Economie voor leven: Trump Dreigt De Financiering Te Schrappen Voor Scholen Die Niet Worden Heropend

Economie voor leven: Trump Dreigt De Financiering Te Schrappen Voor Scholen Die Niet Worden Heropend

11 juli 2020 0 Door Indignatie redactie

De Regering-Trump Gelooft Dat Het Aandringen Op Een Landelijke Openstelling Voor Persoonlijke Lessen In De Herfst Een Cruciale Stap Zal Zijn Om De Lijdende Economie Op Gang Te Brengen.

President Donald Trump en onderwijssecretaris Betsy DeVos dreigen de federale financiering voor scholen die dit najaar hun deuren niet openen vanwege coronavirusproblemen af ​​te sluiten.

In een recente Tweet suggereert hij dat het een truc van de democraat is om hem politiek te kwetsen door te tweeten: “In Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Zweden en vele andere landen zijn SCHOLEN ZONDER PROBLEMEN OPEN. De Dems denken dat het politiek slecht voor hen zou zijn als Amerikaanse scholen voor de verkiezingen van november opengaan, maar het is belangrijk voor de kinderen en gezinnen. ”

De Regering-Trump Gelooft Dat Het Aandringen Op Een Landelijke Openstelling Voor Persoonlijke Lessen In De Herfst Een Cruciale Stap Zal Zijn Om De Lijdende Economie Op Gang Te Brengen.
President Donald Trump en onderwijssecretaris Betsy DeVos dreigen de federale financiering voor scholen die dit najaar hun deuren niet openen vanwege coronavirusproblemen af ​​te sluiten.

In een recente Tweet suggereert hij dat het een truc van de democraat is om hem politiek te kwetsen door te tweeten: “In Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Zweden en vele andere landen zijn SCHOLEN ZONDER PROBLEMEN OPEN. De Dems denken dat het politiek slecht voor hen zou zijn als Amerikaanse scholen voor de verkiezingen van november opengaan, maar het is belangrijk voor de kinderen en gezinnen. ”

In een telefonische vergadering met gouverneurs in het hele land verklaarde Devos: “Risico is betrokken bij alles wat we doen, van het leren fietsen en het rijden in een raket de ruimte in en alles daartussenin.”

Lees ook:  RUSLAND EN DE VOLGENDE PRESIDENTIËLE VERKIEZING in de VS.

Op de CDC- website staat: Scholen kunnen, in samenwerking met staats- en lokale gezondheidsfunctionarissen, voor zover mogelijk bepalen of en hoe deze overwegingen moeten worden geïmplementeerd, terwijl ze worden aangepast aan de unieke behoeften en omstandigheden van de lokale gemeenschap. De implementatie moet worden geleid door wat haalbaar, praktisch, acceptabel en afgestemd op de behoeften van elke gemeenschap is. Hoe meer mensen met een student of medewerker communiceren, en hoe langer die interactie, hoe groter het risico op verspreiding van COVID-19.

President Trump verzet zich tegen tweets van CDC-advies: ‘Ik ben het niet eens met de @CDCgov over hun zeer harde en dure richtlijnen voor het openen van scholen. Hoewel ze willen dat ze open zijn, vragen ze scholen om zeer onpraktische dingen te doen. Ik zal ze ontmoeten !!! ”

In een telefonische vergadering met gouverneurs in het hele land verklaarde Devos: “Risico is betrokken bij alles wat we doen, van het leren fietsen en het rijden in een raket de ruimte in en alles daartussenin.”

Op de CDC- website staat: Scholen kunnen, in samenwerking met staats- en lokale gezondheidsfunctionarissen, voor zover mogelijk bepalen of en hoe deze overwegingen moeten worden geïmplementeerd, terwijl ze worden aangepast aan de unieke behoeften en omstandigheden van de lokale gemeenschap. De implementatie moet worden geleid door wat haalbaar, praktisch, acceptabel en afgestemd op de behoeften van elke gemeenschap is. Hoe meer mensen met een student of medewerker communiceren, en hoe langer die interactie, hoe groter het risico op verspreiding van COVID-19.

Lees ook:  Video: Venezuela houdt 8 huursoldaten aan uit de VS aan die een staatsgreep wilde plegen (video)

President Trump verzet zich tegen tweets van CDC-advies: ‘Ik ben het niet eens met de @CDCgov over hun zeer harde en dure richtlijnen voor het openen van scholen. Hoewel ze willen dat ze open zijn, vragen ze scholen om zeer onpraktische dingen te doen. Ik zal ze ontmoeten !!! ”

De regering-Trump gelooft dat het aandringen op een landelijke openstelling voor persoonlijke lessen in de herfst een cruciale stap zal zijn om de lijdende economie op gang te brengen.

Volgens Truthout houdt de klacht van Trump over de heropening van scholen in Europa geen rekening met het feit dat die landen zelf strenge regels toepassen voor sociale afstand en andere methoden om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen.

Het is ook belangrijk om in gedachten te houden dat de gevallen in de VS toenemen, in tegenstelling tot veel andere landen.

Hoewel federale functionarissen beperkte invloed hebben op de staat en de lokale autoriteiten over hoe ze ervoor kiezen om hun scholen te runnen en te heropenen, zullen de onwrikbare berichten van Trump en Devos grote beïnvloeders zijn. Volgens Politico controleert de federale regering slechts ongeveer 10 procent van de financiering voor de scholen van het land, waaronder tientallen miljarden dollars voor schooldistricten met een laag inkomen en speciaal onderwijs. Maar hun dreigementen kunnen leiden tot onnodige druk op scholen die misschien niet zo snel moeten worden heropend.

‘Uiteindelijk gaat het er niet om of scholen weer open moeten. Het is gewoon een kwestie van hoe. Ze moeten volledig open zijn, en ze moeten volledig operationeel zijn en hoe dat gebeurt, kan het beste worden overgelaten aan onderwijs- en gemeenschapsleiders ”, zegt Devos.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Lees ook:  "Deadly Exchange": Amerika's racistische politie heeft wortels in Israël

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 5 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments