Lincoln Project treft Trump hard voor 140.000 lijken met brute kwantificering van de verwoesting

Lincoln Project treft Trump hard voor 140.000 lijken met brute kwantificering van de verwoesting

19 juli 2020 0 Door Indignatie redactie

President Donald Trump werd getroffen met een andere keiharde video van The Lincoln Project – de groep van voormalige top-GOP-strategen die de president in november proberen te verslaan.

“Amerika leidt nu de wereld met COVID-sterfgevallen”, begint de advertentie.

‘Meer dan 140.000 Amerikanen zijn dood’, vervolgt de advertentie. ‘Vrienden en collega’s. Zusters, broers, moeders en vaders – 140.000 lichamen. ‘

“Naast elkaar zouden ze meer dan 66 mijl beslaan,” vervolgde de advertentie, met een video van de grensmuur van Trump. ‘Ze zouden meer dan 1.160 voetbalvelden vullen.’

‘Trump bouwt zijn muur, maar niet de muur die hij heeft beloofd’, vervolgt de video.

Terwijl de camera inzoomt op de muur, zien we dat dit niet het hek met stalen latten is dat Trump langs de grens met Mexico bouwt, maar eigenlijk een muur van doodskisten is, elk met opeenvolgend genummerd.

“De muur van Trump: betaald met 140.000 Amerikaanse levens”, besluit de advertentie.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Lees ook:  Belt en Road Harmony - en vijandigheid

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Lees ook:  Studenten hoge schulden door KUT leenstelsel maar voor Amalia een prins van 18 jaar ligt '1,5 miljoen p/j klaar

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments