Intelligentietests: Volgens het Witte Huis is Trump ‘slechts’ een beetje intelligenter dan Merkel

Intelligentietests: Volgens het Witte Huis is Trump ‘slechts’ een beetje intelligenter dan Merkel

28 juli 2020 0 Door Indignatie redactie

NIET TE GELOVEN: De Amerikaanse president zou de uitdrukking ‘persoon’ kunnen gebruiken. Vrouw. Mens. Camera. TV “merkte op en concludeerde dat hij uitstekende” cognitieve vaardigheden “had. Dus daagde hij de kanselier uit voor een duel. Het was goed – maar maakt een fout.

Vrijdag belde de Amerikaanse president Donald Trump de kanselier zonder enige waarschuwing over de “inlichtingenwedstrijd” tijdens een videogesprek dat hij had gepland “over verschillende belangrijke vragen”. De overduidelijk overweldigde Merkel was het ermee eens: “Als het moet.” … Lees alsjeblieft wat er daarna gebeurde op ons satirische partnerportaal “Pardon” .

Allereerst had Trump zijn hoge niveau van intelligentie aangetoond door de reeks van vijf woorden ‘Persoon’ te gebruiken. Vrouw. Mens Camera. TV “herhaalde meerdere keren zonder fouten in een test in Washington DC, enkele minuten na elkaar. Dat had hij op een bescheiden manier duidelijk gemaakt in een interview op Fox TV .

De president had hieruit geconcludeerd dat hij buitengewone “cognitieve vermogens” bezat – en vervolgens, op uiterst exclusieve informatie van Pardon op vrijdag, tijdens een videotelefoontje met de kanselier “over verschillende belangrijke kwesties”, Merkel zonder enige waarschuwing over de “inlichtingencompetitie” ‘vroeg. De overduidelijk overweldigde Merkel was het ermee eens: “Indien nodig.” Vervolgens zei Trump de herhaling van “Persoon. Vrouw. Mens. Camera. TV “is niet geschikt om Merkels cognitieve capaciteiten te controleren, omdat deze vijf woorden inmiddels zo vaak in de media zijn geweest dat hun reproductie“ in tegenstelling tot mijn test van vandaag geen prestatie meer is ”.

In plaats daarvan wil hij haar iets vragen op haar wetenschappelijke gebied, zei Trump. Na enkele minuten een DIN A4-briefje te hebben bestudeerd (de kanselarij hoopte dat de verbinding verbroken was) die zijn woordvoerder Kayleigh McEnany hem had opgedrongen, vroeg de president: ‘Noem de formule van de natuurkundige Blasius , wat voor u gemakkelijk zou moeten zijn. “

Lees ook:  Tijdlijn: Donald Trump is de versneller van haatgroepen

Deze formule berekent het dynamische drijfvermogen en koppel dat een langwerpig lichaam onder bepaalde omstandigheden ervaart in een stromend medium. De opgeleide natuurkundige Merkel nam ook een DIN A4-vel en schreef:

Intelligentietests

De duidelijk verbaasde Trump overlegde een korte 30 minuten met zijn werknemers en gaf toen toe dat dat “enigszins correct was, ik herinnerde me de Blair-formule” (onderdrukte gecorrigeerde Merkel: “Blasius-formule”) – en schoot het volgende vraag voor: “Van wie is het?” – “Van de natuurkundige Blasius was zijn voornaam waarschijnlijk Heinrich”, antwoordde Merkel. Trump keek naar een stuk papier en rolde met zijn ogen. ‘Wanneer is hij geboren, wanneer is hij overleden?’, Wilde hij achteraf weten. ‘Ik denk dat ik rond 1880 geboren ben’, zei de kanselier, ‘en vrij laat stierf, vermoedelijk in de jaren zestig.’

De hoofden werden weer in elkaar gezet in het Witte Huis. Na een uur zei Trump: “Ja, de naam is correct. Maar bij geboorte en dood had u een beetje ongelijk, mevrouw Clinton. “Omdat Blair (” Blasius! “, Drong Merkel aan), wat natuurkundigen zouden moeten weten, werd” geboren in 1883 en stierf pas in 1970 “.

De kanselier schudde geïrriteerd haar hoofd en vroeg of je nu naar de werkelijke problemen kon komen. Daarop Trump: “Mevrouw de president, u was goed. Maar je hebt maar twee van de drie vragen goed beantwoord. Ik denk dat het eerlijk is als we zeggen dat ik slimmer ben dan jij – tenminste iets. Omdat, zoals u weet, ik alle vijf van de vijf termen heb behouden en slechts twee van de drie punten heb gemaakt. Dat zou genoeg moeten zijn voor vandaag. “Voordat de videoverbinding werd verbroken, bekeek Trump kort zijn linkerhand en riep toen triomfantelijk de camera in:” Persoon. Vrouw. Mens Corona. TV. Ziet u, mevrouw Biden, ik kan het nog steeds! ‘(PAR)

Lees ook:  Chaos in Wisconsin: de verkiezing dinsdag zal waarschijnlijk doorgaan ondanks meerdere waarschuwingen

Comments

comments