De grote resetfraude

De grote resetfraude

16 juli 2020 1 Door Indignatie redactie

Net als iedereen zou ik graag in een wereld zonder vervuiling willen leven.

Ik zou graag zien dat de menselijke beschaving een evenwicht vindt met de natuur en met het risico te klinken als een naïeve idealist, geloof ik oprecht dat dit uiteindelijk onze bestemming als soort is.

Mijn persoonlijke ervaring heeft me tot de conclusie gebracht dat we dit paradigma als soort alleen niet hebben bereikt vanwege het systeem (en de culturele invloed) van het oligarchisme dat erin geslaagd is om zijn klauwen al te veel generaties koppig parasitair op zijn gastheer te laten zinken – alles wat het domineert bederven en verdraaien.

Vanwege de alomtegenwoordigheid van het oligarchisme hebben massa-uitbuiting, oorlogen en vervuiling zowel ecosystemen als talloze mensenlevens verwoest, en terwijl de neoliberale orde blijft streven naar de onvermijdelijke afbraak van een bubbel van derivaten van 2 biljard dollar die onze niet-berouwvolle decennia van decadentie hebben veroorzaakt, er zullen zeer serieuze keuzes moeten worden gemaakt.

Valse remedies voor de naderende meltdown

Veel valse oplossingen zullen worden gepresenteerd als de samenleving wakker wordt met het brandende gebouw waarin het vastzit, en tenzij onze geest zich bewust is geworden van die valse oplossingen (om nog maar te zwijgen van de brandstichters die dit vuur van bovenaf beheren), dan zijn veel goedbedoelende zielen van alle rangen en standen kunnen zich aanmelden bij hun eigen doodvonnissen en per ongeluk een oplossing inluiden die veel erger is dan de ziekte die ze probeerden te genezen.

Voordat u, beste lezer, mij beschuldigen van het zijn overdreven dramatisch in mijn conclusies, laat me uw aandacht vestigen op een juni 3 rd evenement gesponsord door het World Economic Forum (WEF), getiteld The Great Reset met gepassioneerd oproepen door de leiders van het IMF, de Wereldbank Bank, VK, VS, bedrijven en banksector profiteren van COVID-19 om de wereldeconomie af te sluiten en te “resetten” onder een nieuw besturingssysteem met de naam Green New Deal.

Oprichter en uitvoerend voorzitter van het WEF, Klaus Schwab, zei: “De wereld moet snel en gezamenlijk optreden om alle aspecten van onze samenlevingen en economieën te vernieuwen, van onderwijs tot sociale contracten en arbeidsvoorwaarden … Elk land, van de Verenigde Staten tot China, moet deelnemen, en elk de industrie, van olie en gas tot technologie, moet worden getransformeerd. Kortom, we hebben een ‘grote reset’ van het kapitalisme nodig. ”

De boodschap van Schwab werd versterkt door Prins Charles, die de gouden kans om menselijk gedrag radicaal te veranderen, overdonderde op manieren die tientallen jaren van milieubewustzijn niet hebben bereikt toen hij zei : “We hebben een gouden kans om iets goeds uit deze te halen [COVID-19] crisis. Door de ongekende schokgolven zijn mensen wellicht ontvankelijker voor grote visies op verandering, ”

Hoewel het World Economic Forum gewoonlijk bekend staat als een forum van wereldwijde zakelijke elites, is deze organisatie de afgelopen jaren uitgegroeid tot een leider op het gebied van wereldwijde pandemische coördinatie als co-sponsor van het griezelige Event 2019 van oktober 2019 en heeft het leiders van typisch ” antikapitalistische ”verzetsgroepen zoals Greenpeace die nu regelmatig op hun evenementen spreken.

Jennifer Morgan (huidig ​​hoofd van Greenpeace) zei tijdens het evenement: “We hebben een nieuwe wereldorde opgezet na de Tweede Wereldoorlog … We bevinden ons nu in een andere wereld dan toen. We moeten ons afvragen: wat kunnen we anders doen? Het World Economic Forum heeft ook daarin een grote verantwoordelijkheid: op de resetknop drukken en kijken hoe we welzijn voor mensen en voor de aarde kunnen creëren. “

Dus is deze definitie van internationaal welzijn echt wat het lijkt? Of schuilt er iets gruwelijks onder de oppervlakte? Hoe kunnen we dat weten?

Degenen die onwetend zijn over hun geschiedenis, zullen gemakkelijk het coververhaal kunnen geloven dat ze krijgen van de spelers die het World Economic Forum beheren. Het coververhaal is als volgt: Een nieuw systeem werd gevormd tijdens een twee weken durende conferentie in Bretton Woods New Hampshire 1944 onder leiding van Franklin Roosevelt en dit was bedoeld om het New Deal-programma te exporteren dat Amerika na de Grote Depressie reconstrueerde naar de rest van de wereld. Aangezien onze huidige crisis een nieuw systeem vereist op een vergelijkbare manier als de wereld een reset nodig had in 1932 en opnieuw in 1945, moeten we dat ook opnieuw doen.

Op het eerste gezicht is dit allemaal waar. Maar hier is het probleem …

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Nieuwe president van de ECB, Christine Lagarde, heeft een strafblad

De New Deal van FDR was gebaseerd op: 1) het stoppen van de dictatuur van een bankier in 1933 toen hij eigenhandig de Bank of England / League of Nations ‘London Conference torpedeerde, 2) het opleggen van massale regulering aan Wall Street-speculanten onder de Glass-Steagall-wetten en de brede bank handelingen die megabanken hebben opgesplitst, de SEC hebben gecreëerd, legitieme spaargelden hebben beschermd en honderden elite-bankiers hebben berecht onder de Commissie Pecora , 3) enorme infrastructuurprojecten hebben opgezet onder de Tennessee Valley Authority, projecten voor plattelandselektrificatie, Grand Coulee Dam, Hoover Dams enz. verhoogde de nationale productieve arbeidskrachtenAmerika veranderde in een VOLLEDIGE SPECTRUM agro-industriële economie die in staat was tot constante groei, en 4) dapper vocht om diezelfde capaciteiten te garanderen aan alle naties van de wereld in totale oppositie tegen het Britse rijk.

De Green New Dealers van vandaag gebruiken de vorm en naam van de historische precedenten van FDR, maar zijn volledig toegewijd aan de tegengestelde doelen.

In het kader van de wereldwijde reactiemechanismen die worden voorgesteld door de oligarchen die de Great Reset-strategie van het World Economic Forum leiden, zullen groene energienetwerken die zijn ontworpen om de wereldtemperatuur binnen 30 jaar met twee graden te verlagen door de koolstofarme samenleving, het productieve arbeidsvermogen verminderen van alle naties in plaats van die bevoegdheden te vergroten zoals de oorspronkelijke New Deal had gedaan.

Ondertussen beloven Cap and Trade / Carbon-prijsmechanismen die zijn ontworpen door de Bank of England en de Carney / Bloomberg Task Force on Climate Related Financial Disclosures om financiële prikkels te creëren om het wereldbevolkingspotentieel te verminderen door de industriële economische orde te deconstrueren die nodig is om de bijna 8 miljard te behouden zielen op het aardoppervlak momenteel. In een recente toespraak voor de City of London zei het voormalige hoofd van de Bank of England, die nu het Climate Finance-team van Boris Johnson leidt:

“Het bereiken van een netto nulemissie vereist een transitie van de hele economie – elk bedrijf, elke bank, elke verzekeraar en investeerder zal zijn bedrijfsmodellen moeten aanpassen. Dit kan een existentieel risico veranderen in de grootste commerciële kans van onze tijd. ”

Carney, die toevallig ook de architect is van het Central Bankers Climate Compact, heeft eerder de vernietiging bedreigd van alle bedrijven die weigeren te voldoen aan de nieuwe groene normen die hij en zijn controllers aan de wereld willen opleggen door te zeggen: “de bedrijven die hierop anticiperen ontwikkelingen worden rijkelijk beloond. Degenen die dat niet doen, zullen ophouden te bestaan ​​”.

Terwijl het nieuwe reset-groene systeem belooft meer regelgeving op het gebied van financiën te bevatten, zullen die voorschriften worden gecontroleerd door soevereine natiestaten in het belang van het algemeen welzijn van hun volk of door particuliere centrale banken in het belang van een oligarchische elite die geobsedeerd is door controle, evenwicht , en landen lichtgelovig, verward, verdeeld, ontvolkt en verarmd houden?

Ik denk dat je dit zelf kunt uitzoeken.

De enige vorm van een legitieme Great Reset die mensen, naties zal beschermen en de invloed van de financiële oligarchie zal verminderen, terwijl het milieu op lange termijn daadwerkelijk wordt beschermd, is verbonden met de moderne internationale New Deal die bekend staat als het Belt and Road Initiative. Door een nieuw financieringssysteem te creëren dat is gekoppeld aan langetermijnontwikkeling, agro-industriële groei van economieën met een volledig spectrum over de hele wereld, hebben China en zijn bondgenoten de fakkel opgepakt die door de vroege dood van Franklin Roosevelt op 12 april 1945 was gevallen. een regeling voor een nieuwe economische reset zou in overeenstemming moeten zijn met de bewezen principes van de antifascistische politieke economie waarvan bewezen is dat ze in het verleden werken en dat blijven doen in het heden.

Een krachtige start van deze reset zou betekenen dat president Trump instemt met een noodstop van Rusland, China en de VS, gevolgd door een top van vijf landen met het VK en Frankrijk volgens de richtlijnen die president Poetin in januari 2020 heeft opgesteld en weken geleden opnieuw heeft herhaald .Lees ook:  "Eis de waarheid!" Presidentiële kandidaat Gabbard vraagt ​​om openbaarmaking van alle 9/11 bestanden

Comments

comments