Politiestaat: het Merkel-regime plant blikseminsluiting en uitreisverboden voor corona-infecties

Politiestaat: het Merkel-regime plant blikseminsluiting en uitreisverboden voor corona-infecties

14 juli 2020 0 Door Indignatie redactie

De federale regering is voornemens het optreden van toegenomen corona-infecties in Duitse regio’s aan te pakken. Met een onmiddellijke blokkering willen autoriteiten binnen twee tot drie dagen bepalen hoe het virus zich verspreidt en infectieketens naadloos volgen. Dit betekent echter ook dat de bewoners van de districten het land niet meer mogen verlaten.

De federale en deelstaatregeringen adviseren over het opleggen van exitbeperkingen voor districten die bijzonder getroffen zijn door de corona-pandemie. Dienovereenkomstig , als een focus van infectie wordt aangetroffen, harde maatregelen moeten worden genomen onmiddellijk en test de capaciteit vergroot.

Het doel van de besproken maatregelen is om “heel precies en zo snel mogelijk te reageren” als er een acute corona-hotspot verschijnt, zei kanselier Helge Braun (CDU) dinsdag in de uitzending “Early Start” van RTL en n-tv. Er wordt besproken of in een dergelijk geval een uitgangsbeperking ‘uiteindelijk geen betere optie is dan wanneer je op de vakantiebestemming aankomt en dan wordt afgewezen’, aldus Braun.

Grootschalige tests gepland in corona-hotspots

In het geval van een acute corona-uitbraak kan dan de beslissing worden genomen: ‘Iedereen blijft thuis in deze regio’, zei hij. Vervolgens moet het “over de hele linie” worden getest, “zodat u na een paar dagen kunt zeggen dat we alle infectieketens hebben ontdekt”.

Als werd vastgesteld dat de uitbraak regionaal beperkt was, konden de maatregelen net zo snel worden opgeheven als ze waren vastgesteld en daarna snel weer ‘normaal’ worden, ‘zei Braun. De gesprekken zijn momenteel tussen hem en de staatshoofden van de 16 deelstaten. De geplande maatregelen van de federale regering betekenen een aanzienlijke aanscherping van de coronastrategie: wanneer het nieuwe regeringsplan wordt uitgevoerd, mogen mensen uit getroffen regio’s hun districten niet langer verlaten.

Afsluiting in de politiestaat

Hiermee richt Angela Merkel de politiestaat op naar Orwelliaans model. Blikseminslagen en reisverboden – zoiets is alleen bekend van autoritaire onrechtvaardige regimes zoals China . Merkel lijkt hier een voorbeeld van te zijn, ze is tenslotte tientallen keren naar het Middenrijk gereisd. Dus wanneer de volgende lockdown komt, kunt u er zeker van zijn dat deze zal doorgaan naar de totale surveillance- en politiestaat.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Protesten gecontroleerd door Rusland? Een "perfect voorbeeld van blote propaganda" door Rice, voormalig nationaal veiligheidsadviseur van Obama en Amerikaans gezant bij de VN

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Zuid-Korea handhaaft Kim Jong Un Health Geruchten zijn niet waar
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments