Grote gaten in het Covid ‘Spike’-verhaal

Grote gaten in het Covid ‘Spike’-verhaal

23 juli 2020 1 Door Indignatie redactie

Motorongevallen hebben de dood van Covid geregeerd? In de haast om Florida te schilderen als het epicentrum van de “tweede golf” van de uitbraak van het coronavirus, hebben regeringsfunctionarissen en hun bondgenoten in de reguliere media zich tot belachelijke diepten gebogen om het aantal doden te maximaliseren. Een televisiestation onderzocht dit weekend twee hoogst ongebruikelijke Covid-sterfgevallen onder slachtoffers in de twintig, en toen ze vroegen naar comorbiditeiten, kregen ze te horen dat één slachtoffer er geen had, omdat zijn Covid-dood kwam in de vorm van een dodelijk motorongeluk.

Helaas staat dit niet op zichzelf. In feite staat de “piek” die de afgelopen weken de mainstream domineerde, vol met voorbeelden van dergelijke bedrog.

De staat Washington heeft vorige week zijn covid-sterftecijfers naar beneden bijgesteld toen werd onthuld dat iedereen die om welke reden dan ook die ook coronavirus had, werd vermeld als een ‘covid-19-dood’, zelfs als de doodsoorzaak niets te maken had met covid- 19.

In South Carolina gaf de gezondheidsdienst van de staat toe dat de “piek” in Covid-sterfgevallen slechts het gevolg was van een vertraagde melding van vermoedelijke Covid-sterfgevallen.

Een analyse van de gerapporteerde dagelijkse Covid-sterfgevallen vorige week in vergelijking met de werkelijke sterfdag in Houston, toonde aan dat de recente ‘piek’ grotendeels bestond uit sterfgevallen die plaatsvonden in april tot en met juni. Waarom de rapportage tot nu toe uitstellen?

We weten wel dat op basis van deze “piek” de democraat-burgemeester van Houston de conventie van de Republikeinse Partij van Texas heeft geannuleerd. Missie volbracht?

Lijkt het niet verdacht dat zoveel staten ‘vertraagde’ meldingen van sterfgevallen hebben meegemaakt totdat Fauci en zijn bende ‘experts’ aankondigden dat we ons in een nieuw nachtmerriescenario bevinden?

Lees ook:  'De wereld kan niet ademen!' Verpletterd door de VS - Een land dat is gebouwd op genocide en slavernij

Vorige week in Florida – wat misschien niet toevallig de locatie is van de nationale conventie van de Republikeinse Partij – ontstond een ander schandaal toen honderden Covid-testcentra 100 procent positieve resultaten rapporteerden. Dit zou duidelijk een veel grimmiger beeld schetsen van de heropleving van het virus. Orlando Health rapporteerde bijvoorbeeld een positiviteitspercentage van 98 procent – een schokkend niveau – maar een verder onderzoek bracht een echt positiviteitspercentage van slechts 9,4 procent aan het licht. Die ‘anomalieën’ werden in de hele staat herhaald.

‘Gevallen’ betekenden ooit personen die voldoende symptomen vertoonden om in medische instellingen te worden behandeld. Maar toen de bangmakers een ‘tweede golf’ nodig hadden, begonnen ze elk positief testresultaat te rapporteren als een ‘covid-geval’. Geen wonder dat we een “piek” hebben.

Politiek eist dat politici gezien worden als “iets” in plaats van niets, zelfs als dat iets schadelijker is dan helemaal niets doen. Daarom is Washington zo verslaafd aan sancties.

Hetzelfde geldt met name in door de Republikeinen gecontroleerde staten in de VS als reactie op het coronavirus. Geconfronteerd met een virus dat in 2018 ongeveer een derde van het aantal mensen heeft gedood als het normale, seizoensgebonden griepvirus, heeft de gouverneur van Texas, Greg Abbott, een gedeeltelijke stopzetting van de economie goedgekeurd, waardoor miljoenen in de wanhoop van de werkloosheid zijn gegooid. Vervolgens sloot hij willekeurig de bars omdat massaal verhoogde tests toonden dat meer mensen aan het virus zijn blootgesteld. En hij stelde dat mensen gezichtsmaskers moesten dragen. Noch het sluiten van bars (in plaats van restaurants of Walmarts), noch het dwingen van mensen om maskers te dragen, zal enig effect hebben op de voortgang van het virus door de samenleving. Maar hij ziet er tenminste uit alsof hij ‘iets’ doet.

We worden geconfronteerd met de grootste aanval op onze burgerlijke vrijheden in ons leven. Het virus is echt, maar de reactie van de regering is politiek en totalitair. Zullen er, als het uiteenvalt, meer Amerikanen gaan vechten voor hun vrijheid?

ronpaulinstitute.org

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Journalistiek in een tijdperk van misleidende politiek

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Poetin stelt voor, Trump beschikt over
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments