heeft de president van de politie van Minneapolis, Bob Kroll, tientallen interne onderzoeken en een reeks opruiende verklaringen verzameld. ‘ De vakbond van Kroll, zoals die van New York City en Louisville, is onafhankelijk van zowel de IUPA als de Broederlijke Orde van Politie.

Lees ook:  Wilders lanceert nieuw PVV-spotje met keiharde aanval op premier: ‘We hebben een Rutte-probleem!’

Het is al openlijk pro-Trump wetshandhavers zoals Kroll en voormalig Maricopa, Arizona Sheriff Joe Arpaio die in de voorhoede van de brutale onderdrukking van minderheden en het is geweest (die na zijn federale veroordeling op minachting van de rechtbank een Trump presidentieel pardon ontvangen) individuen, gelijk die de IUPA, Broederlijke Orde van de politie, en de politie Benevolent Verenigingen hebben geprobeerd om alle politieagenten te beschermen onder het mom van “vakbond” waarborgen. Samen met hen om de solidariteit van de “blauwe muur” te verzekeren, zijn politiebonden die deel uitmaken van de International Brotherhood of Police Organizations / National Association of Government workers en de Teamsters. In werkelijkheid,

Corrupte politiebonden hebben ook bijgedragen aan het tot stand brengen van contacten tussen de ergste delinquenten van de burgerrechten en de mensenrechten en verschillende blanke supremacistische organisaties, waaronder velen die zich bezighielden met brandstichting, plundering en vandalisme tijdens de recente Black Lives Matter-protesten in de Verenigde Staten. .

Uit een onderzoek onder bepaalde samenstellende IUPA en andere politiebonden, waaronder de Broederlijke Orde van Politie, blijkt dat veel van de politiediensten die zij vertegenwoordigen problemen hebben gehad met racistische politieagenten en werknemers, waarvan sommige banden hebben met blanke supremacisten en andere extreemrechtse groepen. Deze omvatten IUPA-inwoners in Bel Air, Maryland; Fairfax County, Virginia; Indianapolis, Indiana; Sussex County, New Jersey; Philadelphia, Pennsylvania; Orlando, Florida; Orange County, Florida; Anne Arundel County, Maryland; Boca Raton, Florida; en Salt Lake City, Utah. In de afgelopen decennia zijn er schandalen geweest waarbij racistische wetshandhavers betrokken waren in afdelingen variërend van het Los Angeles County Sheriff’s Office en het Los Angeles Police Department tot Cleveland, Ohio en het Williamson County, Texas Sheriff’s Office.

Bij verschillende politiediensten die zijn geplaagd door blanke supremacisten en neonazistische medewerkers, is er ook een zeer bizarre link met Israël geweest. Veel problematische politie-afdelingen in de Verenigde Staten, waaronder die van Minneapolis; Atlanta; Orlando; Baltimore; St. Louis; Los Angeles; New York City; Boston; Las Vegas; Miami-Dade; Seattle; Oakland; Jacksonville, Florida; Washington, DC; Ferguson, Missouri; San Diego; San Bernardino, Californië; Anoka County, Minnesota; Gwinnett County, Georgia; Ascention Parish, Louisiana; Ventura County, Californië; Orange County, Californië; evenals de New York, Maine, Massachusetts en New Jersey State Police en de Tennessee en Georgia Bureaus of Investigation, hebben een opleiding in Israël, beide met dank aan de belastingbetaler gefinancierde programma’s of ondernemingen gefinancierd door de Anti-Defamation League, de American Israel Public Affairs Committee (AIPAC), de American Jewish Committee en het Jewish Institute for National Security Affairs. Volgens Amnesty International wordt deze training, die het gebruik van de vaak dodelijke ‘choke hold’ en ‘neck restraint’ omvat, routinematig beoefend in zowel Israël als de illegaal bezette Westelijke Jordaanoever. Het is lachwekkend dat de betrokkenheid van de ADL bij een dergelijke politieopleiding betrekking heeft op het ‘Centrum voor extremisme’ en de ‘Burgerrechtenadvocaat’. Israëlische politie routinematig plegen schendingen van de mensenrechten tegen de Palestijnen, Israëlische Arabieren, Israëlische Joden van Noord-Afrikaanse en Arabische afkomst, en Ethiopische Joden grotendeels omdat Israël, vandaag de dag, is niet veel anders dan de segregatie Jim Crow-era Amerikaanse Zuiden. Volgens Amnesty International wordt deze training, die het gebruik van de vaak dodelijke ‘choke hold’ en ‘neck restraint’ omvat, routinematig beoefend in zowel Israël als de illegaal bezette Westelijke Jordaanoever. Het is lachwekkend dat de betrokkenheid van de ADL bij een dergelijke politieopleiding betrekking heeft op het ‘Centrum voor extremisme’ en de ‘Burgerrechtenadvocaat’. Israëlische politie routinematig plegen schendingen van de mensenrechten tegen de Palestijnen, Israëlische Arabieren, Israëlische Joden van Noord-Afrikaanse en Arabische afkomst, en Ethiopische Joden grotendeels omdat Israël, vandaag de dag, is niet veel anders dan de segregatie Jim Crow-era Amerikaanse Zuiden. Volgens Amnesty International wordt deze training, die het gebruik van de vaak dodelijke ‘choke hold’ en ‘neck restraint’ omvat, routinematig beoefend in zowel Israël als de illegaal bezette Westelijke Jordaanoever. Het is lachwekkend dat de betrokkenheid van de ADL bij een dergelijke politieopleiding betrekking heeft op het ‘Centrum voor extremisme’ en de ‘Burgerrechtenadvocaat’. Israëlische politie routinematig plegen schendingen van de mensenrechten tegen de Palestijnen, Israëlische Arabieren, Israëlische Joden van Noord-Afrikaanse en Arabische afkomst, en Ethiopische Joden grotendeels omdat Israël, vandaag de dag, is niet veel anders dan de segregatie Jim Crow-era Amerikaanse Zuiden. De betrokkenheid van de ADL bij dergelijke politietraining omvat haar ‘Centrum voor extremisme’ en ‘Burgerrechtenadvocaat’. Israëlische politie routinematig plegen schendingen van de mensenrechten tegen de Palestijnen, Israëlische Arabieren, Israëlische Joden van Noord-Afrikaanse en Arabische afkomst, en Ethiopische Joden grotendeels omdat Israël, vandaag de dag, is niet veel anders dan de segregatie Jim Crow-era Amerikaanse Zuiden. de betrokkenheid van de ADL in dergelijke politie-opleiding betrekt zijn “Center on Extremisme” en “Civil Rights Counsel.” De Israëlische politie pleegt routinematig schendingen van de mensenrechten tegen Palestijnen, Israëlische Arabieren, Israëlische Joden van Noord-Afrikaanse en Arabische afkomst en Ethiopische Joden, grotendeels omdat Israël tegenwoordig niet veel anders is dan het segregationistische Jim Crow-tijdperk in het Amerikaanse zuiden.

Reageren op oproepen om alle Amerikaanse politietrainingen met Israël, de Vermont State Police, te beëindigen; Durham, North Carolina; en Alameda County, Californië hebben al deze programma’s stopgezet en er zijn eisen dat andere afdelingen dit voorbeeld volgen.

De verkiezing van Trump als president veroorzaakte een veel slechtere situatie waarin blanke supremacisten en neonazi’s betrokken waren bij Amerikaanse wetshandhavingsinstanties. Het zal een ingrijpende herziening van wetshandhavingsinstanties van Maine tot Hawaï door een toekomstig Ministerie van Justitie nodig hebben om zelfs een beetje vooruitgang te boeken tegen de opkomst van blanke supremacistische politieagenten die worden geholpen en gesteund door hun vakbondsleiding.

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.
Lees ook:  De grote oorlog tussen Israël en haar vijanden kan al op 1 juli beginnen


Comments

comments