Steve Bannon spreekt duidelijk: Chinese communisten verantwoordelijk voor corona-pandemie!

Steve Bannon spreekt duidelijk: Chinese communisten verantwoordelijk voor corona-pandemie!

16 juli 2020 0 Door Indignatie redactie

Volgens Steve Bannon, voormalig adviseur en hoofdstrateeg van de Amerikaanse president Donald Trump, zijn werknemers van het streng beveiligde virologielaboratorium in Wuhan en andere Chinese onderzoeksinstellingen naar het westen vertrokken om samen te werken met Amerikaanse en Europese inlichtingendiensten. Je zou kunnen bewijzen dat het communistische leiderschap in Peking verantwoordelijk is voor de wereldwijde coronapandemie. ‘Mensen zullen geschokt zijn’, zei Bannon in een e-mail.

Volgens de 66-jarige publicist hadden de informanten documenten verzameld die de bewering van de Chinese heersers konden weerleggen dat de primaire besmettingsplaats voor het virus een groothandelsmarkt voor vis en zeevruchten in Wuhan was, waar dealers ook andere wilde dieren verkochten, zoals Vleermuizen verkocht. Dit proefschrift is al enige tijd in twijfel, nadat uit een onderzoek van het Wuhan Hospital bleek dat de eerste geïdentificeerde corona-patiënt nog nooit op deze markt was geweest en daarom daar niet besmet kon zijn.

Volgens Bannon werd de oorspronkelijk natuurlijke ziekteverwekker in het laboratorium in Wuhan door wetenschappers gemanipuleerd om het overdraagbaar te maken op mensen. Hij ging ervan uit dat westerse inlichtingendiensten door het gebruik van elektronische leermiddelen heel precies zouden weten wie toegang had tot dit laboratorium.

Bannon suggereert zelfs dat de Franse inlichtingendienst spionagetechnologie in het laboratorium heeft geïnstalleerd. Frankrijk was betrokken bij het opzetten van de onderzoeksfaciliteit, maar werd later uitgesloten van deelname aan de wetenschappelijke projecten.

‘Het ding is met Franse hulp gebouwd, dus ik denk niet dat er geen bewakingsapparatuur is. Ik denk dat je zult ontdekken dat deze jongens experimenten deden waarvoor ze niet volledig bevoegd waren of wisten wat ze aan het doen waren, en dat een van die dingen (dat wil zeggen het virus, de auteur) op de een of andere manier was, hetzij door een onopzettelijke fout of een laborant stapte uit, ‘vervolgde Bannon. ‘Het is niet zo moeilijk voor deze virussen om daar weg te komen. Daarom zijn deze laboratoria zo gevaarlijk. «

Biologisch Tsjernobyl

Bannon spreekt van een ‘biologisch Tsjernobyl’ in Wuhan met het oog op het uitbreken van de latere wereldwijde pandemie in China. Net als de CPSU na de nucleaire ramp in de Sovjet-Unie zouden de communistische heersers in Peking de gebeurtenissen nu verdoezelen omdat ze vreesden voor hun macht. De Chinese overlopers konden hier licht op werpen door informatie te verstrekken over de ware gang van zaken en door de verantwoordelijken voor het project te benoemen.

‘Ongeacht of het afkomstig was van de markt of van het laboratorium in Wuhan, de daaropvolgende besluiten maakten de Chinese Communistische Partij schuldig aan de opzettelijk geplande moord’, bekritiseerde Bannon. China heeft de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) op 31 december 2019 al laten weten dat er sinds het begin van de maand verschillende gevallen van ernstige longontsteking waren opgetreden in de stad Wuhan, waarvan de ziekteverwekker een week later werd geïdentificeerd als een nieuw coronavirus met de voorlopige aanduiding 2019-nCoV . Peking bagatelliseerde echter systematisch het gevaar en ontkende wekenlang dat het virus van persoon op persoon kon worden overgedragen. De autoriteiten hebben geen preventieve maatregelen genomen en hebben in plaats daarvan grote evenementen voorbereid voor het Chinese Nieuwjaar.

Pas toen het aantal geïnfecteerde mensen op 19 januari begon te stijgen en de gezondheidsramp niet langer verborgen kon blijven, reageerden de verantwoordelijken en legden op 23 januari de stad Wuhan, die 11 miljoen inwoners telt, op slot. Drie dagen later sprak de Chinese premier Xi Jinping over een ‘ernstige situatie’. Vieringen van Chinees Nieuwjaar werden geannuleerd en de hele provincie Hubei werd in quarantaine geplaatst. Eind januari waren in China meer dan 9.700 mensen besmet met SARS-CoV-2 en waren er 213 overleden aan COVID-19 . De schattingen van de WHO kwamen echter tot aanzienlijk hogere cijfers:

Daarna hadden bijna 240.000 Chinezen het virus op 23 januari al opgelopen.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenOverheden vermomde informatie

De sluiertactieken van de Chinese autoriteiten verspilden kostbare tijd door de pest in bedwang te houden, wat de verspreiding van de ziekteverwekker wereldwijd bevorderde. Sterker nog: Chinese doktoren als Li Wengliang die vroeg op hun collega’s via sociale netwerken voordat het nieuwe coronavirus waarschuwde en daarmee longziekte COVID-19 veroorzaakte, werden het zwijgen opgelegd. Tegelijkertijd verspreidde het communistische leiderschap valse informatie over de oorsprong, transmissieroutes en gezondheidseffecten van SARS-CoV-2 via de staatsmedia. Onderzoeksinstellingen hebben de opdracht gekregen om tests te annuleren. Bovendien zou de Chinese president Xi Jinping verslag uitbrengen over het nieuwsmagazine Der Spiegelzijn persoonlijk tussengekomen bij WHO-president Tedros A. Ghebreyesus om een ​​wereldwijde pandemische waarschuwing uit te stellen. Het is pas op 11 maart 2020 uitgegeven!

Als Peking eind december al had gewaarschuwd voor het nieuwe gevaar in plaats van het te bagatelliseren, zou 95 procent van de sterfgevallen zijn vermeden en zou de economische schade aanzienlijk lager zijn geweest, weet Bannon zeker. Deze opvatting wordt ondersteund door een studie die eind juni is gepubliceerd door de School of Medicine van de Washington University in St. Louis. De onderzoekers concluderen dat er op 23 januari in China slechts ongeveer 11.000 mensen besmet zouden zijn geweest als de Chinese autoriteiten op 2 januari al actie hadden ondernomen om de epidemie te bestrijden. Het papier vermeldt letterlijk :

‘Zonder de vertraging van drie weken had de grootste gezondheidscrisis van deze eeuw veel beter kunnen worden voorkomen of op zijn minst kunnen worden beheerst.’

‘Dit is de tragedie hier. Ze gebruikten de tijd om alle persoonlijke beschermingsmiddelen ter wereld te verzamelen. Dit is een moorddadige dictatuur. (…) We bevinden ons in de meest buitengewone crisis in de moderne Amerikaanse geschiedenis, meer dan in Vietnam, de Koude Oorlog en zelfs de Tweede Wereldoorlog. Een wereldwijde pandemie en een economische hel. Ik heb geen vertrouwen in de WGO, het management moet worden vervolgd en de winkel moet worden gesloten ‘, aldus Bannon.

Corona-virus per ongeluk vrijgegeven?

Steve Bannon is van mening dat de manipulatie en vrijgave van het coronavirus in het laboratorium van Wuhan onbedoeld was.

Maar het zou ook denkbaar zijn dat de Chinese communisten opzettelijk de ziekteverwekker hebben gelanceerd om de voorheen bloeiende Amerikaanse economie te treffen en zo de herverkiezing van Donald Trump tot president van de VS in november te voorkomen, wat waarschijnlijk zal escaleren de uiterst schadelijk handelsconflict voor China. Volgens persberichten klaagden verschillende deelnemers aan de World Military Games 2019, die medio oktober in Wuhan plaatsvonden, over symptomen van Covid 19 die typerend zijn voor de ziekte en niet kunnen worden behandeld met conventionele medicatie.

Atleten uit 110 landen namen deel aan de wedstrijden. Je zou de eerste »Super Spreader” van het nieuwe virus kunnen zijn .

Het virusonderzoekslaboratorium in Wuhan, de Olympische Spelen van het leger op dezelfde locatie, het verschijnen van de nieuwe ziekteverwekker iets minder dan een jaar voor de historische presidentsverkiezingen in de VS en de vertragingstactieken van Peking, die een beslissende bijdrage hebben geleverd aan de wereldwijde verspreiding van SARS-CoV-2 – in feite is alles gewoon toeval of een ketting van ongelukkige omstandigheden?Comments

comments