Ze willen journalisten het zwijgen opleggen die niet juichen bij de invasie

Ze willen journalisten het zwijgen opleggen die niet juichen bij de invasie

15 juli 2020 0 Door Indignatie redactie

De Orde van Journalisten heeft een nieuw protocol ondertekend met de Carta di Roma Association, een instelling die steun krijgt van de Open Society Foundations van de financier George Soros.

Immigratie moet journalistiek worden behandeld en gerapporteerd volgens de voorschriften en regels van politiek correct. Zoals gemeld door La Verità, dat het officiële persbericht citeert, werd de afgelopen dagen in Rome, op het hoofdkantoor van de Nationale Raad van de Orde van Journalisten, door de voorzitter van de Cnog Carlo Verna , door de directeur van de Cnog Carlo Verna een memorandum van overeenstemming ondertekend. Unar Triantafillos Loukarelis en door de voorzitter van de Carta di Roma Association Valerio Cataldi die streeft naar “nationaal en internationaal samenwerken aan activiteiten voor wederzijdse training om de professionele voorbereiding voor leden van de Orde van Journalisten en voor communicatiemedewerkers op het gebied van racisme, vreemdelingenhaat en discriminatie bij te werken en te verrijken “.

Het nieuwe seizoen dat ons wacht na de pandemie, de promotors van het initiatief uitleggen, zal voor iedereen een uitdaging zijn “, ervan overtuigd dat het zorgen voor de juistheid en nauwkeurigheid van informatie een langzame ineenstorting van vooroordelen, generalisaties en discriminatie veroorzaakt. ‘. Journalisten, deskundige informatie-operators en vertegenwoordigers van de belangrijkste nationale en internationale organisaties zullen daarom kunnen ” deelnemen aan gezamenlijke studie- en onderzoeksinitiatieven, aan cursussen en seminars die gezamenlijk worden georganiseerd door de Cnog, UNAR en de Carta di Roma Association “. De studiebijeenkomsten, benadrukken ze, ” kan de uitwerking van analyses, rapporten en inzichten over specifieke onderwerpen van gemeenschappelijk belang bevorderen “.

Lees ook:  Vaccinatiedebat: de niet-gereguleerde migratie is de hoofdoorzaak

De twijfel is dat dit protocol een partijdige draad is, om het zacht uit te drukken, rekening houdend met de politiek-ideologische achtergrond van de Carta di Roma Association. Opgericht in december 2011 om ” het ethische protocol voor correcte informatie over immigratiekwesties te implementeren “, ondertekend door de Nationale Raad van de Orde van Journalisten (Cnog) en door de Nationale Federatie van de Italiaanse Pers (FNSI) in juni 2008, de partnerschap, dat ” werkt om een ​​stabiel referentiepunt te worden voor al diegenen die dagelijks werken aan de kwesties van het Handvest, journalisten en informatie-operators in de eerste plaats “, werkt samen met de wereld van verenigingen van schaamteloos linkse en pro-immigratie: Arci, Associazione 21 luglio, Asgi – Association for Legal Studies on Immigration, Article 21, Centro Astalli, Italian Council for Refugees, Social Editor.

Dezelfde Carta di Roma Association bevestigt immers dat ze steun krijgt van de Open Society Foundations , de filantropische organisatie die is opgericht door de financier en speculant George Soros., een van de belangrijkste donoren van de Amerikaanse Democratische Partij, politieke tegenstander en gezworen vijand van soevereiniteiten over de hele wereld. Kortom, meer ‘partizanen’ dan dit over een complex en delicaat onderwerp als immigratie kunnen dat niet zijn. Dus als dit de premissen en de betrokken instanties zijn, wat bedoelen we dan als we het hebben over “correctheid” en “nauwkeurigheid” van informatie? Je hebt geen detective nodig om erachter te komen: om de regels te volgen die zijn opgelegd door de heersende politiek correcte en alomtegenwoordige ideologie die haar ‘geen grenzen’-visie op de wereld oplegt en massa-immigratie als een goede en rechtvaardige zaak beschouwt.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  In de basis is een ‘handelsoorlog’ een tamelijk ongecompliceerde aangelegenheid.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  5 citaten van George Soros die iedereen zou moeten lezen
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments