“We zijn getuige van een staatsgreep” – Bekende Amerikaanse militiecommandant voorspelt een burgeroorlog voor 2021

“We zijn getuige van een staatsgreep” – Bekende Amerikaanse militiecommandant voorspelt een burgeroorlog voor 2021

9 juli 2020 0 Door Indignatie redactie

De Amerikaanse presidentsverkiezingen staan ​​voor de deur – en de gewapende militie genaamd III% Security Force (veiligheidsmacht van de drie procent) is klaar voor een opstand tegen de Democratische Partij. RT sprak met een van hun leiders.

door Chris Sweeney

De militie is in het verleden beschuldigd van neonazisme, maar een van de leiders, Chris Hill, vertelde RT dat hun leden alleen de wil van het volk beschermden:

Ik wou dat we meer mensen van alle huidskleuren in onze militie hadden. We hebben meer nodig. Nu, op dit moment is er een staatsgreep, er is een collectieve inspanning om onze manier van leven omver te werpen zoals we die kennen – en mensen beginnen te begrijpen dat het niet alleen een complottheorie is.

Als we niet als geheel bij elkaar komen, leven we in 2021 in een post-Amerikaanse wereld.

Chris Hill is de commandant van de III% Security Force-vestiging in Georgië. De ‘drie procent’ is een vrij jonge constitutionalistische militie met vestigingen in de Verenigde Staten; de zelfbenoeming komt voort uit de bewering dat tijdens de revolutie van de Britse koloniën in Amerika tegen Groot-Brittannië slechts drie procent van de kolonisten de wapens zou hebben opgenomen.

Volgens de organisatie is het aantal leden de afgelopen maanden met 150 procent gestegen – met 50 tot 100 sollicitanten per dag. Dit wordt gestimuleerd door ontwikkelingen zoals de belofte van Minneapolis om hun politiekorps af te schaffen of de belofte van Joe Biden om moslimgemeenschappen in de Verenigde Staten te helpen als hij naar het Witte Huis trekt.

Hill, ook bekend als General Blood Agent (van het Engels. Blood agent -… “Blood agent”, een verwijzing naar chemische oorlogsmiddelen, voornamelijk het tijdperk van de Eerste Wereldoorlog, zoals waterstofcyanide, dat de celademhaling en het celmetabolisme schaadt, redacteur), zegt het als volgt:

Zoals onze grondleggers hebben uitgelegd, zijn we van mening dat we bij elkaar moeten komen om advies en wapens te geven wanneer zich een crisis voordoet.

We verdedigen onze doelen en overtuigingen met betrekking tot onze manier van leven, onze constitutie – en hun verdedigers tegen alle vijanden in binnen- en buitenland.

De groep, waarvan de leden zelden in het openbaar worden gezien zonder militaire outfits en vuurwapens, ziet haar taak als het beschermen van mensen – door hen op te staan ​​en de controle over te nemen. Leden besteden een vijfde van hun tijd aan politiek activisme en de rest aan primitieve survivaltraining, militaire infanterietraining, jacht, redding en EHBO-training.

Ze hebben de indruk dat ze in de moderne Verenigde Staten opzettelijk achterhaald zijn – en dit gevoel wordt alleen versterkt door de Amerikaanse beweging om de politie af te schaffen of de belofte van de Democratische Partij om de politie te hervormen.

In een interview met RT  zei de voormalige Marine, Hill:

Hoe zich te ontdoen van een militie in de Verenigde Staten? Je maakt het nutteloos en na verloop van tijd verdwijnt het vanzelf.

Nu kunnen we zien dat de grondleggers gelijk hadden. We hadden het vuur nooit moeten laten uitbranden. We hebben weinig tijd om het nieuw leven in te blazen.

We zullen zijn wanneer het nodig is en waar God het ook maar goed acht. Elke dag kunnen we nieuwe Amerikaanse burgers bereiken en zeggen: ‘Ben je voor communisme en anarchisme? We hebben het recht om beide af te weren. ‘

Beschuldigingen van neo-nazisme

De groep, die zich duidelijk aan het uiterste einde van de politiek-rechtervleugel bevindt, is terughoudend om in de reguliere media te worden afgebeeld als een stel racistische neonazi’s. Dat was de drie procent z. Bijvoorbeeld in een artikel in de New York Times dat zei: ‘Jouw Amerika is er een waar scholen christendom onderwijzen, abortus is illegaal en immigranten komen uit Europa.’

De drie procent werd ook beschuldigd van het “terroriseren” van districtsambtenaren in Georgië tijdens een bijeenkomst om een ​​nieuwe moskee te bouwen en van het verbinden van de site met de terreurmilitie van de Islamitische Staat – Hill ontkent deze bewering.

Maar zijn groep neemt rapporten van gebeurtenissen zoals de vorming van beschermende patrouilles door de moslimgemeenschap in New York na de schietpartij in Christchurch als signalen dat pogingen om de sharia in te voeren in volle gang zijn.

Hills gelooft echter dat de groep voor immigratie staat, religieuze vrijheid ondersteunt en geweld niet als leiderschapsmethode zou gebruiken. Maar er zijn grote bedenkingen: immigratie moet wettelijk worden bereikt – en nieuwkomers moeten assimileren. Zoals zoveel andere rechtse politieke figuren in de Verenigde Staten, noemt hij migranten zonder papieren indringers.

Ik ben 100 procent tegen illegale immigratie. De regering is belast met werk, en een deel van het voorkomen van een invasie – of een gewapende of ongewapende invasie wordt genoemd, is niet gespecificeerd, maar als 20 miljoen mensen illegaal zijn in dit land, hoe kan ik dan eerlijk zijn? Kijk naar het oog en leg uit dat we er niet aan hebben gedacht?

Legale immigratie is prima, zolang de rotzooi je op de vlucht jaagt, blijf waar je vandaan komt. Leer de taal, onze gebruiken, onze tradities – en probeer niet op te komen voor andere religieuze, ideologische of politieke overtuigingen die worden afgedwongen in het land waar u vandaan komt.

Ik zeg niet dat je christen moet zijn – in de VS kun je elke religie beoefenen die je maar wilt. Maar ik zou iedereen willen uitnodigen die hier illegaal immigreert of die zich niet wil assimileren met een katapult en die de Golf van Mexico in smijt.

Doodsbedreigingen

Dit soort opvattingen en zijn prominente rol in de militiebeweging maakten Hill voor sommigen tot een belangrijk doelwit. Hij stelt dat hij en zijn familie regelmatig met de dood worden bedreigd, waardoor hij af en toe zijn telefoonnummer moet wijzigen. Hij is van mening dat ze afkomstig zijn van de antifascistische groep Antifa; De Amerikaanse president Donald Trump wil de groep officieel erkennen als een binnenlandse terroristische organisatie, omdat deze een rol zou hebben gespeeld bij de recente onrust en de intimidatie van verschillende conservatieve figuren en hun volgelingen. Hill meldt:

Ik richt me al vier of vijf jaar. Toen ik in januari in Virginia was, maakten ze een soort lanceringslijst – en mijn gezicht stond erop. Ik ben eigenlijk een doelwit. Als je weet dat ik ergens zal zijn, hang mijn foto daar dan op en zeg dat je me zult vermoorden.

Ik heb een .40 kaliber Smith & Wesson op mijn heup die 15 schoten kan bevatten – als iemand mijn leven bedreigt, zal ik er een paar afschieten

Hill denkt dat hij een waardig doelwit is voor een moordaanslag. Een van de belangrijkste redenen hiervoor ziet hij in zijn presentatie in de media. De invloedrijke liberale ‘anti-haat’-groep Southern Poverty Law Centre noemde hem en zijn groep’ antiregering ‘en beschuldigde hem ervan zich positief uit te spreken over’ neonazistische bewegingen ‘.

Lees ook:  4 winnaars en 5 verliezers van het laatste Biden-Trump-debat

Hill beweert echter dat de berichtgeving over hem erg kieskeurig is.

Meer over het onderwerp  –  moordenaar of held? VS eist uitlevering van een vluchteling uit Oekraïne

Hij houdt vol dat hij de banden heeft verbroken met een groep mannen die tot de tak van Kansas van de drie procent veiligheidsdienst behoorden en die van plan waren het wooncomplex van 100 Somalische immigranten te bombarderen. Hij is ook van mening dat de acties van deze mannen tot op heden onterecht zijn toegeschreven aan alle drie procent leden.

Andere mediaberichten hebben hem in verband gebracht met Oklahoma City-bommenwerper, Timothy McVeigh, en een voormalig lid van de Georgia-tak van drie procent Michael Ramos, die in 2017 een racistisch gemotiveerde vechtpartij lanceerde.

Hill is niet echt dol op de reguliere media: “Ze gebruiken de persvrijheid om me te lasteren en te liegen over mij – en ze brengen mijn leven in gevaar vanwege de leugens die ze uiten.”

Op de foto’s van Hill’s groep staan ​​bijna uitsluitend blanken. Dit is volgens hem alles behalve opzettelijk.

Ik wou dat we meer mensen van alle huidskleuren in onze militie hadden, veel races, alle races zijn welkom. Mensen kijken graag naar ons en zeggen dat ze niet veel zwarten, Aziaten of Latino’s zien, maar dat is niet omdat we niet om hen geven. De uitnodiging is klaar – we hebben meer nodig.

Beweringen dat ik een racist ben of van de Ku Klux Klan zijn belachelijk. Ik moet me gewoon omdraaien en ik kan al naar mijn zoon en dochter kijken, die half blank en half Aziatisch zijn – ik ben getrouwd met een Vietnamese vrouw en onze kinderen zijn gemengd. Deze informatie komt echter niet aan het licht: het past niet iedereen die graag beweert dat we allemaal racisten en KKK zijn.

Mijn gezinssituatie maakt nooit deel uit van de berichtgeving – zeker niet bij de links-liberale media.

“Gewapende” democraten

Leden van de “Three Percent Security Force” hopen dat de Amerikaanse president Donald Trump in november een tweede termijn inneemt. Ze zijn ook van mening dat de Democraten hun wapens weg willen nemen.

