Expert Peter Schiff: Amerikaanse dollar staat op instorten – de wereld zal terugkeren naar de gouden standaard

Expert Peter Schiff: Amerikaanse dollar staat op instorten – de wereld zal terugkeren naar de gouden standaard

27 juli 2020 0 Door Indignatie redactie

Toonaangevende effectenmakelaar en bedrijfscommentator Peter Schiff voorspelt de daling van de Amerikaanse dollar. Na deze crash zou de wereldeconomie terugkeren naar de gouden standaard. De ervaren financieel expert adviseert daarom iedereen om te stoppen met investeren in Amerikaanse dollars.

Terwijl de wereld worstelt met COVID-19, stijgen de prijzen voor edelmetalen. Volgens de ervaren effectenmakelaar Peter Schiff kunnen grote marktbewegingen in de edelmetalen goud en zilver worden verwacht.

Naar zijn mening zou zilver de $ 50 per ounce kunnen halen. De vlucht op grote hoogte zal echter slechts van korte duur zijn. Schiff noemde het edelmetaal “de nieuwe Bitcoin”. De stijging van de prijs van goud en zilver staat op het punt te exploderen. Dat is nog maar het begin van een veel grotere beweging, zegt Schiff.

We zijn nog maar net begonnen ‘, zei CEO van Euro Pacific in zijn podcast.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenHij zei dat dit ook samenvalt met wat er met de Amerikaanse dollar gebeurt, aangezien goud de “belangrijkste concurrent” van de dollar is als het gaat om reserves.

De Amerikaanse dollar staat op instorten en als deze instort, zal goud zijn plaats innemen ‘, aldus Schiff.

De dollar zou elke dag kunnen instorten en de goudprijs zou enorm kunnen stijgen.

Dit is dus een echte race en je moet uit de dollar komen voordat het te laat is.

Het gele edelmetaal zal “opnieuw zijn rol spelen in het centrum van het monetaire systeem”. De wereld keert terug naar een gouden standaard, of de Federal Reserve dat nu wil of niet. Volgens het schip zou dit scenario dit jaar of volgend jaar al kunnen voorkomen.Comments

comments

Lees ook:  Afscheid nemen van de dollar