Politie van Portland ‘trekt zich terug’ na impasse met NAAKTE vrouwelijke demonstrant (FOTO’S, VIDEO’S)

Politie van Portland ‘trekt zich terug’ na impasse met NAAKTE vrouwelijke demonstrant (FOTO’S, VIDEO’S)

18 juli 2020 0 Door Indignatie redactie

Politieagenten in Portland, Oregon werden verrast toen ze werden benaderd door een naakte vrouwelijke demonstrant, die op straat ging liggen en yoga begon uit te voeren. De politie werd vervolgens gefilmd ‘zich terugtrekkend’.

Een vrouw die niets anders droeg dan een masker en een muts, benaderde in de vroege uren van zaterdag een groep agenten die de binnenstad opruimden. Een rij politieagenten en federale agenten stond op een kruispunt toen de naakte vrouw schijnbaar uit het niets verscheen.

‘Naakt Athene verscheen en de kleine jongens wisten niet wat ze moesten doen’, grapte Donovan Farley, een verslaggever op de grond die de riskante confrontatie documenteerde.

Een video laat zien dat ze nonchalant naar de wetshandhavers loopt en enkele meters van hen stopt. Vervolgens werd ze gefotografeerd terwijl ze yoga deed, liggend en zittend op straat met haar benen gespreid naar de officieren gericht.

De politie vuurde verschillende peperbollen af ​​bij haar schoenloze voeten, waardoor een demonstrant met een schild voor haar stond en haar tegen mogelijke schade blokkeerde. Het lijkt er echter niet op dat ze gewond is geraakt.

Volgens verschillende ooggetuigen die foto’s en video’s van de impasse op Twitter plaatsten, trok de politie zich later terug van het kruispunt en liet de naakte vrouw op straat staan ​​terwijl ze hen weg zag rijden.

Het bizarre incident markeerde de 50e dag van onrust in Portland en komt slechts enkele uren nadat de procureur-generaal van Oregon een rechtszaak had aangespannen tegen het Department of Homeland Security (DHS) en andere instanties, met het argument dat ze demonstranten hadden gegrepen en vastgehouden zonder waarschijnlijke oorzaak.

Het federale gerechtsgebouw van de stad is de locatie van bijna nachtelijk geweld, met demonstranten gewapend met vuurwerk en projectielen die de confrontatie aangaan met politie en federale agenten. Interim-chef van de DHS, Chad Wolf, bezocht de stad donderdag en zwoer dat zijn bureau ‘zich nooit zou overgeven aan gewelddadige extremisten’.Comments

comments