Economie voor leven: Trump Dreigt De Financiering Te Schrappen Voor Scholen Die Niet Worden Heropend

Economie voor leven: Trump Dreigt De Financiering Te Schrappen Voor Scholen Die Niet Worden Heropend

11 juli 2020 0 Door Indignatie redactie

De Regering-Trump Gelooft Dat Het Aandringen Op Een Landelijke Openstelling Voor Persoonlijke Lessen In De Herfst Een Cruciale Stap Zal Zijn Om De Lijdende Economie Op Gang Te Brengen.

President Donald Trump en onderwijssecretaris Betsy DeVos dreigen de federale financiering voor scholen die dit najaar hun deuren niet openen vanwege coronavirusproblemen af ​​te sluiten.

In een recente Tweet suggereert hij dat het een truc van de democraat is om hem politiek te kwetsen door te tweeten: “In Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Zweden en vele andere landen zijn SCHOLEN ZONDER PROBLEMEN OPEN. De Dems denken dat het politiek slecht voor hen zou zijn als Amerikaanse scholen voor de verkiezingen van november opengaan, maar het is belangrijk voor de kinderen en gezinnen. ”

De Regering-Trump Gelooft Dat Het Aandringen Op Een Landelijke Openstelling Voor Persoonlijke Lessen In De Herfst Een Cruciale Stap Zal Zijn Om De Lijdende Economie Op Gang Te Brengen.
President Donald Trump en onderwijssecretaris Betsy DeVos dreigen de federale financiering voor scholen die dit najaar hun deuren niet openen vanwege coronavirusproblemen af ​​te sluiten.

In een recente Tweet suggereert hij dat het een truc van de democraat is om hem politiek te kwetsen door te tweeten: “In Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Zweden en vele andere landen zijn SCHOLEN ZONDER PROBLEMEN OPEN. De Dems denken dat het politiek slecht voor hen zou zijn als Amerikaanse scholen voor de verkiezingen van november opengaan, maar het is belangrijk voor de kinderen en gezinnen. ”

In een telefonische vergadering met gouverneurs in het hele land verklaarde Devos: “Risico is betrokken bij alles wat we doen, van het leren fietsen en het rijden in een raket de ruimte in en alles daartussenin.”

Lees ook:  Het rijk slaat terug. Netanyahu, Trump en de Neocons

Op de CDC- website staat: Scholen kunnen, in samenwerking met staats- en lokale gezondheidsfunctionarissen, voor zover mogelijk bepalen of en hoe deze overwegingen moeten worden geïmplementeerd, terwijl ze worden aangepast aan de unieke behoeften en omstandigheden van de lokale gemeenschap. De implementatie moet worden geleid door wat haalbaar, praktisch, acceptabel en afgestemd op de behoeften van elke gemeenschap is. Hoe meer mensen met een student of medewerker communiceren, en hoe langer die interactie, hoe groter het risico op verspreiding van COVID-19.

President Trump verzet zich tegen tweets van CDC-advies: ‘Ik ben het niet eens met de @CDCgov over hun zeer harde en dure richtlijnen voor het openen van scholen. Hoewel ze willen dat ze open zijn, vragen ze scholen om zeer onpraktische dingen te doen. Ik zal ze ontmoeten !!! ”

In een telefonische vergadering met gouverneurs in het hele land verklaarde Devos: “Risico is betrokken bij alles wat we doen, van het leren fietsen en het rijden in een raket de ruimte in en alles daartussenin.”

Op de CDC- website staat: Scholen kunnen, in samenwerking met staats- en lokale gezondheidsfunctionarissen, voor zover mogelijk bepalen of en hoe deze overwegingen moeten worden geïmplementeerd, terwijl ze worden aangepast aan de unieke behoeften en omstandigheden van de lokale gemeenschap. De implementatie moet worden geleid door wat haalbaar, praktisch, acceptabel en afgestemd op de behoeften van elke gemeenschap is. Hoe meer mensen met een student of medewerker communiceren, en hoe langer die interactie, hoe groter het risico op verspreiding van COVID-19.

Lees ook:  Merkel dreigt scholen weer te sluiten als ouders zich niet houden aan de regels

President Trump verzet zich tegen tweets van CDC-advies: ‘Ik ben het niet eens met de @CDCgov over hun zeer harde en dure richtlijnen voor het openen van scholen. Hoewel ze willen dat ze open zijn, vragen ze scholen om zeer onpraktische dingen te doen. Ik zal ze ontmoeten !!! ”

De regering-Trump gelooft dat het aandringen op een landelijke openstelling voor persoonlijke lessen in de herfst een cruciale stap zal zijn om de lijdende economie op gang te brengen.

Volgens Truthout houdt de klacht van Trump over de heropening van scholen in Europa geen rekening met het feit dat die landen zelf strenge regels toepassen voor sociale afstand en andere methoden om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen.

Het is ook belangrijk om in gedachten te houden dat de gevallen in de VS toenemen, in tegenstelling tot veel andere landen.

Hoewel federale functionarissen beperkte invloed hebben op de staat en de lokale autoriteiten over hoe ze ervoor kiezen om hun scholen te runnen en te heropenen, zullen de onwrikbare berichten van Trump en Devos grote beïnvloeders zijn. Volgens Politico controleert de federale regering slechts ongeveer 10 procent van de financiering voor de scholen van het land, waaronder tientallen miljarden dollars voor schooldistricten met een laag inkomen en speciaal onderwijs. Maar hun dreigementen kunnen leiden tot onnodige druk op scholen die misschien niet zo snel moeten worden heropend.

Lees ook:  "70 procent besmet met Corona": de Tsjechische premier beschuldigt bondskanselier Merkel van paniekzaaierij

‘Uiteindelijk gaat het er niet om of scholen weer open moeten. Het is gewoon een kwestie van hoe. Ze moeten volledig open zijn, en ze moeten volledig operationeel zijn en hoe dat gebeurt, kan het beste worden overgelaten aan onderwijs- en gemeenschapsleiders ”, zegt Devos.

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

Comments

comments