Als Joe Biden – hoe deprimerend het ook klinkt – wint, en als Joe Biden in het hele land de strijd aangaat. (…) Dus als hij de wapens wil hebben, kan hij iets krijgen. En elke andere politicus die zijn armen wil pakken, kan iets krijgen.

Er zijn 24 verschillende staten die samengaan met ‘Rode Vlag’-wetten en wapenverboden. Dit is een verschil met een potentiële president Biden die een landelijk verbod op vuurwapens handhaaft. Dat is de ware definitie van tirannie.

Kwesties zoals Red Flag-wetten die individuen in staat stellen een verzoekschrift in te dienen om vuurwapens van een ander te verwijderen, zijn van cruciaal belang voor het “drie procent beveiligingsteam”.

Als Biden dit doet, zal deze Chris Hill hier van achteren opstaan. Ik zal ertegen vechten tot mijn laatste adem.

Hill bereidde zich hier al op voor in 2016 toen het vooruitzicht van een ‘gewapende’ Hillary Clinton dreigde te worden als verkiezingswinnaar. Trump won in die tijd en Hill’s vastberadenheid om zich te verzetten werd niet op de proef gesteld.

Nu is Joe Biden de ‘pedofiel die geweren graaft’ (een voor de hand liggende indicatie van Biden’s ontoereikende demonstratie van fysieke genegenheid voor vrouwen en kinderen), voor wie Hill niet zal stemmen ‘zelfs als de hel bevriest’.

Als Biden wint, is Hill, net als veel Trump-supporters, ervan overtuigd dat de Democraat de verkiezingsoverwinning met de hulp van de FBI zal hebben “gestolen” – door middel van hacking en verkiezingsfraude door middel van stemmen per post.

Komt de burgeroorlog?

Ironisch genoeg (gezien zijn extreem polariserende opvattingen), wil Hill dat zijn militie een verbindende kracht wordt. Tijdens ons gesprek spreekt hij vaak van “elkaar vinden”.

Tegelijkertijd waarschuwt hij echter ook dat er een Amerikaanse burgeroorlog op handen is. De raciale kloof is er, maar het zijn de demonstranten van vandaag die volgens Hill de racisten zijn. Hij ziet zichzelf en zijn groep als verdedigers van de vrijheid van meningsuiting.

Hij zei: “Ik denk dat Black Lives Matter een racistische slogan is, ik denk dat de organisatoren van deze beweging marxisten, communisten zijn, en ze hebben geen ander doel dan de straat op te gaan om te plunderen of te rel.

“Ik ben mijn hele leven in Georgië geweest, behalve toen ik in het leger diende. Ik heb geen bijeenkomsten gezien van de Ku Klux Klan of de nazi’s, blanke racisten verschijnen niet in grote groepen. Ik zou [de demonstranten] aanraden laat ze een stadion huren, hun hart uitstorten, zich ontdoen van wat ze te zeggen hebben – en dan doorgaan met leven.

 “Niemand is in slavernij geboren in de VS van vandaag. Ik begrijp wat er gebeurde voordat ik geboren werd, er gebeurden veel slechte dingen in die tijd – maar ik werd vrij geboren, net als de volgende blanke man, de volgende Aziatische vrouw of de volgende zwarte Man zoals alle mensen.

‘We hebben dezelfde startvoorwaarden voor onze weg vooruit. Als je situatie je niet bevalt, moet je een busticket kopen en verhuizen. Het is geen film, het is het echte leven.’

Zelfs als hij nooit zonder wapen is, beweert Hill dat zijn fractie geen voorstander is van een gewelddadige opstand.

‘We zullen de stem van de mensen beschermen. Maar je kunt het niet uit een mond laten klinken – want als we dat doen, hebben we morele superioriteit en oorlog verloren voordat het zelfs maar was begonnen.

‘De mensen moeten de macht krijgen om veranderingen aan te brengen. Maar ik twijfel er niet aan dat we recht op een gewapend conflict binnen de Verenigde Staten afgaan.

Uiteindelijk, in een land dat de lelijke elementen van zijn verleden snel ontmantelt, willen de drie procent een terugkeer naar de principes van 1776: in die tijd ontstonden de Verenigde Staten als een onafhankelijke natie. Hill benadrukt onvermoeibaar:

Wij zijn een constitutionele militie die wordt erkend door het tweede amendement. Zou je hebben gezegd dat we de afgelopen 244 jaar op weg zijn naar perfectie of naar schade en anarchie? We gaan absoluut de verkeerde kant op.

Chris Sweeney schreef voor verschillende Britse tijdschriften en kranten, waaronder The Times, The Sun en The Daily Record.

RT Deutsch streeft naar een breed scala aan meningen. Gastbijdragen en opiniestukken hoeven niet het standpunt van de redactie te weerspiegelen.

Chris Sweeney heeft voor verschillende Britse tijdschriften en kranten geschreven, waaronder The Times, The Sun en The Daily Record. Volg hem op Twitter @Writes_Sweeney

Lees ook:  BIG PHARMA IS EEN CRIMINELE INDUSTRIE (schokkend, video)

Comments

comments