Is Amerika’s tweede Corona-golf een politieke hoax?

Is Amerika’s tweede Corona-golf een politieke hoax?

21 juli 2020 0 Door Indignatie redactie

Gedurende een aantal weken, net toen de meeste staten in de Verenigde Staten weer opengingen, na drie maanden van blokkering om de curve af te vlakken, begonnen verschillende staten, waaronder Texas en Florida, record nieuwe cijfers te rapporteren die positief waren voor het coronavirus. Althans, dat wordt de wereld verteld. Nauwkeuriger onderzoek suggereert wat zich ontvouwt als een enorme manipulatie van coronavirus-tests, waaronder samenspanning door de nationale centra voor ziektebestrijding en -preventie (CDC), dezelfde CDC die de eerste uitrol van de virustests in maart ernstig verpestte door de gevonden tests te verspreiden om sporen van het virus en andere ernstige defecten te bevatten. Het huidige schandaal draagt ​​het oormerk van meer dan wanbeheer. Het lijkt op politieke samenzwering om de verkiezingen van november te beïnvloeden en nog veel meer.

Het lijkt erop dat er vandaag iets heel erg verrot is in de staat Texas. Hetzelfde geldt voor Florida, Californië, Arizona en vele andere staten die net na heropening nu opnieuw een lockdown en de dwaze en ineffectieve maskerdragende en sociale afstand hebben opgelegd. Maar als we kijken naar de feitelijke gegevens over sterfgevallen die worden toegeschreven aan het coronavirus, is sinds medio april het aantal dagelijkse sterfgevallen dat is aangeduid met COVID-19, of het nu “met” of “van” is, gestaag gedaald tot een niveau dat ongeveer 90% lager ligt de top.

Zelfs de zeer corrupte CDC heeft moeten toegeven: “Nationaal zijn de niveaus van influenza-achtige ziekte (ILI) over het algemeen laag … Veranderingen in indicatoren die COVID-19-achtige ziekte (CLI) volgen en door laboratoriumonderzoek bevestigde SARS-CoV-2 waren inconsistent tijdens de meest recente week, waarbij sommige toenemen maar andere afnemen. ” Vervolgens wordt in het wekelijkse CDC-rapport dat op 17 juli is bijgewerkt, de volgende verklaring afgelegd: “Op basis van gegevens over overlijdensakten daalde het percentage sterfgevallen als gevolg van longontsteking, influenza of COVID-19 (PIC) van 8,1% in week 27 naar 6,4% in week 28 , wat neerkomt op de twaalfde week van een afnemend percentage sterfgevallen als gevolg van PIC … Nationaal blijft de ILI-activiteit voor de dertiende week onder de basislijn, maar is nu al 5 weken gestegen . ”

Let goed op de taal. De CDC definieert ILI als ‘influenza-achtige ziekte’. Dus hebben we het over tests voor de aanwezigheid van een specifiek virus, SARS COV-2, dat de schuld krijgt van de uitbraak van Wuhan die zich sinds begin 2020 wereldwijd heeft verspreid? Of zijn het “influenza-achtige” ziekten, een verzamelplaats die al dan niet het coronavirus omvat? De CDC heeft de sterfgevallen op slimme wijze samengevoegd, of het nu gaat om longontsteking, influenza of COVID-19, in één nette mand met doodsoorzaken die ze PIC-pneumonie, influenza of COVID-19 noemen. Alle PIC-sterfgevallen worden nu gemakkelijk aangeduid als COVID-19 volgens CDC-instructies op een overlijdensakte.

Zelfs met deze sluwe handigheid kan de CDC niet verbergen dat alle PIC-sterfgevallen in de Verenigde Staten nu al twaalf weken zijn afgenomen. Hoe kan de natie langer in een staat van angst en opsluiting worden gehouden en hoe kan worden voldaan aan de agenda van gewetenloze democraten die alles lijken te doen om de economie te verzwakken en de republikeinse presidentskandidaat op 3 november te verslaan?

Een ‘Cases Pandemic’?

De respons was een dramatische toename van het aantal tests op burgers voor coronavirus, of beter gezegd voor een indirecte test van antilichamen of andere tekenen die al dan niet aangeven dat een persoon SARS COV-2 heeft. Rond half juni, aangezien de meeste staten zich terecht openden voor meer normale omstandigheden, drong de CDC aan op een enorme toename van het testen. Vanzelfsprekend zal een dramatische toename van het aantal geteste personen een toenemend aantal personen opleveren die ook positief testen op indicaties van coronavirus. Net zoals Trump en veel staatsgouverneurs verstandig pleitten voor heropening, begon de CDC aan te dringen op een dramatische toename van tests. Het testen ging van ongeveer 150.000 tot meer dan 700.000 per dag. Reuters meldde dat veel van de door de CDC goedgekeurde tests ook besmet waren.

Nu is het geval van Texas een voorbeeld van wat er lijkt te gebeuren. Volgens functionarissen in Texas die in contact stonden met het voormalige Amerikaanse congreslid Ron Paul, zelf een arts, heeft het Texas State Department of Health Services de definitie van een “Covid-zaak” medio mei gewijzigd, toen de gevallen aanzienlijk afnamen. De nieuwe definitie stelt: “terwijl de bepaling van een Covid” geval “eerder een bevestigd testresultaat was, werd de definitie plotseling gewijzigd om” waarschijnlijke “gevallen als” gevallen “te tellen. Tegelijkertijd werd de drempel voor het bepalen van “waarschijnlijk” verlaagd tot een belachelijk niveau. ” Kortom, als u koorts en hoofdpijn heeft, zelfs zonder een coronatest , kunt u worden vermeld als een “waarschijnlijke COVID-19-patiënt”.

Lees ook:  Waarheid en Mysterie, zoals COVID in Amerika...

Het wordt erger. Op basis van mogelijk niet-gerelateerde subjectieve criteria werden tot 15 mensen in mogelijk contact met dat “waarschijnlijke” geval ook vermeld als “waarschijnlijke gevallen”. En “waarschijnlijke gevallen” werden beschouwd als gevallen. Presto! Texas is in paniek en verplichte maskers en andere draconische maatregelen worden opgelegd. Verder versterkten de gezondheidsfunctionarissen van Texas de angst door te melden dat ziekenhuizen in de staat werden overspoeld door coronapatiënten. Maar toen ze werden gecontacteerd, zeiden de directeuren van het ziekenhuis in Houston zelf dat ze niet in de buurt van de werkelijke capaciteit waren en in feite ongeveer hetzelfde niveau hadden als vorig jaar . Texas heeft een Republikeinse gouverneur en is in november een kritieke staat voor Trump.

Florida ook …

In Florida, waar de Republikeinse gouverneur te maken kreeg met zware media-aanvallen omdat de stranden open gingen en andere stappen werden genomen, aangezien er dramatisch veel gevallen waren in “The Sunshine State”, is de recente piek in corona “positieve” gevallen even verdacht. Een lokaal tv-station in Florida werd gewaarschuwd toen ze een uitsplitsing van laboratoriumtests zagen, waarvan er vele toonden dat 100% van alle tests ‘positief’ waren. Het tv-station nam contact op met testlaboratoria in de hele staat. Wat ze ontdekten was oogopenend.

TV-verslaggever Charles Billi merkte op: “We hebben talloze labs gevonden die alleen positieve testresultaten rapporteren, dus ze tonen een positiviteitspercentage van 100 procent. Dat trok onze aandacht. ‘ Ze vonden 22 laboratoria die 100 procent positiviteitspercentages rapporteerden. Twee laboratoria rapporteerden een positiviteitspercentage van 91,18 procent. Dergelijke resultaten suggereren ergens iets verrot. Nader onderzoek toonde aan dat veel laboratoria niet eens negatieve resultaten rapporteerden. Maar toen de tv-journalisten contact opnamen met de verschillende laboratoria om de schokkende cijfers in twijfel te trekken, veranderden de gegevens verdacht. Eén laboratorium, Orlando Health, had een positiviteitspercentage van 98 procent. “Toen FOX 35 News echter contact opnam met het ziekenhuis, bevestigden ze fouten in het rapport. Het positiviteitspercentage van Orlando Health is slechts 9,4 procent, niet 98 procent zoals in het rapport. ‘ Evenzo had het Orlando Veteran’s Medical Center een positiviteitspercentage van 76 procent.eigenlijk 6 procent . ‘ Dat is een enorm verschil.

Het is geen verrassing dat COVID-19-infecties de afgelopen weken een alarmerende stijging vertoonden in Florida. Op 14 juli hadden gezondheidsfunctionarissen van de staat Florida niet gereageerd op verzoeken van journalisten om commentaar .

De gouverneur van Californië, Gavin Newsome, die een dramatische stijging van het aantal corona-positief geteste personen aanhaalde, keerde op 14 juli zijn beslissing om heropening van scholen, kantoren, openbare winkelcentra en kerken toe te staan, hoewel protestmarsen zoals Antifa of BLM zijn toegestaan, zo lijkt het. Die beslissing in een staat van 40 miljoen en de grootste staatseconomie zal vóór november elk economisch herstel in de VS een zware klap geven. De democratische gouverneur Gavin Newsom heeft vorige maand bevolen dat de stembiljetten worden verstuurd naar alle 20,6 miljoen kiezers in Californië voor de algemene verkiezingen van 3 november.

Veranderd verhaal

Deze gevallen duiden op het enorme, stinkende miasma rond het hele onderwerp van risico voor de Amerikaanse bevolking van SARS COV-2 en een politieke agenda die onheilspellende gevolgen kan hebben voor het democratische proces in Amerika.

De invloedrijke politieke krachten die de NIH-goeroe Tony “vertrouwen op wetenschap” Fauci steunen – die het altijd bij het verkeerde eind had in zijn advies, maar altijd de meest draconische afsluitingen en tests en vaccins aandreef – proberen duidelijk de destructieve afsluiting voort te zetten tot de Amerikaanse verkiezingen in november. Ze lijken bereid om deel te nemen aan elke manipulatie en paniekpromotie om dat te doen. Nu hebben ze het verhaal simpelweg veranderd. Drie maanden geleden zeiden Fauci en anderen dat het doel van de afsluitingen en sociale afstand – iets wat nog nooit eerder is gedaan in de moderne volksgezondheid – was om de curve van nieuwe coronavirusgevallen te “platmaken” zodat ziekenhuizen niet overbelast zouden raken. Die overbelasting kwam zelden voor. Nu ziekenhuizen in het hele land bijna leeg zijn, is het verhaal verschoven naar het betekenisloze aantal ‘nieuwe gevallen van coronavirus,

Dr. John Ioannidis van Stanford University wijst erop dat het COVID-19-sterftecijfer voor mensen onder de 45 jaar “bijna nul” is, en tussen 45 en 70 jaar ergens tussen 0,05% en 0,3%. Het feit dat jongeren en volwassenen van middelbare leeftijd in grote aantallen positief testen, is dus geen waarschuwingssignaal voor een naderend dodelijk ongeval, aangezien het risico op overlijden bij deze leeftijdsgroepen minuscuul is. De COVID19-curve is ‘afgeplat’. De politiek stuurt de Amerikaanse COVID-19-evenementen, maar niet de politiek die Fauci en de gouverneur van Californië beweren. Als dit voortduurt, kan dit catastrofale sociale en economische gevolgen hebben.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  5 manieren waarop "het nieuwe normaal" steeds erger wordt

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  De wereldwijde fraude
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments