Epstein – Andrew – Ghislaine liefdesdriehoek. Maxwell speelt slachtofferkaart (video)

Epstein – Andrew – Ghislaine liefdesdriehoek. Maxwell speelt slachtofferkaart (video)

7 juli 2020 0 Door Indignatie redactie

Gewapende agenten reden met een konvooi van vijftien voertuigen door de bossen van New Hampshire, met spionagevliegtuigen die boven hun hoofd zoemden, op het moment dat ze de deur van Ghislaine Maxwell vernielden en haar donderdag arresteerden, volgens een rapport.

Kleine vliegtuigen waren donderdag vanaf 4.20 uur begonnen te zoemen boven Bradford in New Hampshire – vier uur voor de inval in Maxwell’s schuilplaats van 156 hectare, vertelden de lokale bevolking de krant Mail on Sunday.

Toen 24 gewapende FBI-agenten uiteindelijk het pand bestormden – met de toepasselijke naam “Tuckedaway” – werden ze gesteund door agenten uit New York, lokale officieren en zelfs de bendetaakgroep van New Hampshire, aldus de krant.

Nadat ze met een boutensnijder het slot van een metalen hek hadden doorbroken, ‘reden de teams met een snelheid van vijftien kilometer de oprit in een konvooi van vijftien voertuigen’, vertelde een officier aan de krant.

‘En laten we maar zeggen, we hebben niet beleefd op de deur geklopt’, zei de agent. ‘Het is kapotgeslagen.’

Maxwell was ‘op en gekleed’ en droeg ‘joggingbroek en een top’ in de woonkamer toen ze binnenvielen, zei de agent.

‘Ze draaide zich snel om en boeide. Ze was binnen enkele seconden in hechtenis, ‘drong de bron aan.

‘Vreemd genoeg leek ze niet veel te reageren. Het was alsof het zich niet bij haar registreerde ‘, vertelde de officier aan de Britse krant.

Buurtbewoners waren geschokt toen ze vernamen dat hun mysterieuze buurman eigenlijk Maxwell was, de in ongenade gevallen Britse socialite en vertrouweling van de beruchte wijlen pedofiel Jeffrey Epstein.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Wat Jeffrey Epstein Prins Andrew aanbood

Pas nadat het nieuws van haar arrestatie over federale beschuldigingen van seksueel misbruik bekend werd, hadden de kleine vliegtuigen die ‘de hele ochtend door bleven draaien’ eindelijk zin, zei een buurman tegen de krant.

‘Ik realiseerde me dat het de FBI moest zijn die ervoor zorgde dat ze niet wegging voordat het overvalteam daar aankwam’, vertelde timmerman Dick Morris, 59, die tegenover Maxwell’s schuilplaats woont, aan de krant.

De jacht op Maxwell kostte “miljoenen dollars en honderden manuren”, zei de krant over het “kat-en-muisspel met hoge inzet”.

‘Minstens vijf miljoen dollar, misschien meer’, zei de bron.

Maxwell werd uiteindelijk gevonden in het luxe huis van $ 1,07 miljoen dat ze kocht in een all-cash deal via wat aanklagers een ‘zorgvuldig geanonimiseerde LLC’ noemden in gerechtelijke documenten die donderdag waren ingediend.

Haar verdedigingsteam bereidt zich nu voor op oorlog ‘, vertelde een bron aan de krant.

‘Ze hebben een jaar de tijd gehad om hierop te anticiperen. Ze heeft geld om het beste juridische team samen te stellen ‘, zei de bron, en merkte op dat ze’ verwachtten dat deze dag zou komen.

‘Ze vecht in haar leven en zwijgt niet rustig. Ze benadrukt dat ze onschuldig is en dat altijd heeft gedaan, ‘zei de bron.

Via de New York Post …

Epstein – Andrew – Ghislaine love triangle. Maxwell plays victim card by The Duran

Epstein – Andrew – Ghislaine love triangle. Maxwell plays victim card. The Duran Quick Take: Episode 585. The Duran’s Alex Christoforou and Editor-in-Chief Alexander Mercouris discuss the developing case against Epstein’s madam (or handler), Ghislaine Maxwell. According to Maxwell’s friend, Laura Goldman, the Epstein groomer seeks a plea deal over charges relating to exploitation of young girls.Lees ook:  200.000 Amerikanen zijn nu bevestigd dood door Covid-19

Comments

comments