Na lang dralen is de ‘partner-in-crime’ van Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell, aangehouden.

Na lang dralen is de ‘partner-in-crime’ van Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell, aangehouden.

12 juli 2020 0 Door Indignatie redactie

Dat zij actief betrokken was bij het ronselen en ‘coachen’ van minderjarige meisjes voor Epstein, die vorig jaar in zijn cel overleed, moet uiteraard nog worden bewezen voordat het tot een veroordeling kan komen. Er is volop fotografisch bewijs van haar relatie met Epstein en andere prominenten in dat verhaal, waaronder de minderjarigen die haar nu beschuldigen de ‘Madame’ te zijn geweest van de veroordeelde pedoseksueel.

Volgens de autoriteiten pleegde Epstein zelfmoord, maar het wemelt van de ‘complot-denkers’ die denken dat het moord was. Waar commentatoren de vrees uitspreken dat ook Maxwell om het leven zou kunnen komen in de gevangenis, hebben de autoriteiten die dat moeten zien te voorkomen maatregelen genomen om zelfmoord te voorkomen.

Maxwell is de dochter van de eerder dood in zee aangetroffen Robert Maxwell, waarvan vaststaat dat hij een belangrijke ‘pion’ was voor de Israëlische geheime dienst. Robert Maxwell was in het Verenigd Koninkrijk verwikkeld in een reeks schandalen. Bij zijn verdrinkingsdood werd de vraag gesteld of het een ongeluk was, of zelfmoord. Maar moord kan uiteraard ook. Robert Maxwell werd in Jerusalem begraven, en bij de uitvaart waren tal van Israëlische hoogwaardigheidsbekleders aanwezig. De ‘Washington Post’ schreef destijds: ‘Israel gives Maxwell farewell fit for a hero’.

Het gonst van de verhalen over Epstein, als de spil in een ‘operatie’ van de Israëlische geheime dienst, opgezet om ‘hoogwaardigheidsbekleders’ te chanteren met ‘compromitterend materiaal’. De ‘Mainstream Media’ vermijden dat thema opzichtig. Ook al werd Epstein bij een eerder proces met fluwelen handschoentjes aangepakt, omdat hij ‘above the paygrade’ van de aanklager was.

Lees ook:  Maxwell staat nu in de plaats van Epstein in de rechtbank

Dat Ghislaine interessante verhalen zou kunnen vertellen als ze besluit te praten, dat staat wel vast. Eén van de ‘klanten’ van Epstein die ‘onder de bus’ zal worden gegooid, is Prins Andrew. Die Britse ‘Royal’ wordt daar al maandenlang voor klaargestoomd in de ‘Mainstream Media’. Of het genoeg zal zijn om het hele verhaal verder in de doofpot te kunnen stoppen, dat valt te bezien. Epstein en Maxwell vervoerden hun ‘klanten’ naar Epstein’s privé-eiland met de ‘Lolita Express’, een driemotorig passagiersvliegtuig dat was omgebouwd tot privé-jet.

Achter Epstein en Maxwell gaat, naar verluid, nog een grote organisatie, de ‘Mega groep’, van vooraanstaande Joodse zakenmensen in de Verenigde Staten schuil, die door de Israëlische geheime dienst zou zijn gebruikt voor het opknappen van ‘lastige klussen’. Het is niet mijn taak, of roeping, als blogger, om die beerput open te trekken. Maar ik kan mij niet voorstellen dat het overwaait als Maxwell en Andrew op de één of andere manier worden geofferd, of zichzelf offeren, zoals destijds nog wel lukte met Robert Maxwell. Het grootste gevaar is dat er nu een complete wildgroei kan ontstaan van vage ‘complot-theorieën’ over netwerken van pedoseksuelen op belangrijke posities.

Het komt mij voor dat de Israëlische geheime dienst zich in de voet heeft geschoten, ook al zal het de afgelopen decennia beslist lucratief zijn geweest. Als land geassocieerd worden met netwerken van pedoseksuelen is slecht voor je reputatie. Slechter nog dan geassocieerd worden met een oplichter als Robert Maxwell, die de pensioenkassen van ‘zijn’ kranten plunderde. De grip op de ‘Mainstream Media’ is er nog steeds, wat deels verklaart waarom het niet echt storm loopt met onthullingen. Het boek van Whitney Webb, dat in oktober uit moet komen, werpt zijn schaduw vooruit. Hoe groot de schade uiteindelijk zal zijn valt nu nog niet te voorzien.

Lees ook:  Coronavirus - stimulans voor wereldwijde Jihad

Er is een realistisch gevaar dat, als de dam breekt, en de hele stinkende inhoud van dat stuwmeer het ‘spionnenspel’ voorgoed dreigt te verpesten, het zal leiden tot een ‘alles-of-niets’-actie. Een groot internationaal conflict, ‘Something Big‘, waardoor dit hele zaakje uit beeld schuift, en we gedwongen worden om te kiezen voor het ‘kleinere kwaad’. Om de ‘rijen te sluiten’. Met andere woorden, Ghislaine Maxwell is maar een pion in een véél groter ‘schaakspel’. Maar wel één die de ‘Koningin’ kan verschalken als ze gaat praten en bewijzen kan overleggen, en zo het stuwmeer drooglegt voor de dam breekt. Voor mij is de nieuwswaarde van haar arrestatie onwaarschijnlijk veel groter dan de verhalen die in de ‘Mainstream Media’ op dit moment de boventoon voeren.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Lees ook:  Britse socialite Ghislaine Maxwell in de schijnwerpers na de kennelijke zelfmoord van Epstein

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments