De ‘Mad King’ Trump maakte het Amerikaanse volk belachelijk op Independence Day

De ‘Mad King’ Trump maakte het Amerikaanse volk belachelijk op Independence Day

5 juli 2020 0 Door Indignatie redactie

De ‘Mad King’ Trump maakte het Amerikaanse volk belachelijk op Independence Day voor het eisen van verandering van onderdrukkende wetshandhaving. Hij zette ook zijn klachtenpolitiek voort ter verdediging van de confederatie.

Trump zette zijn verdeeldheid en vernietigende campagne voort tijdens zijn toespraak op Mount Rushmore op vrijdag , en zette zijn haat tegen het Amerikaanse volk voort in een toespraak op 4 juli, Independence Day.

Zoals gewoonlijk negeerde Trump de waarschuwingen van de CDC door een bijeenkomst te houden zonder enige beperking voor sociale afstand of verplichte maskers die waarschijnlijk zullen helpen bij het verder verspreiden van het virus.

In plaats van te proberen te inspireren met woorden om de geest van ons land op te heffen, hield hij zijn King George-haatdragende toespraak voor een land dat uit elkaar viel vanwege zijn verwoestende pandemische reactie en het opzettelijk aanwakkeren van het vuur van woede door diegenen aan te vallen die een verandering in wetshandhaving ondersteunen na de moord op George Floyd,

‘Amerikaanse helden versloegen de nazi’s, onttroonden de fascisten, wierpen de communisten omver, redden Amerikaanse waarden, hielden Amerikaanse principes hoog en joegen de terroristen tot het uiterste van de aarde. We zijn nu bezig radicaal links, de marxisten, te verslaan, de anarchisten, de agitators, de plunderaars en mensen die in veel gevallen absoluut geen idee hebben wat ze doen ‘, spuwde hij.

Lees ook:  Wie controleert de reactie van de Britse regering op Covid-19?

Wie is degene die geen idee heeft? Trump verdedigt Zuidelijke standbeelden en hun nalatenschappen over het leven van zijn burgers in tijden van burgerlijke onrust.

Trump viel ook de Amerikaanse pers aan door te beweren dat ze hem lasterden door zijn woorden en daden nauwkeurig aan de mensen te melden.

‘Je lastert me niet alleen, je lastert het Amerikaanse volk,’ zei Trump.

Trump heeft de hele geschiedenis van ons land belasterd.

Zoals David Rothkopf schrijft :

[Koning] George is onder meer veroordeeld omdat hij heeft geweigerd wetten goed te keuren die “noodzakelijk zijn voor het algemeen welzijn”, voor het pesten van gouverneurs, voor het blokkeren van redelijke wetgevende vooruitgang, voor het blokkeren van immigratie naar de staten, voor “het belemmeren van de administratie van Gerechtigheid, ‘voor het buigen van de rechterlijke macht naar zijn wil, voor het streven om het leger’ onafhankelijk van en superieur aan de burgerlijke macht ‘te maken, voor het samenzweren’ met anderen om ons te onderwerpen aan een rechtsgebied dat vreemd is aan onze grondwet ‘,’ voor het afsnijden van onze Handel met alle delen van de wereld ‘, en voor’ opgewonden binnenlandse opstanden onder ons ‘. Klinkt een van die grieven bekend?
OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.
Lees ook:  Democratie sterft, de echte democraten liggen in coma!


Comments

comments