Professor sloopt klimaatactivist Greta Thunberg in open brief je bent geen morele leider. Maar ik zal je vertellen wat je bent

Professor sloopt klimaatactivist Greta Thunberg in open brief je bent geen morele leider. Maar ik zal je vertellen wat je bent

22 juli 2020 0 Door Indignatie redactie

Dit is feitelijk een open brief aan alle KLIMAATTERRORISTEN, door deze professor ECOFASCISTEN genoemd.
Voor al degenen met een helder werkend boerenverstand.
VEEL LEESPLEZIER!

Een open brief aan Greta Thunberg

Je bent geen morele leider. Maar ik zal je vertellen wat je bent.

Greta Thunberg:

Je hebt jezelf tot leider verklaard en gezegd dat je generatie een revolutie zal beginnen. Je hebt jezelf gecomplimenteerd als een gecertificeerde volwassen en klimaatveranderingsactivist die onverschrokken politici en wereldleiders heeft aangesproken. Je bent gestopt met school en hebt verklaard dat er geen reden is om te studeren of te studeren omdat er geen toekomst is om te erven. Je hebt, in plaats van je lessen bij te wonen, vrijdag Climate Strikes geleid voor alle studenten in je generatie over de hele wereld. Uw aanwezigheid op oliepijpleidingen is opvallend. Daar verklaar je ondubbelzinnig dat alle olie in de grond moet blijven waar het hoort.

Daarom zal ik je tegen de achtergrond van je activisme als een volwassene in plaats van als een kind aanspreken.

In september 2019 stak je de Atlantische Oceaan over in een ‘zero carbon’-racejacht zonder toilet en elektrisch licht aan boord. Je hebt een gepassioneerd pleidooi gehouden bij de Verenigde Naties waarin je beweerde dat “we je dromen en onze jeugd hebben gestolen met onze lege woorden.” daag je uit! ”Je beweerde dat we je tekort schieten en dat jonge mensen ons verraad beginnen te begrijpen. Je verklaarde verder dat als we doorgaan met het falen van je generatie: “We zullen je nooit vergeven.”

U hebt verklaard dat u wilt dat wij in paniek raken en doen alsof onze huizen in brand staan. U staat erop dat rijke landen de uitstoot onmiddellijk moeten verminderen tot nul. In uw toespraken valt u economische groei aan en hebt u verklaard dat onze huidige klimaatcrisis wordt veroorzaakt door ‘dingen kopen en bouwen’. U roept op tot klimaatrechtvaardigheid en billijkheid, zonder de ergste vervuiler op de planeet China aan te spreken; het land dat economisch een groot deel van Afrika en Latijns-Amerika annexeert. Je durft Iran geen lezing te geven over zijn uraniumprojecten – want dat is toch geen onderdeel van de agenda van de VN?

U beweert dat we binnen de planetaire grenzen moeten leven, om te focussen op billijkheid en “een paar stappen terug” voor alle levende soorten. Je hebt een hekel aan het hiërarchische onderscheid tussen mens en dier en hebt geen kwalitatief onderscheid tussen een aap, een met malaria besmette mug en een grommende hyena. U spreekt slogans uit als: “We hebben een onomkeerbare kettingreactie in gang gezet,” en u pleit voor universeel veganisme in de show van Ellen DeGeneres. U koopt geen nieuwe kleding en u wilt ook niet dat de rest van ons dat doet. U wilt dat we allemaal stoppen met vliegen in straalvliegtuigen zonder ons een alternatief te geven over hoe we onze financiële en handelssystemen opnieuw zouden transformeren – om nog maar te zwijgen over ons persoonlijk genot van de wereld – zonder regressie naar een oertijdperk.

Lees ook:  Bill Gates: Hier leest u hoe u verloren tijd op covid-19 inhaalt

Er zijn een paar dingen die wij, de rationele volwassenen van de wereld, die niet voor je buigen als schuldgevoelensvol oplettende Babbitts tegen je moeten zeggen, Greta.

Ten eerste hebben we je niet beroofd van je jeugd of van je dromen. Je bent de legataris van een magnifieke technologische beschaving die mijn generatie en degene ervoor en verschillende anderen die eraan voorafgingen helemaal tot aan de Industriële Revolutie en de Renaissance, aan jou hebben nagelaten. Die door groei aangedreven, kapitalistische technologische beschaving heeft de voorwaarden geschapen om ons over ons verraad te wurgen. Het is een beschaving die ziekten zoals pokken van het woord heeft uitgeroeid en die miljoenen abjecte armoede heeft weggenomen in een universum waarvan je denkt dat het sterft en vervalt. Het verzekerde je een levensverwachting die die van je voorouders overtrof. Hoogstwaarschijnlijk door zich te concentreren op economische groei die u demoniseert en wetenschappelijke vooruitgang, zal die beschaving de robuuste kwaliteit van leven en gezondheid voor uw nakomelingen verder verbeteren.

Hier is een harde waarheid om over na te denken, Greta: als de grote producenten van deze wereld die je koestert hun productiviteit, rijkdom en talenten – kortom – hun geest van de wereld vandaag terugtrekken, zou je generatie gewoon ten onder gaan. Waarom? Omdat je als kinderen nog niets hebt gedaan, met je leven naast geboren worden. Dit is wat we van kinderen verwachten totdat ze producenten kunnen worden door van hun ouderen te leren. Je bent begrijpelijk sociale en ecologische ballast. Je bent nog niet cognitief geavanceerd om de overlevingsstructuren te repliceren waarvan je de begunstigden bent.

Kinderen zijn belangrijke afleveringen van de toekomst. We hebben in u geïnvesteerd. Jij en je zelfgenoegzame generatie denken dat ze niets te leren hebben van de ouderen die zelf tekort schieten. Van wie verwacht u de meerderheid van u in dienst te nemen als u noch over de inloggegevens of levenscompetentievaardigheden beschikt om over de wereld te navigeren? De toekomstige werkloze kinderen die school overslaan op vrijdag?

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  #BOERENBEDROG NEDERLANDSE #BOEREN KRIJGEN DE SCHULD VOOR OPWARMING VAN DE AARDE!

De waarheid is, zoals een anonieme blogger treffend zei, dat je generatie niet in staat is om veertig uur per week te werken zonder chronisch depressief en angstig te zijn. De leden kunnen niet eens beslissen of ze een jongen of een meisje willen zijn, of beide, of geen van beiden, of een ‘zij’. Ze kunnen geen vlees eten zonder te huilen. Ik zou kunnen toevoegen dat uw generatie ‘trigger-waarschuwingen’ en ‘veilige ruimtes’ nodig heeft als voorwaarden om op school te leren. De leden hebben een pathologische behoefte om te worden gecodd en beschermd tegen de uitdagende realiteit van het leven. Uw generatie is de grootste demander en consument van technologische gadgets en apparaten voor CO2-uitstoot. Een uur zonder een van hen en teveel van jullie bezwijken voor verlammende lethargie. Je generatie is de minst nieuwsgierige en meest geïsoleerde groep individuen die je ooit bent tegengekomen.

Ja, we hebben u verraden: door de wereld van leiderschap te capituleren voor verveelde, aandachtstekortige kinderen die bromiden, platitudes en slogans uitschenken die een stuurloze en moreel relativistische cultuur accepteert omdat een aanzienlijk aantal van haar bewoners intellectueel bankroet en moreel lui zijn geworden.

Het logische eindpunt van je ecologische visie zou zijn dat we in oeromstandigheden leven en een bestaan ​​zoeken in junglemoerassen waarin we giftige slangen en mensetende tijgers zouden beschouwen als onze morele gelijken. We zouden ons moeten aanpassen aan de natuur in plaats van de natuur aan te passen aan onze behoeften, zoals alle leden van beschaafde beschavingen doen. Je visie zou ons zien zoeken naar paddenstoelen en planten zonder te weten welke nadelig waren voor onze spijsvertering. Onder uw systeem zouden we broeien van hitte, sterven aan onstuimige plagen en honger omdat er geen airco-units zijn, geen geavanceerd sanitair en irrigaties en rioolsystemen, geen antibacteriële zeep gemaakt van dierlijke materie, geen pesticiden en chemicaliën om te zuiveren onze voedsel- en drinkvoorraden: slechts één primordiaal moeras van menselijke verrotting.

Dit is onze kritieke eindejaarscampagne

Zonder ondersteuning van onze lezers bestaan ​​we gewoon niet.

Ook in 2020 willen wij u ongecensureerd nieuws blijven brengen steun daarom Indignatie.nl en doneer een klein bedrag, ook voor ons wordt het brengen van nieuws steeds duurder en meer tijd. Indignatie wordt bijgehouden door vrijwilligers die een klein pensioentje hebben en de kosten van de server met veel moeite kunnen betalen STEUN ONS HIER! dank aan ieder die een donatie doet.

Als de beschaving in de handen van je ecofascistische aanhangers blijft, leven we in grashutten, drinken we uitwerpselen van dieren aangetast water en krimpen we in angst voor ijsberen in plaats van ze te doden voor voedsel wanneer ze ons aanvallen.

Lees ook:  Coronavirus van Amerika: het uitbreken van het Trumpisme

Greta, leven in volledige harmonie met de natuur is de dood van creativiteit. Begrijp dit. Alle grote beschavingen werden gesmeed in de smeltkroezen van de juiste exploitatie van de aarde. Degenen die op het land leefden met olie en er niets mee deden, hadden er in de eerste plaats nooit recht op. Niet-gebruik van Gods hulpbronnen is de hoofdzonde omdat het resulteert in de onontwikkeling van onze menselijke vermogens, en maakt ons niet te onderscheiden van beesten.

Uw generatie moet de moraliteit van het scheppen van rijkdom leren, in plaats van er slechts parasitair van te profiteren. De enige revolutie die je zult leiden is er een in nihilisme en beschaving van de beschaving. Je moet leren over de morele argumenten voor fossiele brandstoffen. Je bent het aan jezelf verschuldigd om te begrijpen hoe, zoals Kathleen Hartnett White heeft gedetailleerd, de uitputting van de enorme voorraad geconcentreerde energie in fossiele brandstoffen de mensheid voor het eerst in de menselijke geschiedenis heeft toegestaan ​​om te ontsnappen aan hardnekkige beperkingen en energielimieten die alles hadden verlaten maar de zeer bevoorrechten in totale armoede en verdorvenheid. Vóór de industriële revolutie waren alle samenlevingen afhankelijk van een zeer beperkte stroom zonne-energie die werd gevangen in levende planten voor levensonderhoud zoals voedsel, brandstof en onderdak.

Maar wij, de creatieve ondernemers, gaan niet terug naar de middeleeuwen. Je filosofie kan als volgt worden samengevat:

Wat goed was voor mijn antropoïde voorouders is goed voor mij. Schommel niet met de boot of bouw er zelfs geen, want daarvoor moet een boom worden gekapt. Verstoor de natuur niet. Durf de aarde niet te zien als rechtmatig aan ons toebehorend. We hebben niet het recht om onze hersenen te gebruiken op een manier die onze behoeften in een materiële vorm kan transformeren. Laten we gemakshalve vergeten dat productie de reden is voor het overleven. Laten we allemaal de grandeur van de mens en zijn lichtpotentieel verminderen. Verpletter de Thomas Edisons van deze wereld.

De apocalyptische wereldvisie die je hebt is een striplanding voor degenen die door de geschiedenis heen vooruitgang hebben gehaat. Je apocalyptische voorspellingen zijn al millennia lang gedaan en we zijn er nog steeds. We zullen hier nog lang nadat je bent opgegroeid en we hebben je vergeven voor het overslaan van lessen, waardoor het intelligentiequotiënt van een hele generatie wordt verlaagd.Comments

comments