Jeffrey Epstein Docs UNSEALED, Bill Clinton, Prince Andrew, and Dershowitz GENOEMD

Jeffrey Epstein Docs UNSEALED, Bill Clinton, Prince Andrew, and Dershowitz GENOEMD

4 augustus 2020 1 Door Indignatie redactie

Krystal en Saagar delen hun mening over nieuwe documenten die de namen onthullen van machtige mensen die naar verluidt het privé-eiland van Jeffrey Epstein hebben bezocht.

 

Over Rising:

Rising is een doordeweekse ochtendshow met tweeledige gastheren die de vorm van ochtend-tv doorbreekt door kijkers als nooit tevoren naar de zalen van Washington te brengen. De show leunt in de politieke cyclus van de dag met geavanceerde analyse van DC-insiders die kunnen voorspellen wat er gaat gebeuren. Het bepaalt ook de politieke agenda van de dag door exclusief nieuws te delen met een team van scoop-gedreven verslaggevers en veeleisende antwoorden te eisen tijdens interviews met de belangrijkste politieke nieuwsmakers van het land.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Lees ook:  Het boeiende BBC-interview van prins Andrew laat zien hoe de rijken en machtigen het kwaad mogelijk maken

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Lees ook:  Maxwell heeft zichzelf niet gedood door gearresteerd te worden

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments