Dit is een kritiek punt in de Amerikaanse geschiedenis. We zijn een gevaarlijke, huiveringwekkende periode ingegaan die kan leiden tot een race of burgeroorlog

Dit is een kritiek punt in de Amerikaanse geschiedenis. We zijn een gevaarlijke, huiveringwekkende periode ingegaan die kan leiden tot een race of burgeroorlog

29 juli 2020 0 Door Indignatie redactie

De Amerikaanse democratie is in gevaar. Russiagate, Stormy Daniels, een politiek gemotiveerde afzetting … de herhaalde staatsgrepen om te proberen een gekozen president te verwijderen, laten allemaal zien dat Democraten er alles aan zullen doen om Trump omver te werpen.

De Democratische Partij en haar bereidwillige kliek van partijactivisten zullen er alles aan doen om Donald Trump kwijt te raken. Deze kliek werkt hand in hand met hun vrienden bij de nepnieuwsmedia die melden dat de wijdverbreide rellen, raceoorlogen, plunderingen en brandstichting niets meer zijn dan  ‘vreedzame protesten’.

De grimmige keuze die wordt aangeboden voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020 is een gewijzigde Trump of Biden’s onbekende handlers. Documenten die door de directeur van de National Intelligence John Radcliffe zijn vrijgegeven en vorige week zijn vrijgegeven, zijn uitstekende voorbeelden van deze kliek die in bedrijf is.

Deze bewijzen dat in 2016 de hoogste wetshandhavingsinstantie in de VS, het Federal Bureau of Investigation,  “defensieve briefings” gebruikte  om de uitverkoren president illegaal te bespioneren om de dwaze en ongegronde beschuldigingen van Trump / Rusland te helpen bevorderen.

Waren Obama en Biden betrokken? Dit was een gecoördineerde poging om een ​​staatsgreep te plegen tegen de 45ste democratisch gekozen president van de Verenigde Staten, Donald J Trump. Amerika moet begrijpen dat intelligentie en ideologische fanatici die zich voordeden als  “Mueller-aanklagers”,  Trump probeerden te spoorweg in een poging zijn presidentschap te delegitimeren.

Een  “aanklager”  Andrew Weissmann, die in 2016 een openlijke voorstander was van Hillary Clinton, onderdrukte ontlastend bewijs en handelde in de vervolging van generaal Michael Flynn, Roger Stone en Paul Manafort over politieke vooringenomenheid en animus over voornamelijk procesmisdrijven, waarvan sommige onwettig.

Toch werden de vermeende pay-to-play-corruptieschandalen van Joe en Hunter Biden waarbij Oekraïne en China betrokken waren, nooit goed onderzocht en kregen ze een  “get out of jail free pass”.  Het is dubbele rechtvaardigheid – de ene set regels voor jou en de andere voor mij. Is dit gelijke rechtvaardigheid? Procureur-generaal van de Verenigde Staten, Barr en de heer Durham. WAAR BEN JIJ?

De clou: Weissmann zal zijn stille, illegale coup niet opgeven. Hij zal  in de aanloop naar de verkiezingen van november een “versla mijn dode paard van meer dan dertig miljoen dollar Rusland, Rusland, Rusland met een stok, verhalenboek” publiceren  . De echokamers aan de oost- en westkust zullen er dol op zijn, net als de nepnieuwsmedia.

Lees ook:  WTF: Bizarre Trump-tirade over demonstranten die 'zakken soep' gebruiken als wapens en ja, het is veel (video)

Russiagate verspilde bijna veertig miljoen belastinggeld. De echte criminelen van de FBI, CIA, DoJ, State Department en zelfs de rechters van de FISA-rechtbank die een actieve rol speelden in een complot om een ​​democratisch gekozen regering omver te werpen, werden nooit ter verantwoording geroepen. Het is een ander voorbeeld van Amerika’s gefixeerde dubbele rechtssysteem.

Nee, je kunt de FBI of de DoJ niet vertrouwen.

Als je lid bent van de Republikeinse Partij, ben je schuldig; als je lid bent van de Democratische Partij, kun je alles ongestraft doen. Zo eindigde de hele  ‘Ik ook, geloof alle vrouwenbeweging’  op de tweede dat griezelige Joe Biden werd beschuldigd. Blijkbaar is een vrouw alleen  ‘geloofwaardig’  als de beschuldiging tegen een republikein is.

We moeten begrijpen dat we ons op een kritiek punt in de geschiedenis bevinden. De Verenigde Staten zijn een gevaarlijke, huiveringwekkende periode ingegaan die in een flits kan leiden tot een rassenoorlog of een burgeroorlog. Partizanenpolitiek en politieke macht gericht op het koste wat kost wegwerken van Trump en op welke manier dan ook hebben geresulteerd in heerschappij en gewelddadigheden in een aantal democratisch geleide steden.

Dit kost levens. Zijn alle levens belangrijk?

Waarom willen leraren dat scholen gesloten zijn? Welnu, 71 procent van de leraren stemde tegen Trump bij de verkiezingen van 2016 en minder dan 10 procent van de universiteitsprofessoren is conservatief.

Waarom worden alle scholen, sportevenementen en andere grote bijeenkomsten geannuleerd, met uitzondering van rellen tegen Trump, plundering en brandstichting onder leiding van ANTIFA en BLM?

Lees ook:  'Beschamend': Trump Golfs, tweets Verkiezingen zijn vals terwijl 14 miljoen werkloosheidsuitkeringen verliezen vlak na Kerstmis

Democratische activisten in de vakbonden van leraren in heel Amerika proberen angst, haat en terreur aan te wakkeren, dus de kiezers zullen verandering eisen, ook al komt het in de vorm van een kandidaat die fase-vier dementie lijkt te hebben.

Deze hypocrisie is buitengewoon: alles wat Trump wil doen is en zal worden bestreden met het oog op het winnen van de presidentsverkiezingen. Kijk maar naar de controverse rond schoolopeningen.

Er is nergens ter wereld een gedocumenteerd geval dat identificeert dat een kind Covid-19 doorgeeft aan een leraar – maar dat maakt niet uit.

Trump wil de scholen openen, dus het moet een slecht idee zijn. De ‘partij van de wetenschap’  is bereid de feiten van Covid-19 af te wijzen als dit hen helpt de verkiezingen te winnen.

Trump heeft de cabal en nepnieuwsmedia blootgelegd voor wat het is: een bevooroordeelde uitbreiding van de Democratische Partij die er alles aan doet om verdeeldheid te creëren in plaats van de eenheid die Amerika nodig heeft.

Niemand kan de toekomst met 100 procent zekerheid voorspellen; het is echter zeer waarschijnlijk dat er bij deze verkiezingen geen winnaars zullen zijn. Hieruit volgt dat de wereld niet veiliger en gelukkiger zal zijn, tenzij we echte verandering krijgen en niet het merk van marxisme van Dementia Joe dat hij rechtstreeks kreeg van Bernie Sanders en de echte leider van de Democratische Partij en de  ‘ploeg’,  Alexandria Ocasio-Cortez.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Lees ook:  Wayne Dupree: Hier is hoe de verkiezing van november zou kunnen leiden tot een nieuwe burgeroorlog in Amerika

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 5 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments