Crash the Economy, Burn the Cities, Infect the People: Het Kwaadaardige Plan om Amerika te heroveren…

Crash the Economy, Burn the Cities, Infect the People: Het Kwaadaardige Plan om Amerika te heroveren…

1 augustus 2020 0 Door Indignatie redactie

Het Amerikaanse volk wordt aangevallen, het land wordt aangevallen en de democratie wordt aangevallen. Op dit moment voert de vijand een drieledige aanval uit op het presidentschap, met als doel de bestaande administratie te verwijderen en hun eigen sokpopvervanging te installeren. Dit is vanaf het begin het doel geweest, hoewel de grote werveling van gebeurtenissen velen heeft verward over de ware aard van wat er werkelijk plaatsvindt. Wat we zien is een vuile trucscampagne (Russiagate) die is opgeblazen tot een volledige, verschroeide aarde, een allesomvattende aanval op het presidentschap.

Ogenschijnlijk is het doelwit van de aanval Donald Trump, de onbezonnen New Yorkse vastgoedmagnaat die in november 2016 werd aangetreden. Het echte doelwit is echter het kantoor zelf, de universeel erkende “zetel van de macht” die de vijand heeft meent dat het onder de controle moet blijven van de mensen die het land bezitten. Dit zijn de meedogenloze oligarchen waarvan de octopusachtige tentakels rond Wall Street, de MSM, de rechtbanken, het congres, de Democratische Partij en krachtige elementen binnen de nationale veiligheidsstaat zijn gewikkeld. Ze bezitten het allemaal en ze zijn niet van plan het voor het grijpen te brengen door de resultaten te eren van een willekeurige en vernietigende verkiezing die niet het gewenste resultaat opleverde.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Als de angst regeert : wat kunnen we verwachten

Nogmaals, dit gaat niet om Trump, het gaat om de gewetenloze mensen achter de schermen die de afgelopen 4 jaar in het geheim aan de macht hebben gewerkt om de verkiezingen van 2016 terug te draaien en de kandidaat van hun eigen keuze te installeren. Als de  nieuwe openbaringen over Obama’s betrokkenheid bij de spionageoperatie om Trump uit zijn ambt te zetten, heeft u er nog niet van overtuigd dat hoge ambtenaren (in de administratie, de FBI, de CIA, de NSA, de DOJ, de DNC en MSM) allemaal actief betrokken waren bij een staatsgreep tegen de gekozen regering, dan moet u waarschijnlijk nu stoppen met het lezen van dit artikel en uw hoofd terug in het zand steken waar het thuishoort. Dit is voor de mensen die weten hoe ze de desinformatie moeten doornemen en in grote lijnen kunnen achterhalen wat er werkelijk aan de hand is. En wat er aan de hand is, is een koelbloedige, niet-gevangene machtsstrijd, puur en simpel.Comments

comments