“Niemand hoeft te sterven” van COVID-19

“Niemand hoeft te sterven” van COVID-19

29 juli 2020 2 Door Indignatie redactie

Tijdens de recente America’s Frontline Doctors persconferentie gebeurtenis die nu is verbannen uit vrijwel alle grote tech platform, waaronder YouTube, Dr. Stella Immanuel uit Houston gaf een prachtige speech over hoe zij met succes behandeld heeft meer dan 350 Wuhan coronavirus ( COVID-19) patiënten met hydroxychloroquine, zink en Zithromax (azithromycine).

Afkomstig uit Nigeria, waar ze geneeskunde studeerde, gaf Dr. Immanuel, een huisarts, een gepassioneerd verslag van de vele successen die ze heeft gezien met haar patiënten, van wie er één 92 jaar oud is. Niemand hoeft te sterven aan het Wuhan-coronavirus (COVID-19), benadrukte ze, omdat we al een behandeling hebben en we al een remedie hebben .

“Ik ben hier omdat ik persoonlijk meer dan 350 patiënten met COVID heb behandeld,” verklaarde Dr. Immanuel . ‘Patiënten met diabetes, patiënten met hoge bloeddruk, patiënten met astma, allemaal mensen.’

Door elk van haar patiënten een schema van hydroxychloroquine, zink en azithromycine te geven, is het eindresultaat voor hen ‘hetzelfde’, zegt ze: volledig herstel . ‘We hebben geen enkele patiënt verloren! Bovendien heb ik mezelf, mijn staf en veel dokters die ik ken op hydroxychloroquine gezet ter preventie. ”

Bekijk de volledige persconferentie hieronder, afkomstig van Brighteon.com, waar het nooit gecensureerd zal worden – het gedeelte van Dr. Immanuel begint rond het 5:25 teken:

Lees ook:  COVID-19, The Fight for a Cure: EEN grote Pharma Rip-Off

“Je hebt geen maskers nodig: er is een CURE”, zegt Dr. Immanuel

Volgens Dr. Immanuel werkt hydroxychloroquine al vroeg als preventieve profylaxe, en daarom nemen zij en haar team het voor de zekerheid. En geen van hen is ziek geworden, ondanks dat ze constant oog in oog staan ​​met geïnfecteerde patiënten.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenZe bracht ook de studie van 2005 naar voren die werd uitgevoerd door de National Institutes of Health (NIH), waarin Anthony Fauci van 15 jaar geleden het erover eens was dat hydroxychloroquine effectief is tegen coronavirussen.

‘Ik ben van streek omdat ik mensen zie die niet kunnen ademen’, klaagt Dr. Immanuel. ‘Ik zie ouders binnenlopen, ik zie diabetici in mijn kantoor zitten wetende dat dit een doodvonnis is, en ze kunnen niet ademen. En ik omhels ze en ik vertel ze: ‘het komt goed, je gaat leven’. En we behandelen ze en ze leven. ‘

“Dus als een of andere nepwetenschap, een persoon die wordt gesponsord door al deze nep-farmabedrijven, naar buiten komt en zegt:” Oh, we hebben studies gedaan en ze hebben ontdekt dat het niet werkt “, kan ik je categorisch zeggen dat het nep is wetenschap ”, voegt ze eraan toe.

Lees ook:  'Dus als je arm bent, ben je dood'? Kijk hoe deze Britten naar adem snakken als ze de kosten van gezondheidszorg in de Verenigde Staten ontdekken

Hoe ze ook zouden kunnen beweren dat hydroxychloroquine niet werkt voor het Wuhan-coronavirus (COVID-19), daarbij verwijzend naar “wetenschap” als bewijs, de oppositie is categorisch onjuist, dr. Immanuel benadrukt – en haar ervaring met de behandeling van patiënten is daar een levend bewijs van.

Dr. Immanuel is ook tegen het streven naar het dragen van maskers, omdat ze zegt dat dit volkomen overbodig is. Aangezien er al een genezing bestaat in de vorm van de eerder genoemde triage van drugs en mineralen, is dit alles wat nodig is om ons normale leven veilig te hervatten en dit ding achter ons te laten.

‘Je hebt geen mensen nodig die worden opgesloten’, voegt dr. Immanuel eraan toe. ‘Er is preventie en er is een remedie.’

Dr. Immanuel had ook een boodschap voor alle ‘nep’-doktoren die hydroxychloroquine afwijzen en de leugens van de reguliere media volgen door te beweren dat het niet werkt, en dat er geen wetenschap is om het te ondersteunen.

‘Je bent net als de’ goede ‘nazi’s, de’ goede ‘Duitsers, die toekeken hoe Joden werden vermoord en niet aan het woord kwamen’, zegt Dr. Immanuel, specifiek verwijzend naar elke arts die te bang is om patiënten te behandelen met wat werkt omdat de medische instelling er misschien achteraan gaat.

Lees ook:  Waarom blijft de Federal Reserve keer op keer op de paniekknop drukken als alles in orde is?


Comments

comments