Politie van Portland ‘trekt zich terug’ na impasse met NAAKTE vrouwelijke demonstrant (FOTO’S, VIDEO’S)

Politie van Portland ‘trekt zich terug’ na impasse met NAAKTE vrouwelijke demonstrant (FOTO’S, VIDEO’S)

18 juli 2020 0 Door Indignatie redactie

Politieagenten in Portland, Oregon werden verrast toen ze werden benaderd door een naakte vrouwelijke demonstrant, die op straat ging liggen en yoga begon uit te voeren. De politie werd vervolgens gefilmd ‘zich terugtrekkend’.

Een vrouw die niets anders droeg dan een masker en een muts, benaderde in de vroege uren van zaterdag een groep agenten die de binnenstad opruimden. Een rij politieagenten en federale agenten stond op een kruispunt toen de naakte vrouw schijnbaar uit het niets verscheen.

‘Naakt Athene verscheen en de kleine jongens wisten niet wat ze moesten doen’, grapte Donovan Farley, een verslaggever op de grond die de riskante confrontatie documenteerde.

Een video laat zien dat ze nonchalant naar de wetshandhavers loopt en enkele meters van hen stopt. Vervolgens werd ze gefotografeerd terwijl ze yoga deed, liggend en zittend op straat met haar benen gespreid naar de officieren gericht.

De politie vuurde verschillende peperbollen af ​​bij haar schoenloze voeten, waardoor een demonstrant met een schild voor haar stond en haar tegen mogelijke schade blokkeerde. Het lijkt er echter niet op dat ze gewond is geraakt.

Volgens verschillende ooggetuigen die foto’s en video’s van de impasse op Twitter plaatsten, trok de politie zich later terug van het kruispunt en liet de naakte vrouw op straat staan ​​terwijl ze hen weg zag rijden.

Het bizarre incident markeerde de 50e dag van onrust in Portland en komt slechts enkele uren nadat de procureur-generaal van Oregon een rechtszaak had aangespannen tegen het Department of Homeland Security (DHS) en andere instanties, met het argument dat ze demonstranten hadden gegrepen en vastgehouden zonder waarschijnlijke oorzaak.

Het federale gerechtsgebouw van de stad is de locatie van bijna nachtelijk geweld, met demonstranten gewapend met vuurwerk en projectielen die de confrontatie aangaan met politie en federale agenten. Interim-chef van de DHS, Chad Wolf, bezocht de stad donderdag en zwoer dat zijn bureau ‘zich nooit zou overgeven aan gewelddadige extremisten’.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments