Trump veroordeelt de radicale linkse “kruistocht tegen de politie” van de Democraten

Trump veroordeelt de radicale linkse “kruistocht tegen de politie” van de Democraten

14 juli 2020 0 Door Indignatie redactie

Tijdens een ontmoeting met wetshandhavers in het Witte Huis waarschuwde de Amerikaanse president Donald Trump voor zijn politieke tegenstanders, die niet geïnteresseerd zijn in de openbare orde, maar die ‘radicaal-links’ zijn die wetteloosheid propageren. Deze explosie van wetteloosheid is vooral merkbaar in New York, waar de opnames met een “ongelooflijke” 358 procent zijn toegenomen, terwijl de burgemeester van New York zijn tijd gebruikte om “BLM-letters” te schilderen voor de Trump Tower.

In het weekend was een baby van een jaar oud omgekomen bij een schietpartij in New York. Vijf mensen raakten maandag tijdens verschillende schietpartijen gewond. Vier keer werd een vrouw in haar borst geschoten. Bij een tweede shootout werden drie 19-jarige jongens doodgeschoten. Kort daarna werd een man die op een scooter zat, in de rug geschoten.

De Amerikaanse president noemde het ‘ongelooflijk’ wat er in de stad gebeurt. Ze was “helemaal uit de hand”.

De afgelopen weken is het moeilijk te geloven dat de opnames in New York City met 358 procent zijn toegenomen. En toch besteden ze al hun tijd aan het tekenen van brieven voor de Trump Tower “Black Lives Matter”. Je kunt je tijd beter anders besteden, want, zoals ik al zei, het aantal schietpartijen in New York is met 358 procent toegenomen. Vorige maand werden meer dan 300 mensen doodgeschoten. Het pensioen in de NYPD is verviervoudigd en neemt nog steeds toe.

Hij verwijst naar de actie van de burgemeester van New York, Bill de Blasio, afgelopen donderdag, samen met andere activisten in gigantische gele letters “Black Lives Matter” op Fifth Avenue, recht voor de Trump Tower, waarin de VS President woonde lange tijd bij zijn familie, geschilderd. 

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Werknemers zijn bang om tijdens een pandemie weer aan het werk te gaan. Is er eindelijk een algemene staking aan de horizon?

Trump heeft serieuze beschuldigingen geuit tegen de verantwoordelijke politici die de antipolitiecampagne van de ‘Black Lives Matter’-beweging steunen, politieagenten vijandig maken en geld willen besparen voor de politie. Tijdens de ontmoeting met wetshandhavers en mensen die positieve interacties met hen hadden, zei hij:

Onze politieagenten werden op brute wijze aangevallen, honderden politieagenten raakten gewond en verschillende werden vermoord. […] Meedogenloze politici hebben onze wetshandhavers als de vijand belasterd. Je noemt ze de vijand. Dat is waar ze vandaan komen en zeggen dat ze de vijand zijn, en ze noemen ze zelfs een binnenvallend leger. Deze radicale politici willen het geld van de politie afsnijden en er een eind aan maken.

Dit is te zien in tal van steden en gebieden die onder democraten vallen:

Je kijkt naar wat er aan de hand is in Minneapolis, je kijkt naar wat er gebeurt op heel veel gebieden onder leiding van de Democraten. Maar ze willen [de politie] definiëren en ze willen afschaffen. Burgemeesters van extreem-links escaleren de antipolitie-kruistocht en de gewelddadige misdaad neemt toe in hun steden. Het zijn allemaal extreem-linkse steden waar ze niet begrijpen wat er moet gebeuren. Je hebt geen idee.

De achtergrond van de beschuldigingen zijn gewelddadige rellen na de protesten van “Black Lives Matter”. Deze laaiden weer op nadat de Afro-Amerikaan George Floyd stierf toen hij eind mei in Minneapolis werd gearresteerd. Een politieagent drukte bijna negen minuten zijn knie tegen zijn nek en nam die niet terug toen Floyd al flauwgevallen was. De mobiele telefoonopnames van voorbijgangers die de operatie filmden, veroorzaakten internationale verontwaardiging en wekenlange protesten tegen racisme en politiegeweld. Vooral in de Verenigde Staten waren er op verschillende plaatsen gewelddadige rellen. Plunderaars trokken door gebieden en ruimden winkels, politiebureaus en monumenten op, evenals standbeelden die de demonstranten afwijzen, werden aangevallen en afgebroken en de misdaad explodeerde op veel plaatsen. 

Trump stelt dat zijn regering “voor veiligheid, politie en misdaad” is. Tegen degenen die dergelijke omstandigheden en gewelddadige protesten steunen, zei hij:

Als je dat voor een land wilt, moet je stemmen voor Sleepy Joe Biden.

Lees ook:  Het westen in gevaar?: Een waarschuwing voor ex-moslims ... "Doe jezelf een plezier en lees dit"


Comments

comments